Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
er gííír! nézném én isXD, menglátjuk informatikus bácsik hajlandóak-e megjavítani a gépmet a suliban
apropó ezt láttátok már?
[Link]
jó. ez most éberré ijesztett
[Link]
apropó ezt láttátok már?
[Link]
jó. ez most éberré ijesztett
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 10:22:42
Én a XXXHolic nézése közben sajátítottam el az "aluggyunk anime nézés" közben stílust.Maga az anime nem lenne rossz,csak lassan történnek benne az események.Mintha vmi filleres szutykot nézne az ember.Az meg csak hab a tortán,hogy ennek hála már több,mint egy hónapja nézem,és még nem jutottam a végére
Nagyon nem köt le engem a Holic,megyek és nézek helyette inkább Air geart.
Nagyon nem köt le engem a Holic,megyek és nézek helyette inkább Air geart.
Egyébként jóreggelt.Elvagyok,így utólag ugrik be,hogy köszönni nem ártott vóna xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-17 09:52:23
beküldve: 2010-02-17 09:33:17
(#32681) Jó reggelt. Ma sikeresen elsajátítottam (megint) az alvajárás művészetét. Az alatt a 40 perc alatt, míg beérek még csak-csak ébrentartottam magam, de mindjárt be fogok alvadni Információs társadalmon.
A következő napirendi pont egy kávé leszen.
A következő napirendi pont egy kávé leszen.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sajnos több ötletem nincs, ehhez szakember kell.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem, majd meglátjuk talán pénteken:) de köszi az érdeklődést és a segítési kísérletet:3
[Link]
Mekkora jó ez a szám
[Link]
Mekkora jó ez a szám
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 22:53:28
most nincs hang a gépemen
Sikerült megoldani?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
úgy vannak vele,hogy valamit valamiért...
szoknyahúzogatás nélkül nem jár pucsítás xD
szoknyahúzogatás nélkül nem jár pucsítás xD
XD mekkora jó kép!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 21:11:42
ijesztőőőőőő...XD
ennyire megbízol bennem?
ööö...aha xD
ennyire megbízol bennem?
(valami baj van a világgal)
akkor megnyugodtam,ha megnézted
beküldve: 2010-02-16 20:12:46
(#32669)