Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezt vegyem úgy, hogy elvesztettem az ijesztőségemet?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-23 19:55:33
(#31512) Alister akarlak. Mösönöre. Mit szólsz, megoldható?
*kétségbeesetten keres alkoholt a spájzban, majd rájön, hogy nem is iszik*
*kétségbeesetten keres alkoholt a spájzban, majd rájön, hogy nem is iszik*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha Exiledtől megijedsz, mi lesz, amikor Azzival találkozol?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A nunchakuval való jófajta bánásmódomat többen is aláírják, a kést meg belezésre csak akkor fogok használni, ha végveszélybe kerülök. A bicska igen is egy multifunkciós eszköz!
Hanon: Eme térgörbítő hangjelenség észlelésének c sak a gondolata is 10 pontos IQ vesztést okoz
Gilje: Kijelentem,hogy jól bánok, a késsel, nunchakuval, katanával alapokat tudok, A Levélgereblye és a 2 méteres fakanál mestere is vagyok egy személyben
Hanon: Eme térgörbítő hangjelenség észlelésének c sak a gondolata is 10 pontos IQ vesztést okoz
Gilje: Kijelentem,hogy jól bánok, a késsel, nunchakuval, katanával alapokat tudok, A Levélgereblye és a 2 méteres fakanál mestere is vagyok egy személyben
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-23 19:55:17
Én spec most ijedtem meg tőled
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Széljegyzetbe: bármilyen fegyvernek csak akkor van értelme, ha tudsz vele bánni. Különben csak elveszik tőled, és az bizony fájni fog (legalábbis ez legyen a koncepció)
Hanon, rám mindig számíthatsz
Hanon, rám mindig számíthatsz
Amúgy ha csak hallgatod, annyira nem förtelmes ez a szám.... bár lehet, hogy csak azért találom így, mert hajnal óta zúg a bal fülem...
Szerk: alister 2010-01-23 19:49:38
beküldve: 2010-01-23 19:45:57
(#31507) És épp azért akartam nyavajogni, hogy hol van Alister. KÖSZÖNÖM.
Gyerekek. Lehet a teljes szellemi visszaesés jele az, hogy megkívántam EZT?!!
És még éneklem is a kurva számat.
Ráadásul mejdó tiszteletére a picsacsizmám (gyk csúcsos fos) vettem fel, amitől most majd szét megy a lábam (komolyan miféle mazochista nőszemély hord ilyet jókedvéből?). Ráadásul a vezérdroid csaj sem olyan arconalázni való (érdekességként: ezt én hoztam fel, hímnemű kedves haver meg jóváhagyta) irl, szóval mégegy csalódás.
Hogy az a.
Gyerekek. Lehet a teljes szellemi visszaesés jele az, hogy megkívántam EZT?!!
És még éneklem is a kurva számat.
Ráadásul mejdó tiszteletére a picsacsizmám (gyk csúcsos fos) vettem fel, amitől most majd szét megy a lábam (komolyan miféle mazochista nőszemély hord ilyet jókedvéből?). Ráadásul a vezérdroid csaj sem olyan arconalázni való (érdekességként: ezt én hoztam fel, hímnemű kedves haver meg jóváhagyta) irl, szóval mégegy csalódás.
Hogy az a.
Szerk: Hanon 2010-01-23 19:47:04
Hanon:
Ahogy egy bölcs ismerősöm mondta: Sose lépj ki a világba bicska és hazugság nélkül. Én több eset után is okultam hülyeségemből, ezért már jóideje nem hagytam el a házat, a kedvenc amcsi vadászbicskám nélkül... Bár a paranoiámat méltán fényjelzi,hogy egyszer el kellett mennem 1 kortárssegítő kör nevű izére, és ez volt az első akalom, és egy raktárépület szerű helyen volt. A kedvenc death note-of táskámban ott lapult egy kensin, egy nunchaku, egy bicska, egy toll és egy füzet. Szerencsére egyiket sem kellett használni
Ahogy egy bölcs ismerősöm mondta: Sose lépj ki a világba bicska és hazugság nélkül. Én több eset után is okultam hülyeségemből, ezért már jóideje nem hagytam el a házat, a kedvenc amcsi vadászbicskám nélkül... Bár a paranoiámat méltán fényjelzi,hogy egyszer el kellett mennem 1 kortárssegítő kör nevű izére, és ez volt az első akalom, és egy raktárépület szerű helyen volt. A kedvenc death note-of táskámban ott lapult egy kensin, egy nunchaku, egy bicska, egy toll és egy füzet. Szerencsére egyiket sem kellett használni
egyszer nincs nálam a bicskám. EGYSZER.
*buksisimogatás*De amúgy a tea finom volt.
Meg a Sherlock film is nagyon tetszett.
De legalább valami jó is volt Meg a Sherlock film is nagyon tetszett.
Eme megjegyzésedet meg sem hallottam
Nem, mert a csápos-szörnyes hentai jó, a Lordi meg nem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-23 19:29:08
(#31501) Egy kérdés: Vonható-e kapcsolat Lordi klippek és hentai között, azon az alapon, hogy a klippekben mindig szexi, nagymellű csajok kerülnek kapcsolatba Naagy,gonosz démonokkal, és gyakran ki is vannak ezen lányok kötözve?..
Te most tényleg kész vagy. A cica aranyos ^^
Bájomekanik men XD
Háté-chan: Hán... kábé nekem is annyi lesz...
Hurrá. Elb*sztam rá fél napomat de sikeresen megtanultam a Fade to Blacket végig. Görcsöl a kezem. Áu.
Bájomekanik men XD
Háté-chan: Hán... kábé nekem is annyi lesz...
Hurrá. Elb*sztam rá fél napomat de sikeresen megtanultam a Fade to Blacket végig. Görcsöl a kezem. Áu.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-23 19:24:35
Hajjaj. Nem elég a B'z. Ide keményebb drog kell. Mert...
ÁJ KEEEN BÁJOMEKANIK MEEEEN!!!11444
Most átváltott az arcom metálhallgatós basic állapotba ami jó. De még mindig nem képes komplexebb kifejezéseket mutatni.
Őszintén, ha választani kéne egy újabb múnlájt mejdó látogatás és tvájlájt között *viccesen néz az plafonra mint aki nincs teljes mértékben köztünk, közben kicsordul a szája szélén egy kisebb mennyiségű nyál* nem tudom.
Abban se vagyok biztos, hogy egy conra képes leszek-e mégegyszer elmenni, pedig annyira imádok kellemetlen hangvételű reviewkat írni, amiért meg mások imádnak engem. Nem? De.
*nyál csöppen a klaviatúrára, beletenyerel* cicaaaaa
ÁJ KEEEN BÁJOMEKANIK MEEEEN!!!11444
Most átváltott az arcom metálhallgatós basic állapotba ami jó. De még mindig nem képes komplexebb kifejezéseket mutatni.
Őszintén, ha választani kéne egy újabb múnlájt mejdó látogatás és tvájlájt között *viccesen néz az plafonra mint aki nincs teljes mértékben köztünk, közben kicsordul a szája szélén egy kisebb mennyiségű nyál* nem tudom.
Abban se vagyok biztos, hogy egy conra képes leszek-e mégegyszer elmenni, pedig annyira imádok kellemetlen hangvételű reviewkat írni, amiért meg mások imádnak engem. Nem? De.
*nyál csöppen a klaviatúrára, beletenyerel* cicaaaaa
Szerk: Hanon 2010-01-23 19:07:02