Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor jó
Am ez a jószág fullra úgy néz ki,mint egy hangya,aki csápokat reggelizett hátulról
Kikérem magamnak,törzsgyökeres falusi legény vagyok,csakhát kettős életemnek hála városon is laknom kő.
Én ilyen invázióra nem is emlékszem...helyette viszont egy csomó gusztustalan "fekete kukac" szerű vmi támadta be szépen fél magyarországot,és ez a kukac jellegű vmit,ha eltapostad,akkor olyan jó illatot árasztott magából,hogy a reggeli és az ebéd is majdnem kikívánkozott
Akinek nem inge,az felöltözik,vagy hogy is szokás mondani
Am ez a jószág fullra úgy néz ki,mint egy hangya,aki csápokat reggelizett hátulról
Kikérem magamnak,törzsgyökeres falusi legény vagyok,csakhát kettős életemnek hála városon is laknom kő.
Én ilyen invázióra nem is emlékszem...helyette viszont egy csomó gusztustalan "fekete kukac" szerű vmi támadta be szépen fél magyarországot,és ez a kukac jellegű vmit,ha eltapostad,akkor olyan jó illatot árasztott magából,hogy a reggeli és az ebéd is majdnem kikívánkozott
Paraszt vagyok,de a kultúráltabb fajtábúl
Viszont sok városi meg úgy viselekdik,mint egy igazi paraszt! Már csak a kóbász meg a vasvilla hiányzik jónéhány embernek a kezébül
Akinek nem inge,az felöltözik,vagy hogy is szokás mondani
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-12 12:43:44
Ahol a feje van az az eleje
Látszik, hogy nem vagytok vidékiek... pár éve még hemzsegett tőlük minden kert /a kislányok meg sikoltva rohantak el tőlük :P/
Látszik, hogy nem vagytok vidékiek... pár éve még hemzsegett tőlük minden kert /a kislányok meg sikoltva rohantak el tőlük :P/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-12 12:34:26
Ennek melyik az eleje és melyik a hátulja? xD
jééééé milyen szééééép... mint egy laposüveg....
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
én ajánlanám még a fülbemászót is. Az nem csak a hangokat, de az emberek többségét is távol tartja
így ni
//én szóltam//
így ni
//én szóltam//
Szerk: Elnar 2010-02-12 09:12:11
...aztán textilórán az egyikük megfejtette: Hogy távoltartsa a Hangokat. Mi sem egyszerűbb
Ez esetben ajánlanám (ha lehet) a fülbedugót, és ha még akkor is halassz hangokat ha ez rajtad van akkor meg rakjál fel kettőt.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
eh, őt bezzeg nem szólják le. :P
na megyek alvadni
na megyek alvadni
na, megyek a szobámba Szent Aranypánélt csinálni. Holnap meg letöltöm az Ezüstlelket, mert kell egy másik anime is, vagy beérem az OP-t és agresszív leszek ha sokat kell várni a következő részre.
Egyébként én a Jazzt és a Funkyt is szeretm
Most kezdtem el olvasni a Battle Angel Alitát, és tetszik
Egyébként én a Jazzt és a Funkyt is szeretm
Most kezdtem el olvasni a Battle Angel Alitát, és tetszik
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-11 22:29:43
Az a gond, hogy nekem ilyenkor általában reagálnom kell valamit... Nem szeretem, ha sátánistának hisznek (anélkül hogy a sátánizmus fogalmával tisztában lennének, persze) azért, mert a "Sátán zenéjét" hallgatom. Még ha az is lenne, az, hogy hallgatom, nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele...
Azért is váltam meg pár provokatívabb ruhadarabtól, mert untam, hogy havi 1-2 alkalommal valami félőrült mindig betalált...
Azért is váltam meg pár provokatívabb ruhadarabtól, mert untam, hogy havi 1-2 alkalommal valami félőrült mindig betalált...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-11 22:09:40
2009,októberi Mondo.49. oldal.Rockzene,a Sátán üzenete.Ezt a cikket el kell olvasni.
Idézni most lusta vagyok,keressétek meg szépen.
Az emberek reakciója meg a Black/death metál zenékre valami eszméletlen vicc.Egy az,hogy nem tudják mi a jó,kettő meg az,hogy nem csak pop,meg diszkó szutykok léteznek ám,bocsi,ha most vkit ezzel megbántottam.Végülis én is meghallgatok egy csomó zenét,de nállam akkor is a Metál,rock,Jrock a nyerő.Ha meg diszkó,akkor inkább a régebbi slágereket hallgatom,lásd a Diszkópatkányok című filmben elhangzó igazi jó zenék.
