Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-16 10:23:30
(#32653) format c: mindenre a megoldás^^
utána pedig rakj fel linuxot, mert ahhoz nem kellenek driverek, így véletlenül sem tudod letörölni
utána pedig rakj fel linuxot, mert ahhoz nem kellenek driverek, így véletlenül sem tudod letörölni
-
Lomtárból helyreállítás? Hangkártya illesztőprogramjának frissítése? Egyáltalán, hogy (=milyen módszerrel) törölted?
//azt nem is merem kérdezni, hogy pontosan mit//
//azt nem is merem kérdezni, hogy pontosan mit//
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
örülnék neki... vagy hétvégéig se Gintama, se Air gear, se Tengen Toppa... azt már nem is mondom, hogy mindegyiknél az izgalmasabb részeknél tartok...XD Hát, végülis tény és való, hogy az én saram, de ha valaki tudna segíteni azt megköszönném A tv nem köt le annyira
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na majd hátha vmelyik kedves fórumozó társunknak lesz vmi ötlete a megoldáshoz...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Úgy, hogy egy csomó program van a gépemen, amiket én enm telepítettem meg nem kell, csak fogták és felrakták magukat, emiatt a D meghajtómon kemény 437 megabyte van. Gondoltam csináljunk helyet, hogy játszhassunk Alice-szal, erre mikor le akartam törölni valami szar progit félrenyomtam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 10:11:55
Na az meg hogy sikerült?
beküldve: 2010-02-16 09:55:44
(#32647) Képzeljétek, hülye vagyok és letöröltem egy olyan programot amit nem kéne és most nincs hang a gépemen
Hogy-hogy? xD
Tudtátok,hogy Csihar Attila énekelte fel 1994-ben a Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas albumát? Egy magyar Black Metal énekes a Mayhemben?! Hát már megint híresek vagyunk!
Jól emlékeztem én,hogy egy Attila nevű honfitársunk a Mayhem énekese.Hogy még tagja-e a bandának,na viszont azt nem tudom...
Szerk: Souichiro 2010-02-16 09:56:09
remélem szernecsésebbek mint én és alszanakXD
Ér Gírrrrr!
De hol van Ringo,meg Simca?
De hol van Ringo,meg Simca?
beküldve: 2010-02-15 22:48:22
(#32643) UWEHEHEHEHEEEEEE!!!
Ezt én m felvésem a pajzsomra!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-15 22:54:35
de akkor hozzd magaddal Tmobilt. vasárnap is hiányzott
Baját simán elkaphattad volna
-
ta bajod^^
nyehehe
nyehehe
Szerk: Gilje-sama 2010-02-15 22:16:10