Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nincs fenn... már megnéztem neki
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A Vörös kert 2. kötetének a megjelenését,hát mit!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-16 20:09:04
(#32666) beküldve: 2010-02-16 19:53:10
(#32664) sziasztok
megtudja valaki mondani hogy a Vöröskert 2 mikor jelenik meg?
lécci vki tudja:)
előre is köszi:)
megtudja valaki mondani hogy a Vöröskert 2 mikor jelenik meg?
lécci vki tudja:)
előre is köszi:)
beküldve: 2010-02-16 19:47:56
(#32663) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hogy még tagja-e a bandának,na viszont azt nem tudom...
Tagja még, a 2007es Ordo ad Chaot is ő károgta fel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hát ja akkor már nem lenne ilyen problémám:)
ezzel gondolom nem mentek semmire
ezzel gondolom nem mentek semmire
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Gondolom azt nem tudod, hogy pontosan mit töröltél le (mert akkor valószínűleg már újraraktad volna). A Google mondott valami okosat?
//Végső esetben ott a reinstall, de előtte feltétlenül kérdezz meg nálam hozzáértőbbet is//
//Végső esetben ott a reinstall, de előtte feltétlenül kérdezz meg nálam hozzáértőbbet is//
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
meg, és mind megfelelően működik
És a hardvereket is megnézted a Vezérlőpulton?
ezeket már megnéztem hangafalam eleve nincs, a hangerőszabályozó ikon pedig meg sem jelenik
Akkor próbáld meg frissíteni a hangkártya illesztőprogramját.
Vezérlőpult -> Hangok és audioeszközök -> Hardver
Itt végig zongorázod a hardvereket, amelyikre azt írja, hogy nem működik, azt próbáld hibajavítani. Ha ez ne segít rajta, akkor gúglizz rá az adott hardverre.
Vezérlőpult -> Hangok és audioeszközök -> Hardver
Itt végig zongorázod a hardvereket, amelyikre azt írja, hogy nem működik, azt próbáld hibajavítani. Ha ez ne segít rajta, akkor gúglizz rá az adott hardverre.
Illetve (nem bántásból) legelőször ellenőrizd, hogy minden kábel jól be van-e dugva, a hangfal működik-e, nincs-e véletlenül lenémítva a cucc, stb.
nézd meg milyen hangkártyád van, majd írd be googleba a tipust majd driver download és minden jó lesz
-
Szerk: ∂z 2010-02-16 10:28:47
a vezérlőpulton keresztül, ahogy jókislányhoz illik:P nincs semmi a lomtáramban:P sajnos jómagam is annyit értek a számítógéphez, mint a sejtbiológiához.