Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csücsörítenek, de egy barátnőm nagy Berserk-fan és folyton ezen röhög, ezért mondom így
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 18:56:44
Süsörítenek? xD
Este van már.Kezdek fáradni...
Köszi Yaven,szeretlek
És mik lennének azok a hátrányok?
Este van már.Kezdek fáradni...
Köszi Yaven,szeretlek
És mik lennének azok a hátrányok?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-17 18:56:24
A Berserk...
Megnemmondom neked,hogy melyik a jobb...mindkettőnek megvan az előnye,meg a hátránya.
Megnemmondom neked,hogy melyik a jobb...mindkettőnek megvan az előnye,meg a hátránya.
Én mindenhol csak hátrányt látok.
A mangák első pár kötete nem teszett, aztán hirtelen egész szimpi lett. A szereplők mindig "süsörítenek"XD Az animét még nem láttam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-17 18:52:01
(#32694) hellló!!!huh de rég voltam itt történt azóta valami?? jahhj vettem ma új mangát
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
A Berserk anime sajnos csak 25 részt élt meg.
Viszont a manga verzió ilyen 30 egynéhány kötetnél jár per pillanat.
Viszont a manga verzió ilyen 30 egynéhány kötetnél jár per pillanat.
beküldve: 2010-02-17 15:51:57
(#32692) Fú imádom azokból nézek sokat de megnézem a nem túl erőszakosakat is persze vannak olyanok is amiket nem szeretek de általában minden animét szeretek.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
ha kedveled a hentelős sztorikat hajrá
beküldve: 2010-02-17 15:38:58
(#32690) Hello találtam egy olyan anime-t aminek az a címe hogy:Berserk és hogy ez csak 25 rész és vége a stroy-nak?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-02-17 15:29:41
(#32689) Kössz ezekkel most el leszek egy darabig.
Animeaddicton nézz szét,ott találsz rengeteg animét.
Ha már itt tartunk,jó anime?
One Piece movie 4. Per pillanat énis ezt nézem.
Luffyékat már az első percben a Marine bombázza ész nélkül...imádom a One Piecet
letölteni ezekről az oldalakról érdemes:
animeaddicts.hu
animeweb.hu
usteam.hu (ftp)
vagy valamelyik külföldi torrent oldalon is van csomó anime fent
animeaddicts.hu
animeweb.hu
usteam.hu (ftp)
vagy valamelyik külföldi torrent oldalon is van csomó anime fent
Ha már itt tartunk,jó anime?
One Piece movie 4. Per pillanat énis ezt nézem.
Luffyékat már az első percben a Marine bombázza ész nélkül...imádom a One Piecet
Szerk: Souichiro 2010-02-17 15:25:27
beküldve: 2010-02-17 15:16:26
(#32687) Hello arra szeretnék kérni valakit hogy küldjön egy jó anime topot mert kifogytam az animékből és hogy hol lehet letölteni vagy megvásárolni.
beküldve: 2010-02-17 14:36:52
(#32686) Üdv a népnek! Itt mizújság?
Jelentem én tengődök a depresszióban, mivel nem és NEM találoki magamnak munkát. Kicsit ideges vagyok miatta.
Jelentem én tengődök a depresszióban, mivel nem és NEM találoki magamnak munkát. Kicsit ideges vagyok miatta.
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-02-17 14:41:21
XDXDXD Valakinél elfolyt a magzatvíz...
beküldve: 2010-02-17 13:54:48
(#32684) ez egyszerűen LOL
na hol a "hiba" a képen? xD
és a közönség kedvence:
na hol a "hiba" a képen? xD
és a közönség kedvence:
Szerk: Souichiro 2010-02-17 13:57:48