Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tehát mars dolgozni, edzeni, tanulni, mindent, különben te is ilyesfajtává válasz mint fentebb írott kommentelő
lol
én sem vagyok sokkal egészségesebb.
HT
Egy üveg Jack Daniels, és annyi autogrammot kapsz, hogy ihaj...
te télleg az én fiam vagy. egy üveg piáért még a lelked is eladnád ^^
büszke vagyok rád
-
Szerk: ∂z 2010-02-15 21:19:53
Egy üveg Jack Daniels, és annyi autogrammot kapsz, hogy ihaj...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Bia előveszi a hentesbárdot...
Aztán leteszi mert a kiskanál tompa, és sokkal jobban fáj amikor azzal vájják ki a szívedet...
inkább megyek, és nézek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-15 21:06:14
Egen,Saul Hudson a becsületes neve,de a Slasht egyszerűbb kimondani.
Yaven: mi jó cp-t tetszik csinálódni?
Conon meg majd kérek tőled autogrammot
Yaven: mi jó cp-t tetszik csinálódni?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-15 21:04:04
beküldve: 2010-02-15 21:01:51
(#32604) Nem győztetek meg, de nem baj. Azért jó látni, hogy a mai fiatlaságot is lázba tudja még hozni valami, legyen az akár egy szőrös gitáros, vagy kínai mese.
Na de én megyek is, az újdonság kedvéért a cp-met csinálom.
Komolyan én vagyok az egyetlen, aki azóta, amióta először látta a Szőrcsimbókot, tudja, hogy Slashnek hívják..? Mondjuk igazából nem is, mert Saul Hudsonnak, de az nem olyan epic.
Nekem egyébként cilinderem már van, anyukám csinált nekem egyet. Ha tavaszig lesz parókám is, akkor a játékgitárom szólóit fogja visszhangozni az egész Hungekszpó, meg a lóversenypálya is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-15 21:01:06
beküldve: 2010-02-15 20:56:05
(#32602) Hát, ha jól számolom OP-t kb 2 éve, max két és negyed éve nézem és mikor megláttam sanjit már akkor imádtam. Szal nem most kezdődött a dolog...XD egyébként a rajzstíluson ne akadj fönn, mondjuk az is igaz h nekem eleve szimpi volt, és kévőbb változik. De ilyen eszméletlen szereplőket - sztorit, geggeket, fordulatokat - más animében még nem láttam
hirtelen felindulásból elkövetett ömlengés OFF
hirtelen felindulásból elkövetett ömlengés OFF
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sokáig azt se tudtam,hogy a Guns n Roses kalapos szőrmókját (elnézést má a kifejezésé) Slashnek hívják.De a bandát már ezer éve ismerem...azé jól elvagyok én is.
Szal ez a vírus engem már jó ideje megfertőzött,de most van a tetőpontján.Reggelre kalap nől a fejemre,meg vállig érő göndör hajam lesz. És egy Les Paul gitárt találok a párna alatt.
Szal ez a vírus engem már jó ideje megfertőzött,de most van a tetőpontján.Reggelre kalap nől a fejemre,meg vállig érő göndör hajam lesz. És egy Les Paul gitárt találok a párna alatt.
Szerk: Souichiro 2010-02-15 20:50:53
Na erre sosem jöttem volna rá. Az OP mindig is taszított a fura rajzstílusával, szóval kb. 3 szereplőn kívül nagyon nem vágom, hogy ki kicsoda.
Jól látom, hogy Béla (alias Háté) elterjesztette fórumunkon a szőrös dolgok szeretetétnek vírusát? Kezdetben volt Slash, most meg Sanji...mi jön ez után? Maga a Jeti?
Jól látom, hogy Béla (alias Háté) elterjesztette fórumunkon a szőrös dolgok szeretetétnek vírusát? Kezdetben volt Slash, most meg Sanji...mi jön ez után? Maga a Jeti?
Szerk: Yaven 2010-02-15 20:46:43
Rajtad Slash után nem csodálkozom, Tsuna...
Souichiro: Engem itt senki nem vett komolyan eddig. Most csak nem kezdődik el a folyamat... Legalábbis remélem, mert nem gondoltam komolyan.
Souichiro: Engem itt senki nem vett komolyan eddig. Most csak nem kezdődik el a folyamat... Legalábbis remélem, mert nem gondoltam komolyan.
Szerk: Háté 2010-02-15 20:45:41
OMG mi történt evvel a topikkal? És ki az a Sanji?
Bia most a szívéhez kap, és megnézi dolgozik-e még a ketyegője. Aztán rájön, hogy már évekkel ezelőtt hibernálta
khmmmm...Sanji a szakács a OP-ben és az egyik legnagyobb arc egy perverz, nőcsábász, szőröslábú kakaskodó lávláv
*ellágyul*
Azért a műveletlen egy kicsit túlzás...
Visszaszívtam.De műveletlenek vagytok!
Nem tuggyátok ki az a Sanji?
Yaven: hát zajlik az élet.
Visszaszívtam.De műveletlenek vagytok!
Nem tuggyátok ki az a Sanji?
Yaven: hát zajlik az élet.
Szerk: Souichiro 2010-02-15 20:41:09
Műveletlen...
Szerk: Háté 2010-02-15 20:38:43
beküldve: 2010-02-15 20:37:33
(#32594)