Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jejj!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-14 22:16:41
És melyik állatöv évébe léptünk?
A tigrisébe. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ohh... Reménykedtem, hogy valami szépséges infó a turnéról, de akkor nem.
Egyébként nagyon félek attól a szólólemeztől. Az a két szám, ami eddig stúdió minőségben kikerült róla (még ha mindkettő bónusz nóta is), eléggé lehangoló...
Mondjuk olyan nevek mellett, mint Chris Cornell, Lemmy, Dave Grohl meg Ozzy annyira elc__szett csak nem lesz...
Egyébként nagyon félek attól a szólólemeztől. Az a két szám, ami eddig stúdió minőségben kikerült róla (még ha mindkettő bónusz nóta is), eléggé lehangoló...
Mondjuk olyan nevek mellett, mint Chris Cornell, Lemmy, Dave Grohl meg Ozzy annyira elc__szett csak nem lesz...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-14 20:35:02
(#32559) És melyik állatöv évébe léptünk?
Engedelmetekkel az újabb baba-megjelenések:
Háté: azt, hogy áprilisban jön a szólólemeze és hogy kikkel fog zenélni rajta
Engedelmetekkel az újabb baba-megjelenések:
Háté: azt, hogy áprilisban jön a szólólemeze és hogy kikkel fog zenélni rajta
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-14 20:37:48
Valóban? És mi jót keres benne?
necro: Én egyiket se ünneplem most... Pedig biztos jó lenne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-14 20:24:57
(#32557) Mindenki Valentin napozik, senki sem ünnepli az újévet, mi. =D
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
tudtad h Slash benne van a mostani Exitben?
Nekem volt valami kisegerem még korábban. Elhoztuk egy ismerőstől, mert a macska meg akarta enni... Nálunk volt jó két évig, aztán fogta magát, és meghalt.
Ja és tudom, hogy a kisegeret nem terráriumban tartják, de oly' szörnyű emlék, hogy ki kellett írnom magamból.
Ja és tudom, hogy a kisegeret nem terráriumban tartják, de oly' szörnyű emlék, hogy ki kellett írnom magamból.
Szerk: Háté 2010-02-14 20:09:28
beküldve: 2010-02-14 20:06:16
(#32554) nekem mutáns ékszerteknősöm van
beküldve: 2010-02-14 20:03:35
(#32553) Ma Valentin nap alkalmából megnéztem moziban a Farkasembert. Egész jó volt. Bár nekem jobban bejön a konkrétan állattá, nem csak állatiassá váló alakváltó.
És voltam terrárium kiállításon is. Legközelebb veszek egy gekkót. Vagy egy siklót. A madárpóktól azért kicsit tartok, minden pókimádatom ellenére. van valakinek otthon valami hasonló kedvence? Annyi ember volt ott, csomóan vásároltak valamilyen állatot vagy cuccot, biztos valamelyik fórumozónak is van ilyen kis kedvence.
És voltam terrárium kiállításon is. Legközelebb veszek egy gekkót. Vagy egy siklót. A madárpóktól azért kicsit tartok, minden pókimádatom ellenére. van valakinek otthon valami hasonló kedvence? Annyi ember volt ott, csomóan vásároltak valamilyen állatot vagy cuccot, biztos valamelyik fórumozónak is van ilyen kis kedvence.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
ma nem fogok smmilyen yaoista hozzászólást lehurogni és ráválaszolni
Én pedig valentinnap alkalmából nem yaoizálok<) Boldog Sanji-szülinapot mindenkinek!
Ez az Air Gear mekkora jó anime!!! Le is szedem a mangáját! (és tavasszal veszek magamnak görkorcsolyátXD)
Szerk: Gilje-sama 2010-02-14 19:39:00
Megjegyzem ilyesmivel jókor viccelünk, mikor lekapcsoltak egy ÁJK-st, azért, mert ki akart nyírni 22 embert
eggyel járt fölöttem 5vösben, de nem ismertem különösebben, de sok barátja nem volt, az tuti
senki nem értette, h mért nem nyomta le kopaszra a fejét oszt csá, ez a foltokban v 50 szál iszonyat hátborzongató látvány volt.
-
beküldve: 2010-02-14 18:12:26
(#32550) Én is boldog Valentin napot szeretnék kívánni minden kedves nőnemű fórumozónak.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-14 09:45:19
(#32549) Jóó reggelt!
Ezennel m szeretnék minden nő és fél-nő nemű fórumlakó egyednek boldog valentin napot kívánni. És hogy fokozzam a kedvességem ünnepélyesen megfogadom, hogy ma nem fogok smmilyen yaoista hozzászólást lehurogni és ráválaszolni
Karate: Én tavaly, 13 évesen kezdtem el, és nekem pont jó: Ha minden vizsgát időben leteszek, a 18-ik szülinapom nyarán kapni fogok egy fekete övet
Hangszer: Én 6-ikban kezdtem el gitárra járni. Korábban szvsz nem tudtam volna elkezdeni... :S
szerk: Az ölésről jut eszembe: Drikoljatok, mához egy hétre megyei karate verseny lesz nálunk, amiben indulok, és a versenynemek a következőek lesznek:
-Fomagyakorlat ( nagyobb az esélyünk mint a egyyeieknek, mivel mi főleg azt gyakoroljuk, bár ha korosztály szerint skatulyáznak, előfordulhat, hogy kegy kék-lila öves hölgyemény is lesz, aki gyakorta versenyez :S )
-Bunyó ( itt az esélyek ismeretnelenek, bár már láttam 1-2 szegedi kumite-re tenyésztett állatot :S )
Ezennel m szeretnék minden nő és fél-nő nemű fórumlakó egyednek boldog valentin napot kívánni. És hogy fokozzam a kedvességem ünnepélyesen megfogadom, hogy ma nem fogok smmilyen yaoista hozzászólást lehurogni és ráválaszolni
Karate: Én tavaly, 13 évesen kezdtem el, és nekem pont jó: Ha minden vizsgát időben leteszek, a 18-ik szülinapom nyarán kapni fogok egy fekete övet
Hangszer: Én 6-ikban kezdtem el gitárra járni. Korábban szvsz nem tudtam volna elkezdeni... :S
szerk: Az ölésről jut eszembe: Drikoljatok, mához egy hétre megyei karate verseny lesz nálunk, amiben indulok, és a versenynemek a következőek lesznek:
-Fomagyakorlat ( nagyobb az esélyünk mint a egyyeieknek, mivel mi főleg azt gyakoroljuk, bár ha korosztály szerint skatulyáznak, előfordulhat, hogy kegy kék-lila öves hölgyemény is lesz, aki gyakorta versenyez :S )
-Bunyó ( itt az esélyek ismeretnelenek, bár már láttam 1-2 szegedi kumite-re tenyésztett állatot :S )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-14 09:48:35