Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Claymore nekem nem nyerte el a tetszésemet,mi ez,WINX KLUB grafikájú anime? Mert valami nagyon nem stimmel ott...a másik meg,hogy egy kib__zott nagy Berserk klón.
Mert az.Ne mondja senki az ellenkezőjét,mert akkor is Berserk koppincs.
Attól függetlenül biztos nagyon jó anime,de én kihagyom Túl sok ez az én kicsike kis érzékeny lelki világomnak Akinek meg tetszik,az kap tőlem egy baráti ölelést vagy egy üveg sört,mit bánom én
A dupla post-os dolgot meg ma én is szerettem volna veled közölni,de úgylátszik Gilje megelőzött
h mijen kezdete van ennek ..awwwwww..
birom!!!!!!!!!!!
Na meg most lebuktam,hogy szoktam nézni ezt a szennyhulladék Mónikát
Autószakértő van-e köztetek ha meg szabad kérdezni? Valaki aszongya má meg nékem: hogy a rákban lehet egy BMW 520d-t elhozni 10 millió forint alatt? És most ne ilyenekkel jöjjetek,hogy a szalonba beülök a kocsiba,oszt kihajtok vele,mert így 0 forintból kijönne az autó,annyi biztos A modell alapára 10 milla felett van,így érdekes a dolog...sztem tesztautó lehet.Ami végülis nem baj.
Sweet do sweet:
[Link]
[Link]
Angelheim:
[Link]
[Link]
[Link]
Ringdoll:
[Link]
[Link]
És egy Dollmore üdvöske:
[Link]
A DragonAge-et jelölték a 2009-es év legjobb szerepjátékai közé!!! Szorítsatok neki légyszi, ez egy nagyon jó játékXD És fanatikus barátnőm üzeni, hogy ha nem teszitek átka lesújt rátok
Üstház-ekevas kombót adunk nekik.De olyan jó rozsdásat.
Elnar: akkor legyen a kolbász-vasvilla kombó helyett a hagyma-szalonna páros? xD Esetleg vmi egyéb ötletek? xD
Hagymát meg szalonnát nekik?? Holélszte? Maximum trágyalapátot, meg marhavályút!
A cserebogár gyűjtemény elég guszta lehetett
Elnar: akkor legyen a kolbász-vasvilla kombó helyett a hagyma-szalonna páros? xD Esetleg vmi egyéb ötletek? xD
én cserebogarakat fogdosok össze tucatszámraXD meg öklömnyi pókokkal hadakozom Tasson, és denevéreket szedtem össze a székesfehérvári kolimban, stb...
emlékszem amikor 30-40 cserebogarat szedtem össze az unokanővéremmel, betettük egy vödörbe, aztán egy hét múlva kinyitottuk... fúúúúúj
Paraszt vagyok,de a kultúráltabb fajtábúl
Viszont sok városi meg úgy viselekdik,mint egy igazi paraszt! Már csak a kóbász meg a vasvilla hiányzik jónéhány embernek a kezébül
Majd pont a finom kolbászt, meg a jóféle vasvillát adnánk oda nekik! Na persze...