Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor egy betegségben szenvedünk.^^
Imádom a teát; alapvetően keleti tea sznob vagyok, azon belül is inkább japán zöldek, de a kínait is szeretem. Kedvelem még az ilyen-olyan ízesítésű zöldteákat is - cseresznyefavirágos, mézes, jázminos...
Gyümölcsteát ritkább esetben iszom. De ha iszom, akkor csak jót. Az ilyen összepacsmagolt, színesleveket, amiket teánk csúfolnak, nem szeretem. Ha a gyümitea illata finom, az önmagában nem elég: az íze legyen olyan, mintha a gyümölcsbe harapna bele az ember. *___*
*egyedüllét okozta ömlengés a Fórumon mode OFF*
Imádom a teát; alapvetően keleti tea sznob vagyok, azon belül is inkább japán zöldek, de a kínait is szeretem. Kedvelem még az ilyen-olyan ízesítésű zöldteákat is - cseresznyefavirágos, mézes, jázminos...
Gyümölcsteát ritkább esetben iszom. De ha iszom, akkor csak jót. Az ilyen összepacsmagolt, színesleveket, amiket teánk csúfolnak, nem szeretem. Ha a gyümitea illata finom, az önmagában nem elég: az íze legyen olyan, mintha a gyümölcsbe harapna bele az ember. *___*
*egyedüllét okozta ömlengés a Fórumon mode OFF*
Teafüggő vagyok. És újabban Gurren-Lagann is. Ez ma reggel kezdődött, szóval tapsot az animénekXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Megyek és iszok egy teát.
Tégy úgy
Én már nem is emlékszem,hogy utoljára mikor is ittam teát... Pedig jó.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-13 09:09:33
(#32500) Háháá. Tegnap el lett intézve hogy az osztállyal az Alicet is megnézzük. Moziban persze. És elvileg Imax. Most így nem tudom miért jó ez, álmos vagyok még. Megyek és iszok egy teát.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-13 09:10:30
Jó reggelt emberek!
Miezajóóó?
Am tényleg feltűnően nagy homloka van,de ez most sztem ilyen harmadrangú dolog...
Na belehallgattam megint az "új" Machine Head albumba (The Blackening),bakker,tényleg ütős
Machine Head-Slanderous,na ez a szám kegyetlen el lett találva.
Miezajóóó?
Am tényleg feltűnően nagy homloka van,de ez most sztem ilyen harmadrangú dolog...
Na belehallgattam megint az "új" Machine Head albumba (The Blackening),bakker,tényleg ütős
Machine Head-Slanderous,na ez a szám kegyetlen el lett találva.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-13 08:58:42
beküldve: 2010-02-13 07:23:19
(#32498) Jó reggelt!
(Ha jól tudom Naruto 10, Árnybíró 15)
Lehet hogy elmegyek rá, de kevés esély van rá.
(Eddig csak 2008-as animekarácsonyon voltam )
"Időpont: 2010. 02. 27. 10:00 - 15:00
Helyszín: Puskin mozi
Belépő: 1500 forint, melyből 1000 forint levásárolható mangákra
Program:
- Égenjárók (The Sky Crawlers, Oshii Mamoru filmje) díszbemutató
- Animax vetítések (Afro Samurai, Video Game Awards 2009, további, moziban csak itt és most látható részek)
- új mangamegjelenések, akciós kiadványok"
(Ha jól tudom Naruto 10, Árnybíró 15)
Lehet hogy elmegyek rá, de kevés esély van rá.
(Eddig csak 2008-as animekarácsonyon voltam )
beküldve: 2010-02-13 00:05:08
(#32497) asszem megyek aludni, fáj kicsit a fejem. Jóéjt srácok!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-13 00:06:11
Szerintem is teljesen korrekt. Corpsepaint nélkül meg tényleg tiszta szekszifész. A végén még lecserélem a Szőrcsomót...
Yaven: Akkor mi ellen..? Este van már, és az ilyen színpadi koreográfia ellen bűn lázadni...
Yaven: Akkor mi ellen..? Este van már, és az ilyen színpadi koreográfia ellen bűn lázadni...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-12 23:57:42
beküldve: 2010-02-12 23:52:06
(#32495) egy pillanatra azt hittem plüssmaci van kezébenXD látszik, hogy fáradok
sztem jól néz ki
sztem jól néz ki
Azért csak nem...
Egyébként érdemes rákeresni a bácsira, Adam Darski a becsületes neve, lehet olyan szépséges képeket találni, mint ez:
Egyébként érdemes rákeresni a bácsira, Adam Darski a becsületes neve, lehet olyan szépséges képeket találni, mint ez:
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
X'D Ezek aztán profin tudják a hajukkal a helikopter propellerének mozgását utánozni. És tényleg kopaszodnak. *Megérti újra, hogy anno a grunge zenészei mi ellen lázadtak*-->és nem a hajhullás ellen
Szerk: Yaven 2010-02-13 00:17:39
beküldve: 2010-02-12 23:41:02
(#32492) az is egy eshetőség, hogy a hats miatt borotválja. fene tudja, eddig rám mondták, hogy magas a homlokom. most elgondolkodtam
Klipekben még jobban látszik (ott rendesen ki van kenve a fejük), de ott nem csinálja ezt a robotmozgást (amit itt 0:20nál, pl.), meg nem üvölt bele a riffekbe, hogy "ÉÉÉJJ-ÉÉÉJJ"...
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy vajon a haja hullik-e, vagy alapból ilyen... Én legalábbis el tudtam rajta gondolkodni.
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy vajon a haja hullik-e, vagy alapból ilyen... Én legalábbis el tudtam rajta gondolkodni.
Szerk: Háté 2010-02-12 23:39:32
váó ez tényleg homlok!
beküldve: 2010-02-12 23:23:21
(#32489) Nagyon jó néha élő felvételeket nézni karóbahúzósmötál zenekarokról... Egész este a Behemoth frontemberén szakadtunk itten. Az a koreográfia, amit leművel... Meg olyan sokkolóan nagy a homloka.
Ez olyan, mint a Kawai zongora volt pár napja... Le kellett írnom, annyira megtetszett. Legközelebb majd Jegyzettömbbe írom az ilyen értelmes dolgaim, ígérem.