Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mi a helyzet azokkal a hercegekkel, akik igazából hercegnők, de hercegeknek érzik magukat, és a hercegnőket szeretik?^^
Transzfesztita sznob királyi családból származó leszbikusoknak hívják őket
Dz: Ha nekem is annyi szabadidőm lenne mint neki, akkor én is ilyesfajta lnnék SZóval Tanulság: Egy embernek minél több szabadideje van annál elborultabb lesz Tehát mars dolgozni, edzeni, tanulni, mindent, különben te is ilyesfajtává válasz mint fentebb írott kommentelő
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hát, én legfeljebb egyet tudnék ajánlani, ahol OP-t nézhetsz, de angol felirattal. :/
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-15 15:41:49
(#32576) Sziasztok!
Nem tudnátok segiteni nekem???
Olyan weblapot szeretnék ahol megtudom nézni az animéket, de ugy hogy nem áll le 5mp-ként. És ha lehet magyar felirattal tudnám megnézni, nélkule mindig meghalok az unalomból. A videoplayaer.hu-t már probaltam számtalanszor, de ott mindig leáll. A youtube.com is jó, csak nincs magyar felirat.
Ha nem tudtok segiteni, nem gond, majd elobb utobb megtalálom olyant.
Elore is köszikee
Nem tudnátok segiteni nekem???
Olyan weblapot szeretnék ahol megtudom nézni az animéket, de ugy hogy nem áll le 5mp-ként. És ha lehet magyar felirattal tudnám megnézni, nélkule mindig meghalok az unalomból. A videoplayaer.hu-t már probaltam számtalanszor, de ott mindig leáll. A youtube.com is jó, csak nincs magyar felirat.
Ha nem tudtok segiteni, nem gond, majd elobb utobb megtalálom olyant.
Elore is köszikee
[QUOTE]
Mi a helyzet azokkal a hercegekkel, akik igazából hercegnők, de hercegeknek érzik magukat, és a hercegnőket szeretik?^^
Azok a leszbikusok....(?)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-15 14:17:47
(#32574) Most jöttem ki Komoyna, ennél embertpróbálóbb órát... nem is a tantárgy unalmassága miatt, mert azt túlélem, hanem a tanár hisztije. Le hülye p_áztam, pedig eddig még soha egy tanár sem jutott el nálam:P
Egyébként kösz Souichiro, tudomám hogy csak neked köszönhetem az életemet!
Egyébként kösz Souichiro, tudomám hogy csak neked köszönhetem az életemet!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-15 14:18:35
MENTSETEK KI MÉDIATÖRIRŐL!!! KÉRLEK!!!
Mond,hogy légyszíves! xD
"Teleportáció nó dzsucu" és máris megmenekültél.Vagy egy "boma van a suliban" bekiálltás is segít jelen esetben.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A 6. résznél és nekem tetszik^^ Tengen Toppa-nal megint ugrottam ma 4 részt, már a 19. résznél járok. Ezt az animét érdemes nézni! Air Gearnél nekem eddig Ikki a kedvencem:)
MENTSETEK KI MÉDIATÖRIRŐL!!! KÉRLEK!!!
beteg enber vagy
-
De cuki cica lehet ^.^
Air Gearben hol tartasz?
Én 2 hét alatt még csak a 7. részig jutottam el.Ja és sikeresen megállapítottam,hogy Simca egy lotyó
Ringo a legjobb
Agito meg egy kis ideges-beteges p*cs.
Air Gearben hol tartasz?
Én 2 hét alatt még csak a 7. részig jutottam el.Ja és sikeresen megállapítottam,hogy Simca egy lotyó
Ringo a legjobb
Agito meg egy kis ideges-beteges p*cs.
Most sok Agito fan morog biztosan...
Szerk: Souichiro 2010-02-15 13:07:59
beküldve: 2010-02-15 12:14:12
(#32569) kutya ..neve RE..
jamborab a kezesbaranynal
mintha nem is ktya lenne
jamborab a kezesbaranynal
mintha nem is ktya lenne
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
nekem mutáns ékszerteknősöm van
plusz 2 kutya és egy macska, akit ha 2 méteren belül megközelítek dorombolni kezd és lesmárolt szombaton
Egyébként jó reggelt gyerekek, ma volt az első Retorika órám és a tanár megizzasztott egy kicsit, de nagyon jó fej az öreg, meg a tárgya is érdekes. Ezután megyek majd médiatörire, ami tartok tőle közel sem lesz ennyire izgi, de végülis a sima törit szerettem, ezt is elviselem valahogy. A poén, hogy ma össze-vissza 3 órám van, mindhárom között 3-3 órás szünetekkel, úgyhogy addig beültem a zsibongóba Tengen Toppa Gurren Lagannt és Air Geart nézni.
Helyzetjelentés vége, Gilje közlegény lelép;)
Szerk: Gilje-sama 2010-02-15 10:40:41
van valakinek otthon valami hasonló kedvence?
Házimacska,de a kutyagyilkos fajtából LOL xD
Nem viccelek!
Már csak a szögecses nyakörvet hiányolom a nyakából...
Szerk: Souichiro 2010-02-15 09:05:14
beküldve: 2010-02-14 22:40:10
(#32566) Miért, volt már szerencsétek az Avril Lavignes Fuelhez, vagy a SNoop Dog féle Sad But Truehoz? /milyen találó is a cím/
Azoknál a MTV iconos fellépőknél nemvolt szörnyebb.
Apropó, RIP gyári gitárhúrok, sikerült elpattintani belőle kettőt...Mondjuk két hónapot éltek, ami meglepően sok. Kedden eltoloma fenekem a hangszerüzletbe és vásárolok 13-56-os húrokat, azok remélem kifogják bírni az én drága Standard B hangolásomat
Azoknál a MTV iconos fellépőknél nemvolt szörnyebb.
Apropó, RIP gyári gitárhúrok, sikerült elpattintani belőle kettőt...Mondjuk két hónapot éltek, ami meglepően sok. Kedden eltoloma fenekem a hangszerüzletbe és vásárolok 13-56-os húrokat, azok remélem kifogják bírni az én drága Standard B hangolásomat
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem, a Sahara egész tűrhető... A szóló pl. nagyon aranyos benne, de amúgy maga a szám szvsz nem egy nagy eresztés.
A Paradise City felújított verzióján borultam ki anno, amikor meghallottam. Teljesen érthető persze, hogy nem azok voltak megcélozva vele, akik eddig is ismerték a Paradise Cityt, hanem azok, akiket ez a Fergie meg a Cypress Hill vonz, de akkor is... Szerencse, hogy magára az albumra nem kerül fel, ha minden igaz. Mondjuk valami nóta lesz ezzel a csajjal így is, de azt majd skippeljük mindig igényesen.
A Paradise City felújított verzióján borultam ki anno, amikor meghallottam. Teljesen érthető persze, hogy nem azok voltak megcélozva vele, akik eddig is ismerték a Paradise Cityt, hanem azok, akiket ez a Fergie meg a Cypress Hill vonz, de akkor is... Szerencse, hogy magára az albumra nem kerül fel, ha minden igaz. Mondjuk valami nóta lesz ezzel a csajjal így is, de azt majd skippeljük mindig igényesen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egyébként nagyon félek attól a szólólemeztől. Az a két szám, ami eddig stúdió minőségben kikerült róla (még ha mindkettő bónusz nóta is), eléggé lehangoló...
Bajod van a Saharával e? Mondjuk a förgis perödájsz sziti tényleg elég fos.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!