Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Yaven: filozófiai is próbált lenni szerencsétlen, az sem nyert, hiába dobálóztak Nietzschével és más filozófiai kérdésekkel, csak az ingerszegénység maradt. Annak ellenére cicafüleket én is elfogadnék:)
VK ZeroxIchiru részektől rosszul voltam.
Gilje: na ezért nézek Ichigo Mashimarot.Az legalább nem az értelmetlen erőszakról,meg a jól elrejtett-titkolt Yaoi jelenetekről-szálakról szól.Bár Miu miért smárolta le benne Chi-chant,ezt még a mai napig ne mfejtettem meg.
Am meg Lolicont a népnek!
a Lovelesst először megnéztem, aztán olvasni kezdtem, de még mindig nem látok benne kiforrott történetvezetést. De kiforratlant sem. A rajzolás viszont tetszett
Első kettőt nem láttam, a harmadikhoz volt "szerencsém". Én még a listához hozzápaszítanám a Loveless csókjeleneteit, amik annak ellenére, hogy shounen-ai a manga, mégis furának és megalapozatlannak tűntek. De engem még a Vampire Knightban is néha zavartak a visszaemlékezős Ichiru-Zero részek. A Blood+ férfi szereplői közti gyengéd kapcsolatok is gusztustalanok voltak szerintem, bár ott inkább azon hánytam, hogy
Spongyát nem szeretem, szerinem gáz
Mármint a Spongyabob,kocka...has,fej,agy.K ockanadrág,na.
Igen, Tunyacsáp, aki valójában kék, klarinétozik, és nincs köze a TTGL-hez...
Úgy legalább nem "annyira" feltűnő.
Itt a lista:
1.Naruto és Szaszuke: első csók.Sztem mindeki látta az animét,olvasta a mangát.Guszta volt
2.Full Metal Panic Fumoffu: Sousuke a fürdős részben Shinji kukurúját enyhén szólva is...hányingerkeltő! Hol van már ez a jó öreg Full Metal Panictól?
3.Berserk s*ggbedümdürümm jelenete.Sztem a Berserk szadista világához képest ez már tényleg dúrva volt.És gusztustalan is má megint.
(mondja a 412. résznél járó fan:) )