Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én benne vagyok. Szerintem is szánalmas, amikor a bevágott yaoi jelenetekkel próbálják meg a fanok számát növelni (mondjuk az is igaz, hogy jól csinálva igencsak "fincsi" tud lenni egy-két szereplő összehozása, de csak ha nem erőltetett a dolog), meg azt is utálom, amikor az amúgy igénytelenül megrajzolt animékben minden pillanatban hullámzik a főszereplő lány keble. A bevágott yuri jelenetekről meg már ne is beszéljünk...Zombie Loan-ban is szíven ütött, amikor előadták...
A felsorolt hátrányok mellett,amiket olvashattál,az anime sajnos még azzal is büszkélkedhet,hogy csak a manga "visszaemlékezős" részét dolgozza fel.
Ha vki kíváncsi a folytatásra,kénytelen-kelletle n a mangát is elolvasni.
Az animét szerkesztő stúdió vagy pénzügyi bajokkal küzdött,vagy nem merte a mangát tovább feldolgozni,állítólag ezért csak 25 részes az anime.
Nekrocid: Griffith hogy halna már meg? Gutts lazán le tudná már zúzni,Gutts már ilyen übermensch...vagy hogy kell írni.
Ha vki kíváncsi a folytatásra,kénytelen-kelletle n a mangát is elolvasni.
Az animét szerkesztő stúdió vagy pénzügyi bajokkal küzdött,vagy nem merte a mangát tovább feldolgozni,állítólag ezért csak 25 részes az anime.
Nekrocid: Griffith hogy halna már meg? Gutts lazán le tudná már zúzni,Gutts már ilyen übermensch...vagy hogy kell írni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-17 19:23:58
Nézz One Piece-t. Annak egyhamar nem érsz a végére
(mondja a 412. résznél járó fan:) )
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-17 19:18:17
(#32710) Griffith szerintem a Berserk egy fantasztikus manga, remek rajzolással és történetvezetéssel. A mai olvasó kicsit vontatottnak találhatja, mert lassú a sztori, de szerintem kellemes, olyan igazi Old-school fantasy feelingje van. De hát ez egyéni vélemény.
hogy halna már meg?!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-02-17 19:18:40
beküldve: 2010-02-17 19:18:12
(#32709) ha nem vennék nem folytatnák tovább a sorozatot nem? legalábbis az "ember embernek farkasa" állpotot ismerve a mangapiacon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az az egyik. A másik a végén van, egy kellemes kis
ssj4 gogeta: A Berserk anime egy kerek egész, a befejezés nyitva van, de csak csalódás lesz belőle, ha utána elkezded a mangát. Mondjuk ha szereted az agyatlan, fulldetail mészárlást köteteken keresztül, akkor talán bejöhet, de amúgy felejtős.
animal-félisten-francsetudja-rape jelenet valami alternatív dimenzióban. Mustsee.
ssj4 gogeta: A Berserk anime egy kerek egész, a befejezés nyitva van, de csak csalódás lesz belőle, ha utána elkezded a mangát. Mondjuk ha szereted az agyatlan, fulldetail mészárlást köteteken keresztül, akkor talán bejöhet, de amúgy felejtős.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-17 19:19:11
De az Anime befejezi a történetet vagy eljut valameddig és abbahagyja mert most mondtátok hogy már a 30. kötetnél ját a Manga.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Mért nem indítunk szavazást ennyi erővel a legundorítóbb és legbénább Yaoi jelenetekről,amik átlag,azaz normális animékben fordulnak elő? xD
Am a visszaemlékezős rész volt sztem is a Berserk legértelmesebb része.
Am a visszaemlékezős rész volt sztem is a Berserk legértelmesebb része.
Szerk: Souichiro 2010-02-17 19:19:01
A visszaemlékezős rész csúcspontja nem az, amikor
Souichiro: akkor tulajdonképpen miért nézed?
megerőszakolja az akkor még kisfiú főszereplőt egy csúnya bácsi?
. Mert sztem az sem vmi nagy szám. Ha már yaoi, legalább legyen szekszi. Souichiro: akkor tulajdonképpen miért nézed?
Szerk: Yaven 2010-02-17 19:15:27
14. köteténél tartok a Berserknek,de nekem se tetszik eddig.
Valami nem stimmel,de kegyetlenül...
Történet? Megy Gutts,oszt mészárol,a fájtok többnyire elvesznek egy-egy kötetet,a helyszínek 90%-a uncsi,béna a rajzolás sztem is... Griffith vmikor meg fog dögleni?
Valami nem stimmel,de kegyetlenül...
Történet? Megy Gutts,oszt mészárol,a fájtok többnyire elvesznek egy-egy kötetet,a helyszínek 90%-a uncsi,béna a rajzolás sztem is... Griffith vmikor meg fog dögleni?
*Uchiha Sasuke halála mellett Griffith halálát várja a legjobban!*
A visszaemlékezős sztorirésznek egész jó története van... Nagyrészt azt öleli fel az anime is, meg az animált verzióban kinyírták az anatómiai tanulmányok nagy részét is.
Amióta az véget ért, azóta nincs történet, meg jönnek be az egyre elcseszettebb karakterek (én annál a kis boszorkánynál meg a második tündérnél sokalltam be).
Amióta az véget ért, azóta nincs történet, meg jönnek be az egyre elcseszettebb karakterek (én annál a kis boszorkánynál meg a második tündérnél sokalltam be).
Amúgy Dave Mustaine nem normális, kezdek komolyan rájönni. Így csak ő tud egy teljesen átlagos kérdésre válaszolni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Köszi Yaven,szeretlek
És mik lennének azok a hátrányok?
És mik lennének azok a hátrányok?
Rám mindig számíthatsz, ha a Berserket kell lehúzni.
Rajzolás, történet (van neki egyáltalán olyan?), 18+os jelenetek, démonnők és még sorolhatnám a hátrányokat... Mondjuk az én gyomrom már az Árnybírót is nehezen vette be látványvilágilag, de ott a történet, meg a szereplők nagyon megdobják a mangát.
Én inkább maradok a jó öreg dráma kategóriánál.
LOL
Punnyadtcsáp,vagy Tunyacsáp mit keres ott? xD
Boku va Tobi xD
Punnyadtcsáp,vagy Tunyacsáp mit keres ott? xD
Boku va Tobi xD
Szerk: Souichiro 2010-02-17 19:05:20
Ezek se semmik:
És ami a legnagyobb:
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Így már értem.
Az anime szereplők beceneveim is jókat lehet pörögni néha:
Kencsöcsi,Urihere,Géj szenszej,Szasz-uke,Brokk-líí.. .
Az anime szereplők beceneveim is jókat lehet pörögni néha:
Kencsöcsi,Urihere,Géj szenszej,Szasz-uke,Brokk-líí.. .