Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Matekból 24 pontom lett volna. Ciki.
A Tvájlájt meg tényleg szörnyű. A film első fél óráját pár ismerősömmel néztem meg... Aztán tüntetően nekiálltam zenét hallgatni. A legszomorúbb az egészben, hogy eredetileg az Inglourious Basterds (ami Tarantino, ergo k_rvajó, alapból) lett volna a program, csak a dévédé lejátszó közbeszólt. Pedig mennyivel jobb lett volna. Erre ez a s__r elrabol fél órát az életemből...
Még szerencse, hogy az ajándékba kapott könyv verzióba még nem kezdtem bele.
A Tvájlájt meg tényleg szörnyű. A film első fél óráját pár ismerősömmel néztem meg... Aztán tüntetően nekiálltam zenét hallgatni. A legszomorúbb az egészben, hogy eredetileg az Inglourious Basterds (ami Tarantino, ergo k_rvajó, alapból) lett volna a program, csak a dévédé lejátszó közbeszólt. Pedig mennyivel jobb lett volna. Erre ez a s__r elrabol fél órát az életemből...
Még szerencse, hogy az ajándékba kapott könyv verzióba még nem kezdtem bele.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
*Megértő fejjel bólogat* *Bólogat* *Bólogat* *Bólogat* *Lehorgasztja a fejét* *És elalszik*
Basszus most néztük meg Fiszivel az alkonyatot és még rosszabb volt, mint amilyenre számítottam. 10 perc után azt hittem, hogy már legalább fél órája megy... Nem értem, hogy hogyan lehet ezt a fos filmet szeretni. Még ha a főszereplő kedvelhető lenne, esetleg bele tudná az ember élni magát a helyzetée, de neeem........a színésznő szörnyű, fiatal kora ellenére úgy néz ki, mint egyes középkorú -túlbotoxozott arcú- társnői, arckifejezései nincsenek és a száját is csak néha tudja bezárni. Edward meg nem is jó pasi! Hazudik, aki ezt állítja; ez a robotmozgású, laposarcú félig szuperman, félig repülőmókus emó lény szégyent hoz a világ összes volt és jövőbeni vámpírjára. Kikérem magamnak az ő nevükben is!
És a vicsorítások....pfff....hova tűnt a régi szép vámpír maszk? Esetleg egy pár szemfog?
Asszem most 1 hétig Buffy-t és Angel-t fogok nézni, hogy kiheverjem ezt a csöpögős emó sz@rt.
És nem kérek bocsánatot a fanoktól, mert ha még a történettől el is tekintünk, ez a film akkoris 'Z' kategóriás.
Basszus most néztük meg Fiszivel az alkonyatot és még rosszabb volt, mint amilyenre számítottam. 10 perc után azt hittem, hogy már legalább fél órája megy... Nem értem, hogy hogyan lehet ezt a fos filmet szeretni. Még ha a főszereplő kedvelhető lenne, esetleg bele tudná az ember élni magát a helyzetée, de neeem........a színésznő szörnyű, fiatal kora ellenére úgy néz ki, mint egyes középkorú -túlbotoxozott arcú- társnői, arckifejezései nincsenek és a száját is csak néha tudja bezárni. Edward meg nem is jó pasi! Hazudik, aki ezt állítja; ez a robotmozgású, laposarcú félig szuperman, félig repülőmókus emó lény szégyent hoz a világ összes volt és jövőbeni vámpírjára. Kikérem magamnak az ő nevükben is!
És a vicsorítások....pfff....hova tűnt a régi szép vámpír maszk? Esetleg egy pár szemfog?
Asszem most 1 hétig Buffy-t és Angel-t fogok nézni, hogy kiheverjem ezt a csöpögős emó sz@rt.
És nem kérek bocsánatot a fanoktól, mert ha még a történettől el is tekintünk, ez a film akkoris 'Z' kategóriás.
matek megoldási módszer tőlem. 1.-es feladat:
a négyzet és a háromszög felírható x-ként és mindig az lesz az x, amit nem ismerünk, így az egész felírható 1. fokú egyenletként
2.-ik feladat: összvissz ismerni kell a mértékegység váltásokat, majd olyanmértékegységre kell váltani őket, mint ami az eredményben szerepel, utána csak összeadás
3-ik feladat: Puszta logika, ezt BÁRKI meg tudja oldani
4-ik feladat: hehe, kedvencem a kördiagram:
120+90+60+50= 320 360-320= 40 -> 4 fő = 40 fok
120 / 40= 3, 3*4= 12 fő labda
120 / 60 = 2 12 / 2 = 6 fő nem sportol
90 fok atlétika, 90 és 60 legnagyobb közös osztólya a 30, 60/30 = 2 6 / 3 = 2, 3*3= 9 fő atlétika
40 fok= 4 ember, -> 50 fok = 5 ember -> az eredményeket összeadjuk, ami egyenlő egy 36 fős osztállyal.
* ez a nehezebb megoldás. egy egyszerű számítással bizonyítható,hogy 10 fok = 1 ember, és így könyebb számolni, de szeretem a nehéz utat *
a feladat többi rész csak rabszolga munka, pár következtetéssel -> nem írom le a menetet,mivel fáradt vagyok
5-ik feladat: A : Hamis: a deltoidnak az a lényege, hogy átlói derékszögűek egymásra nezve *
B: hamis: minden prímtényezőt a lehető legnagyobb hatványon összeszorzunk és így 2520-at kapunk!