És egyébként is én tökre el tudok lazulni amikor ezt hallgatom: [Link] Hát nem megnyugtató?
A Sátánismus meg egy hatalmas baromság,nem hinném,hogy valaki csak attól lesz az,mert ilyen zenéket hallgat.Inkább nem mondok élő példákat,mert nincs kedvem okádni,meg sztem páran nem aludnának az elkövetkező néhány napban.
Gilje: a Fruits Basketet tervezem beszerezni
Idézni most lusta vagyok,keressétek meg szépen.
Az emberek reakciója meg a Black/death metál zenékre valami eszméletlen vicc.Egy az,hogy nem tudják mi a jó,kettő meg az,hogy nem csak pop,meg diszkó szutykok léteznek ám,bocsi,ha most vkit ezzel megbántottam.Végülis én is meghallgatok egy csomó zenét,de nállam akkor is a Metál,rock,Jrock a nyerő.Ha meg diszkó,akkor inkább a régebbi slágereket hallgatom,lásd a Diszkópatkányok című filmben elhangzó igazi jó zenék.
És egyébként is én tökre el tudok lazulni amikor ezt hallgatom: [Link] Hát nem megnyugtató?
A Sátánismus meg egy hatalmas baromság,nem hinném,hogy valaki csak attól lesz az,mert ilyen zenéket hallgat.Inkább nem mondok élő példákat,mert nincs kedvem okádni,meg sztem páran nem aludnának az elkövetkező néhány napban.
Gilje: a Fruits Basketet tervezem beszerezni
Szerk: Souichiro 2010-02-11 22:18:21
ilyen pap...atyaúristen:P nem csoda h nem vagyok keresztény, bár ez meg más lapra tartozik. mondjuk én is kaptam anno hideget-meleget, de ilyenkor takarékra raktam az agyamat és üveges szemmel bámultam vissza
Apropó Souichiro: ajánlom neked a Fruits Basketet is... ez nem illene most a Sónenes topicbaXD egy kifejezetten értékelhető Sódzsó (ha már Sónen)
Apropó Souichiro: ajánlom neked a Fruits Basketet is... ez nem illene most a Sónenes topicbaXD egy kifejezetten értékelhető Sódzsó (ha már Sónen)
Szerk: Gilje-sama 2010-02-11 21:59:29
Én azóta nem merek iskolában zenét hallgatni, amióta valami pap, aki bejött hozzánk órát tartani, elküldött a p__sába, mert a "Sátán zenéjét" hallgatom... Szerencséje, hogy akkoriban még nem voltam oda a black metalért annyira, mint most, ezért nem is azt hallgattam, hanem valami kellemesebb dolgot... Egy Gorgoroth nótától lehet, hogy helyben szívrohamot kapott volna.
Mondjuk buszon is kaptam hasonlót. a Mayhemes pulcsimtól is azért váltam meg, mert vonzotta a nyugdíjasokat.
Mondjuk buszon is kaptam hasonlót. a Mayhemes pulcsimtól is azért váltam meg, mert vonzotta a nyugdíjasokat.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Komolyn, hogy lehet ezeket összekeverni?! Brrrr
Per pillanat nem vagyok képben,hogy mi micsoda,így én is összekeverném
WOLFMAN!!!!!8D8D8D8D8D8DDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDD DDDDD
ez fájtXDXDXDXDXD
egyszer elkeztek veszekedni velem az osztálytársim h amit hallgatok az Vivalditól a Tavasz, miközben én váltig álltottam hogy a Kis éji zene. Komolyn, hogy lehet ezeket összekeverni?! Brrrr
ez fájtXDXDXDXDXD
egyszer elkeztek veszekedni velem az osztálytársim h amit hallgatok az Vivalditól a Tavasz, miközben én váltig álltottam hogy a Kis éji zene. Komolyn, hogy lehet ezeket összekeverni?! Brrrr
A francba,pedig nem szándékos volt xD
Váááá,az a démoni szerkezet,amiből állandóan muzsika jön? Mi is a neve? Wolfman? xD
Alister: hogy mások mit gondolnak,az nem lényeges,én speciel harapok,ha vki jobban akar rólam tudni bármit is,mint saját magam...
Váááá,az a démoni szerkezet,amiből állandóan muzsika jön? Mi is a neve? Wolfman? xD
Alister: hogy mások mit gondolnak,az nem lényeges,én speciel harapok,ha vki jobban akar rólam tudni bármit is,mint saját magam...
Szerk: Souichiro 2010-02-11 21:43:42