Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hát, legalább megpróbáltam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Te jó Isten... Te jó Isten. .___.
Basszus, Tsuna, bearanyoztad az estémet, köszönöm szépen.
Basszus, Tsuna, bearanyoztad az estémet, köszönöm szépen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nekem már tök mindegy... A múltkori Gintama yaoi kép után már tényleg teljesen mindegy. Kiégtem.
De ezt azért jobb lett volna, ha nem látom.
De ezt azért jobb lett volna, ha nem látom.
Yoroi: OMGOMGOMG. Ezt hol hallottad? Holholhol? *__*
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
OMG!
Miért kellett arra a csúnya spoiler szövegre rákattintani?
Asszem kisűlt a szemem.
xD
Nincs itthon sör? Jó,mert nállunk sincs.
Miért kellett arra a csúnya spoiler szövegre rákattintani?
Asszem kisűlt a szemem.

Nincs itthon sör? Jó,mert nállunk sincs.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-17 20:29:21
Engem már semmi sem tud sokkolni.
Dave bácsiról meg eszembe jutott hogy asszem lesz Megadeth koncert. A PeCsában. Asszem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
pedig épp azt terveztem, hogy szolidárisabb leszek a fiúk iránt a fórumon...
hmmmmm
hmmmmm

Ez pedig csakis és kizárólag Yaven számára:
Legközelebb szót fogadok. Legközelebb komolyan szót fogadok...i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ez olyan Rejtély, mint az, hogy te se nézed a One Piece-t
"A magányos herceg... Ha csak így tekintenek rám jobb is, ha egyedül maradok...!"
APUCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIII8DDDD
Jut eszembe... nincs itthon sör
ű

"A magányos herceg... Ha csak így tekintenek rám jobb is, ha egyedül maradok...!"
APUCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIII8DDDD
Jut eszembe... nincs itthon sör

Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 20:23:46
Így igaz. Az Ouran alapmű. Csak kár, hogy nem veszik észre magukat azok, akikről szól. 
Sosem fogom tudni megérteni, hogy miért nem szereted a VK-t, de próbálkozni lehet. ;)
Lovelesses pszicho néni meg simán pedofil. De átérzem a helyzetét, mert nekem is Ritsukás a háttérképem. XD

Sosem fogom tudni megérteni, hogy miért nem szereted a VK-t, de próbálkozni lehet. ;)
Lovelesses pszicho néni meg simán pedofil. De átérzem a helyzetét, mert nekem is Ritsukás a háttérképem. XD
a mangát az első 10-13 fejezetig bírtam, aztán már valahogy nem vonzott annyira... mondjuk az is igaz, h én Zero-t szerettem, ő meg nagyon... hát ja
Az Ouran szuper. Zseniális. Ki kéne adni magyarullllll...~ hehe
Az anyja simán szadista szétesett riiiiiiii****c, a pszichológusnő meg beleesett Ritsuba. Végülis érthető, nem találsz manapság olyan pasit, aki hajlandó olyan dolgokon gondolkozni mint ő, és még fine a külseje is

Az Ouran szuper. Zseniális. Ki kéne adni magyarullllll...~ hehe

Az anyja simán szadista szétesett riiiiiiii****c, a pszichológusnő meg beleesett Ritsuba. Végülis érthető, nem találsz manapság olyan pasit, aki hajlandó olyan dolgokon gondolkozni mint ő, és még fine a külseje is
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 20:06:02
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-17 20:02:20
Nyugi, nem olyan részek voltak, csak a fiú ikrekhez méltóan nagyon meghitt volt a kapcsolatuk. (Erről mindig az OHSHC jut eszembe; az vmi zseniálisan kifigurázza ezt!
)
És baj, hogy nem nézed.
Ez a kedvenc mangám, szóval csak jó lehet!
Én arra nem is figyeltem, az idő legjavában lekötött Soubi bámulása.
Viszont a pszichológiai szálról elfelejtkeztünk. Az se stimmelt vhogy. Mert addig ok, hogy Yuiko rendes volt Ritsukával és emiatt az megnyílt neki, de mi volt az anyjával, meg a pszichológus nővel?
Souichirio: Blood+ első 7 része a valaha volt legnagyobb klisé, de aztán jobbá válik. Érdemes megnézni, már csak azért is, mert a témában az egyik első volt és emiatt valamennyire kultanime. De az igaz, hogy nagy logikai bukfencek vannak benne.

És baj, hogy nem nézed.

Én arra nem is figyeltem, az idő legjavában lekötött Soubi bámulása.

Souichirio: Blood+ első 7 része a valaha volt legnagyobb klisé, de aztán jobbá válik. Érdemes megnézni, már csak azért is, mert a témában az egyik első volt és emiatt valamennyire kultanime. De az igaz, hogy nagy logikai bukfencek vannak benne.
Szerk: Yaven 2010-02-17 20:02:59