Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hüp-hüp
Tudod mit? Sztem is inkább a hegedülést tanuld meg.
Az egy elég komoly és menő dolog sztem
2007-ben sikeresen lemaradtam mindkettő fesztiválról.
A Hegyalja leginkább a Sepultura miatt érdekelt volna.
Tudod mit? Sztem is inkább a hegedülést tanuld meg.
Az egy elég komoly és menő dolog sztem
2007-ben sikeresen lemaradtam mindkettő fesztiválról.
A Hegyalja leginkább a Sepultura miatt érdekelt volna.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Bár az ócsóbb fajta kezdésnek sztem éppenséggel pont megfelelő.
Ha meg majd vmikor lesz píz,meg huzalmam hozzá,be lehet ruházni akár egy drágább fajtába is.
Ha meg majd vmikor lesz píz,meg huzalmam hozzá,be lehet ruházni akár egy drágább fajtába is.
Heh, én is pont így gondoltam. Vettem egy jól kinéző, de olcsó gitárt, szettben egy gagyi tokkal, 5 pengetővel, kábelekkel és egy 20as erősítővel. Kb 60ezret hagytm ott így a végén. Nahmármost az erősítő egész helyes, aranyos, nah de ez az elb*szott gitár... Annyit szívok vele, hogy az nem igaz. Zörögnek a húrok, folyton hangolnom kell - a zörgés persze így sem marad abba, csak a zörgős-hang lesz tiszta - és amúgy is... Sz*r úgy ahogy van.
Úgyhogy ezen megtanulom az alapokat, de aztán... Muhaha... Gitár Shopping~
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-13 20:43:33
Azért teljesen csöves gitárt nem szabad venni, mert csak szívni fogsz vele... Én is egy 8.000 forintos akusztikust vettem fél éve, de már ráköltöttem pár ezret pluszba, mert többször kellett már rajta húrokat cserélni (legutóbb pont egy hete), meg hasonlók...
Kicsit utána kell nézni a gyártóknak, és akkor nincs gáz. Ha akkor tudtam volna, hogy kapok nejlonhúros Staggot itt-ott 11.000 HUFért, most biztos nem itt tartanék...
Kicsit utána kell nézni a gyártóknak, és akkor nincs gáz. Ha akkor tudtam volna, hogy kapok nejlonhúros Staggot itt-ott 11.000 HUFért, most biztos nem itt tartanék...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
azokXD én még nem voltam se hegyalján, se szigeten
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én is. De azt mondják a hegedű pont olyan, amit tényleg gyerekkortól kezdve el kell kezdeni tanulni. T___T
Fúúj!Én hegedűltem 2 évig...Bár ne tettem volna.Azóta utálom a hegedűket.A tanárom idegbeteg volt ... Meg játszani sem tudtam rajta szépen úgy meg nem nagy élvezet...Amúgy ha valaki tud(több ismerősöm is) akkor szívesen leülök meghallgatni...
meh....
Szerk: Maryke 2010-02-13 20:35:59
Azt elhiszem,hogy olcsó="méd in dubd el minél hamarabb".
Gilje: szégyeld magad!
Inkább dobolni tanulj meg,én megtanulok gitározni,plusz kéne még egy énekes is,aki nem szívbajos nagyobb tömeg előtt,oszt irány a Hegyalja fesztivál
Hedbengelünk egy jót,hörgünk a közönségnek,elzúzunk pár nótát,oszt viszont máktea!
Szép álmok,mi?
Gilje: szégyeld magad!
Inkább dobolni tanulj meg,én megtanulok gitározni,plusz kéne még egy énekes is,aki nem szívbajos nagyobb tömeg előtt,oszt irány a Hegyalja fesztivál
Hedbengelünk egy jót,hörgünk a közönségnek,elzúzunk pár nótát,oszt viszont máktea!
Szép álmok,mi?
Szerk: Souichiro 2010-02-13 20:33:13
Én is. De azt mondják a hegedű pont olyan, amit tényleg gyerekkortól kezdve el kell kezdeni tanulni. T___T
beküldve: 2010-02-13 20:15:20
(#32526) vessetek meg, én hegedülni is szívesen tanulnék egyszer
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Gyártótól függ inkább, nem a modelltől. Egy eredeti Gibson Les Paul természetesen jóféle, de el is kérik az árát (~500.000 HUF). De kapsz kópiát akár 30.000 HUFért is... Olyan is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A Les Paul gitárok azok gondolom jófélék
Bár nekem most erre fáj a fogam
Bár nekem most erre fáj a fogam
Mondjuk Slash apó miatt akarok venni egyszer egy óccsó Les Paul kópiát is... Csak hogy legyen.
Póóózer. XP XD
Nem is terveztem áttérni másra... Azért játszom akusztikuson, mert az van, bőgő meg még nincs. Majd egyszer.
Mondjuk Slash apó miatt akarok venni egyszer egy óccsó Les Paul kópiát is... Csak hogy legyen.
Jaaah, értelek, helyes.^^
Basszer? Neked? Hm... Nem is tudom, én benned szólóst látok inkább. De amúgy egyszer próbálj ki egyet, és rögtön érezni fogod, hogy az kell Neked vagy sem. Szantoran is így járt; abszolút a szerelem közte és a Yamaha basszerja közt.
Basszer? Neked? Hm... Nem is tudom, én benned szólóst látok inkább. De amúgy egyszer próbálj ki egyet, és rögtön érezni fogod, hogy az kell Neked vagy sem. Szantoran is így járt; abszolút a szerelem közte és a Yamaha basszerja közt.
Ezért mondtam hogy "amit csak lehet"
Lehet nekem se ártana egy basszgitár...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hmmm... Akkor azt hiszem mradnod kellene a basszernél. Ott is vannak megtanulandó technikák, de azért el lehet rajta pengetgetni tanár nélkül is.
Kisfiam: Okos fiú...*buksisimi* Az akkordok tényleg fontosak, hiába unalmasak.
Bár azért a szabadkézzel pengetés nem minden dallamhoz megfelelő. Kézzel nem lehet gyorsan pengetni - olyan gyorsan, mint mondjuk pengetővel, váltott pengetésel.
Kisfiam: Okos fiú...*buksisimi* Az akkordok tényleg fontosak, hiába unalmasak.
Bár azért a szabadkézzel pengetés nem minden dallamhoz megfelelő. Kézzel nem lehet gyorsan pengetni - olyan gyorsan, mint mondjuk pengetővel, váltott pengetésel.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-13 19:47:20