Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-14 09:04:52
(#32548) Először is boldog újévet a kedves fórumozóknak.
Alister: Hallgass Kannibál Hullát, az levezeti az emberben az öléskedvet. [Link]
Alister: Hallgass Kannibál Hullát, az levezeti az emberben az öléskedvet. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hosszú és még fiatal vagy hozzá. Remélem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miho: Mondom valamit
Amúgy tök mindegy, csak erősen vérezzen és törjön össze
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-13 23:57:10
(#32543) BOLDOG SZÜLINAPOT SANJI! My sweet love cook!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-14 00:01:49
beküldve: 2010-02-13 23:22:22
(#32541) jó leszel nekik holtan is. kivisznek a főtérre, levágják a melleidet, rávarrják a seggedre és úgy játszanak veled bábszínházasat. majd klónoznak, és ugyanezt élve
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hm... Benne lennék. Van valami konkrét óhajod, hogy mit, vagy csak úgy az ölés öröméért?
Megjegyzem ilyesmivel jókor viccelünk, mikor lekapcsoltak egy ÁJK-st, azért, mert ki akart nyírni 22 embert, és ezt a szándékát Interneten is közzétette...
Majd holnap pislogunk értetlenül, mikor a kommandósok a földrenyomják az arcunkat. O___x XD
STEIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8DDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az élveboncolás sokkal jobb
bocs, kitört...
az élveboncolás sokkal jobb
Szerk: Gilje-sama 2010-02-13 22:11:19
beküldve: 2010-02-13 22:00:30
(#32537) Karatézni unokatesóm 10 évesen kezdett és nagyon szereti(meg megy is neki),de igen célszerű hamar elkezdeni hegedűli,mert később már annyira nem jó.Főképp,mert ha 7 évesen kezded akkor még nincs semmi olyan programod amitől ne érnél rá és később már megszokott lesz,hogy minden nap fél-1 órát gyakorolj,viszont később már nem annyira.Nekem az volt a baj,hogy se időm se kedvem, nem volt,merthát az ember szereti a fülét megóvni.Meg mindig mikor elkezdtem volna tesómék felzavartak a padlásra...
meh....
Szerk: Maryke 2010-02-13 21:04:33
Akkor ez kb. olyan,mint a karate,a tánc,a kung-fu meg társaik?
Ezeket is inkább 5-7 évesen célszerű elkezdeni.
Ezeket is inkább 5-7 évesen célszerű elkezdeni.
Bár a Karatét én most ennyi időssen talán még elkezdeném.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-13 20:59:31
Amúgy meg egyet értek Mihoval bár nem minden esetben,de hegedülni 7 évesen kell kezdeni...Mondjuk van egy ismerősöm aki 20 évesen egyetemen kezdte.
meh....