Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-12 23:22:51
(#32488) leptem en is.. xep jou estet mindenkinek..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-12 23:09:05
(#32487) byebye
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
xep estett senorita
[QUOTE]hosszu...hmm...
nem hoxu..most nezztem meg..csak 26 rexes maga az anime..a manga az hoxabb..az legalabb 10 kotet..kb..
nem hoxu..most nezztem meg..csak 26 rexes maga az anime..a manga az hoxabb..az legalabb 10 kotet..kb..
Jó, kösz az infót.
Na jo most már télleg lépek. joéjt mindenkinek
köszi Yaven most azonnal élek vele
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
[QUOTE]hosszu...hmm...
beküldve: 2010-02-12 23:02:08
(#32482) Bocs srácok, lusta vagyok visszaolvasni, meg amúgyis Giljének jöttem írni, de azért szép estét mindenkinek!
Gilje: ha van pénzed, meg yaoi manga hiányod, akkor ajánlom neked megnézni a Vatera.hu oldalon a manga keresőszót ;) (Ha nem a szüleimmel laknék, talán még le is csapnék a Junjou Romantica kötetekre... )
Gilje: ha van pénzed, meg yaoi manga hiányod, akkor ajánlom neked megnézni a Vatera.hu oldalon a manga keresőszót ;) (Ha nem a szüleimmel laknék, talán még le is csapnék a Junjou Romantica kötetekre... )
Neon Genesis Evangelion
Keresztény és AWESOME
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-12 22:55:31
(#32480)
Szerk: Senorita 2010-02-12 22:57:44
orvendek h ijen joul megertsuk egymast akkor..
lassan mi ketten maradunk csak itt ha megy senorita is..
lassan mi ketten maradunk csak itt ha megy senorita is..
én is a tiédet ghanima kedves
はい私は、多くの人た も、最初のアニメは最 の友人、そして今を含 むオタク絶対的な愛聞 たことがある
gilje xivem..birom a helyes magyar beszededet..
はい私は、多くの人た も、最初のアニメは最 の友人、そして今を含 むオタク絶対的な愛聞 たことがある
Sztem ti lányok vagytok, nemde?? Na jó én lépek mindjart, csak mondjatok meg elore, h a neon genesis evangelion anime szerintetek milyen??
nemtom ha arra erteted e h hoxu..mert maga az anime nem ojan hoxu..huxonvalahanyrexes axem..
ojan mecka cucc..en nem naon kedvelem a meckat igy nekem nem kedvencem..de sokak xerint eleg jou..
beküldve: 2010-02-12 22:41:20
(#32474) hosszú