Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
engem is nezztek mar anyukanak ..nem is egyxer..
en xoktam vinni a bratyom lanyat setalni meg jatxanni..
aztan mindig megdicsernek mijen edes kis xke kislanyom van ..
meg is koxonom mindig..hihi
en xoktam vinni a bratyom lanyat setalni meg jatxanni..
aztan mindig megdicsernek mijen edes kis xke kislanyom van ..
meg is koxonom mindig..hihi
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-12 21:13:40
(#32427) engem 14 évesen anyukának néztek mer egy szobába kerültem a kórházban anno egy kissráccal, aki olyan 6 éves volt max és folyton sírt a szülei miattXD
ghanima:
ghanima:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-12 21:14:09
Minek tagadok? Hmmm...mert néztek már 19 éves korom ellenére 15 évesnek annó.Nem tudtam eltalálni,hogy örüljek-e ennek,vagy az illetőnek a fejét ott helyben lecsavarjam és össszefírkáljam.
Beszélek már össze vissza.19 helyett 21-et akartam írni.21 voltam,oszt 15nek néztek,LOL.
Beszélek már össze vissza.19 helyett 21-et akartam írni.21 voltam,oszt 15nek néztek,LOL.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-12 21:12:17
beküldve: 2010-02-12 21:10:17
(#32425) hat mindenkit megtevextennek a cuki avatarok..xD
nem gondoltam volna h ennyi velem korabbeli van itt..
gondoltam inkabb tizenevesek vannak itt s keves ijen zokniagyu mint en akijoul erzi magat koztuk..
nem gondoltam volna h ennyi velem korabbeli van itt..
gondoltam inkabb tizenevesek vannak itt s keves ijen zokniagyu mint en akijoul erzi magat koztuk..
beküldve: 2010-02-12 21:06:29
(#32424) Engem isXD Én anno hallottam egyet-kettőt, de sose jegyeztem meg, aztán az aláírásaid miatt rákerestem és lolXD
Minek tagadsz? mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Engem néztek már 16-nak és 27-nek is 20 évesen
Minek tagadsz? mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Engem néztek már 16-nak és 27-nek is 20 évesen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Most lebuktam
Megtévesztő a cuki avatarom,mi?
Am legtöbbször letagadok a koromból úgy5-6 évet...
Gilje: nekem jómúltkorában meséltek annyi ilyen Chuck Norrisos baromságot,fogtam magam és a jéghideg földre lefeküdtem.Kész,meghaltam.De mégis túléltem vhogy.Azok a poénok engem szíven találtak xD
Chuck Norris egyetlen pörgő rúgásával annyi energiát termel,hogy Sidney városának 10 évre elegendő villamos energia jutna.
Megtévesztő a cuki avatarom,mi?
Am legtöbbször letagadok a koromból úgy5-6 évet...
Gilje: nekem jómúltkorában meséltek annyi ilyen Chuck Norrisos baromságot,fogtam magam és a jéghideg földre lefeküdtem.Kész,meghaltam.De mégis túléltem vhogy.Azok a poénok engem szíven találtak xD
Chuck Norris egyetlen pörgő rúgásával annyi energiát termel,hogy Sidney városának 10 évre elegendő villamos energia jutna.
Szerk: Souichiro 2010-02-12 21:06:28
beküldve: 2010-02-12 20:57:03
(#32422) És a gyerekek Supermenes pizsit hordanak, de maga Supermen Chuck Norris pizsiben alszikXD
Kellett emlegetni a kaját...
Farkasordító éhes lettem
Nem Chuck Norris farkaséhes,hanem a farkas Chuck Norris éhes xD
Farkasordító éhes lettem
Nem Chuck Norris farkaséhes,hanem a farkas Chuck Norris éhes xD
Szerk: Souichiro 2010-02-12 20:59:13
Megint büszke vagyok rád
Én főzni ezt-azt tudok,legalább éhen nem halunk
Gáz mi,ha egy 22 éves fiatalember tud főzni xD
Segítkeztem már autószerelésben is
souichiro te egy 22 eves fitalember vagy?
ne félj, éhen én se halok, rám is ragadt valami a 21 év alatt ex-szakács jóatyám mellettXD múltkor pirított csirkemellet ettem rizskörettel édes-savanyú mártásban
egyébként olyan szép képek vannak fenn Gintamáról, kedvem támadt miattuk még töltögetni
tessék, ebben nincs semmi perverz és szép is:
egyébként olyan szép képek vannak fenn Gintamáról, kedvem támadt miattuk még töltögetni
tessék, ebben nincs semmi perverz és szép is:
Szerk: Gilje-sama 2010-02-12 20:53:47
Megint büszke vagyok rád
beküldve: 2010-02-12 20:48:02
(#32417) és bevallom még főzni sem tudok! viszont javítottam már motort
én hurcoltam körbe-körbe a yuris táblát holdféynconon
Büszke vagyok rád
Ezért írtam,hogy értelmetlen a bosszú,meg a Yuris képek áradata,úgyis immunis vagy rá
ghanima: mi ez,valami globális összeesküvés?
manapsag mar annyi helyen lathato..meg annyira felkaptak a mindenfele yuri s yaois kepeket h engem mar meg sem erint az egex tema..
teljes immuniatas..
fel se fogom oket..
Ez a baj a mai lányokkal (tisztelet a kivételnek,ha egyáltalán van olyan),jobban érdekli őket a Yaoi,mint a többfunkciós robotgépek.
A Yaoi dolgok gondolom azé ide jönnek akarva-akaratlanul,mert ide jön rá válasz is,mégha nem pont az,mint amire számítottak a kedves rajongói.
A Yaoi dolgok gondolom azé ide jönnek akarva-akaratlanul,mert ide jön rá válasz is,mégha nem pont az,mint amire számítottak a kedves rajongói.
Szerk: Souichiro 2010-02-12 20:48:19
beküldve: 2010-02-12 20:45:02
(#32414) bevallom nekem egy 8 éves görögországból hozott kézi botmixer a kedvencem az itthoniak közül