Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

A Claymore nekem nem nyerte el a tetszésemet,mi ez,WINX KLUB grafikájú anime? Mert valami nagyon nem stimmel ott...a másik meg,hogy egy kib__zott nagy Berserk klón.
Mert az.Ne mondja senki az ellenkezőjét,mert akkor is Berserk koppincs.
Attól függetlenül biztos nagyon jó anime,de én kihagyom

A dupla post-os dolgot meg ma én is szerettem volna veled közölni,de úgylátszik Gilje megelőzött

h mijen kezdete van ennek ..awwwwww..

birom!!!!!!!!!!!

Na meg most lebuktam,hogy szoktam nézni ezt a szennyhulladék Mónikát
Autószakértő van-e köztetek ha meg szabad kérdezni? Valaki aszongya má meg nékem: hogy a rákban lehet egy BMW 520d-t elhozni 10 millió forint alatt? És most ne ilyenekkel jöjjetek,hogy a szalonba beülök a kocsiba,oszt kihajtok vele,mert így 0 forintból kijönne az autó,annyi biztos A modell alapára 10 milla felett van,így érdekes a dolog...sztem tesztautó lehet.Ami végülis nem baj.
Sweet do sweet:
[Link]
[Link]
Angelheim:
[Link]
[Link]
[Link]
Ringdoll:
[Link]
[Link]
És egy Dollmore üdvöske:
[Link]
A DragonAge-et jelölték a 2009-es év legjobb szerepjátékai közé!!! Szorítsatok neki légyszi, ez egy nagyon jó játékXD És fanatikus barátnőm üzeni, hogy ha nem teszitek átka lesújt rátok

Üstház-ekevas kombót adunk nekik.De olyan jó rozsdásat.
Elnar: akkor legyen a kolbász-vasvilla kombó helyett a hagyma-szalonna páros? xD Esetleg vmi egyéb ötletek? xD
Hagymát meg szalonnát nekik?? Holélszte? Maximum trágyalapátot, meg marhavályút!

A cserebogár gyűjtemény elég guszta lehetett

Elnar: akkor legyen a kolbász-vasvilla kombó helyett a hagyma-szalonna páros? xD Esetleg vmi egyéb ötletek? xD
én cserebogarakat fogdosok össze tucatszámraXD meg öklömnyi pókokkal hadakozom Tasson, és denevéreket szedtem össze a székesfehérvári kolimban, stb...

emlékszem amikor 30-40 cserebogarat szedtem össze az unokanővéremmel, betettük egy vödörbe, aztán egy hét múlva kinyitottuk... fúúúúúj

Paraszt vagyok,de a kultúráltabb fajtábúl
Viszont sok városi meg úgy viselekdik,mint egy igazi paraszt! Már csak a kóbász meg a vasvilla hiányzik jónéhány embernek a kezébül
Majd pont a finom kolbászt, meg a jóféle vasvillát adnánk oda nekik! Na persze...