Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
váááh ez bejöön x333 bár nekem a hsz hercegnői szépség: D(bocs rutin ego) de komolyan ha jók lesztek elmesélek egy két nagyon izéé sztorit ilyen nemtévesztős dolgokról :$
Először is:most mindenki pontossan és őszintén leírja h milyen nemű!! xD
Én fehérnemű vagyok, de abból is sötét...
A hsz pedig hovédszövetség
Miho, útlevél megvan? Aztán ne felejts el valami jófélét adni az Ivanescunak a határon!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-11 20:11:54
pusz neked és nem, nem izgi, félelmetes!!! nem hiszed hogy mennyi cikis szituba kerültem ilyen dolgok miatt
hsz=hozzászólás
Bocsánat, nekem már reflex. :( *szégyelli magát*
Dehát ez így izgalas: senki nem tud semmit. Bár nem tudom... azért a Miho elég lányos név, nem?O___x
(Közben lelépek, megpróbálok beevickélni egy ökrösszekérrel Budapest pereméről az Örsre... remélem sikerül. XD)
Bocsánat, nekem már reflex. :( *szégyelli magát*
Dehát ez így izgalas: senki nem tud semmit. Bár nem tudom... azért a Miho elég lányos név, nem?O___x
(Közben lelépek, megpróbálok beevickélni egy ökrösszekérrel Budapest pereméről az Örsre... remélem sikerül. XD)
Szerk: Hercegnő 2010-02-11 20:08:43
hsz??
Honvédszakszervezet.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hsz?? (kezdő vok)
Szerk: Hercegnő 2010-02-11 20:05:20
Olvasd az előző hsz-om szerkesztését...
A "lila-fdolog"-ról majd talán négy év múlva mesélek Neked, ha még emlékezni fogsz rá. Szerintem törvényt sértenék, ha felvilágosítanálak ezügyben.
A "lila-fdolog"-ról majd talán négy év múlva mesélek Neked, ha még emlékezni fogsz rá. Szerintem törvényt sértenék, ha felvilágosítanálak ezügyben.
neszivassatok, lassan a földhöz vágom szegény Narubababúmat!! nyeeeee!!!!
*őrjöng és hisztizik és széjjeltép Narubababút*
*fejét veri a géphez*
*őrjöng és hisztizik és széjjeltép Narubababút*
*fejét veri a géphez*
Szerk: Hercegnő 2010-02-11 20:03:17
beküldve: 2010-02-11 19:58:38
(#32329) Fiszi: Igen, köszönöm. Örülök, hogy tetszett. A Talizmán még pihenget, mert a héten költözött az iroda, de már belekezdtem (mondjuk túl messzire nem jutottam).
Miho:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Cssss, pssszt! XD Nincs itt semmiféle lila-dolog. Semmiii...
Nah jó bevallom Hercegnőm... Fiú létemre SZERETEM A LILÁT. Kövezzetek meg!T___T
XD
De nem szórakozom tovább. Miho voltam, as. hentai-őrült nőszakaszvezető - vagy mi. XD Nem vagyok én Herceg, vagy annak lovagja, esetleg annak lovászfiúja - de még fiú sem.
Nah jó bevallom Hercegnőm... Fiú létemre SZERETEM A LILÁT. Kövezzetek meg!T___T
XD
De nem szórakozom tovább. Miho voltam, as. hentai-őrült nőszakaszvezető - vagy mi. XD Nem vagyok én Herceg, vagy annak lovagja, esetleg annak lovászfiúja - de még fiú sem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-11 20:01:06
hehe, ha tudnád....a lila-dolgot....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
... Hm... Akkor maradjunk annál, hogy herceg vagyok és jelentkezem.^^
A többiek csöndben maradnak. XP Épp udvarlok. XD