C: prímtényezőkre bontás után, kiderül,hogy igen, az
D: Hamis, minden ilyen tételt úgy lehet megbontani,ha hozol egy ellenpéldát, nálam pl: x= 3 y=4 és máris nem jön ki
6-ik feladat: A: mivel ez szerkezstés, és nincs kedvem scannelgetni, ezért most kihagynám
B: ha az A feladatban berajzoljuk a szim. tengelyeket, akkor kapni fogunk 8 egybevágó háromszöget, amely háromszögek mindegyik 12 / 2 = 6 cmnégyzet területűek, így 6 * 8 = 48 cmnégyzet területű a téglelap
C: -||-
és ezen a ponton elkezd fájni a fejem, mivel ma nagyon nehéz napom volt, és ilyesmit csak tiszta fjjel tudok csinálni, szóval a megoldást majd holnap
Remélem, azért büszkék vagytok rám ^^
a négyzet és a háromszög felírható x-ként és mindig az lesz az x, amit nem ismerünk, így az egész felírható 1. fokú egyenletként
2.-ik feladat: összvissz ismerni kell a mértékegység váltásokat, majd olyanmértékegységre kell váltani őket, mint ami az eredményben szerepel, utána csak összeadás
3-ik feladat: Puszta logika, ezt BÁRKI meg tudja oldani
4-ik feladat: hehe, kedvencem a kördiagram:
120+90+60+50= 320 360-320= 40 -> 4 fő = 40 fok
120 / 40= 3, 3*4= 12 fő labda
120 / 60 = 2 12 / 2 = 6 fő nem sportol
90 fok atlétika, 90 és 60 legnagyobb közös osztólya a 30, 60/30 = 2 6 / 3 = 2, 3*3= 9 fő atlétika
40 fok= 4 ember, -> 50 fok = 5 ember -> az eredményeket összeadjuk, ami egyenlő egy 36 fős osztállyal.
* ez a nehezebb megoldás. egy egyszerű számítással bizonyítható,hogy 10 fok = 1 ember, és így könyebb számolni, de szeretem a nehéz utat *
a feladat többi rész csak rabszolga munka, pár következtetéssel -> nem írom le a menetet,mivel fáradt vagyok
5-ik feladat: A : Hamis: a deltoidnak az a lényege, hogy átlói derékszögűek egymásra nezve *
B: hamis: minden prímtényezőt a lehető legnagyobb hatványon összeszorzunk és így 2520-at kapunk!
C: prímtényezőkre bontás után, kiderül,hogy igen, az
D: Hamis, minden ilyen tételt úgy lehet megbontani,ha hozol egy ellenpéldát, nálam pl: x= 3 y=4 és máris nem jön ki
6-ik feladat: A: mivel ez szerkezstés, és nincs kedvem scannelgetni, ezért most kihagynám
B: ha az A feladatban berajzoljuk a szim. tengelyeket, akkor kapni fogunk 8 egybevágó háromszöget, amely háromszögek mindegyik 12 / 2 = 6 cmnégyzet területűek, így 6 * 8 = 48 cmnégyzet területű a téglelap
C: -||-
és ezen a ponton elkezd fájni a fejem, mivel ma nagyon nehéz napom volt, és ilyesmit csak tiszta fjjel tudok csinálni, szóval a megoldást majd holnap
Remélem, azért büszkék vagytok rám ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-23 18:17:14
(#31494) Héj valaki stalkerkedik utánam? :Đ Nem tudtam, hogy ilyen fontos ember vagyok.
De én áh. Ezeket a nyüszögéseket irl hitelesebben adom elő ám.
Nevetni mentünk oda, szóval hogy jól érezzük magunkat. Még fogadtunk is, hogy aki először röhögi el magát, az fizet. De áh.
Ez a sors keze. Bazmeg egyszer nincs nálam a bicskám. EGYSZER. A hülye kedves partnerem meg lebeszélt a puszta kézzel történő gyilkolásról, pedig nem túl valószínű, hogy ebben az életben mégegyszer ilyen közel kerülök a célszemélyhez.
De amúgy a tea finom volt.
Meg a Sherlock film is nagyon tetszett.
Most megyek és kikúrálom magam egy kis B'zzel. Lassan fél órája szállingózok oda meg vissza a lakásban üveges tekintettel és csak rázom a fejem "nem, nem, ugyan, nem". Ez nem egészséges. És mindig nekimegyek a kurva ajtónak, lehet ki kéne nyitni.
Ma nem vagyok humoros.
Nem érzem jól magam. *sóhaj* De én azt hittem, hogy ssssz áh.
*autista dőlöngélős mód on*
De én áh. Ezeket a nyüszögéseket irl hitelesebben adom elő ám.
Nevetni mentünk oda, szóval hogy jól érezzük magunkat. Még fogadtunk is, hogy aki először röhögi el magát, az fizet. De áh.
Ez a sors keze. Bazmeg egyszer nincs nálam a bicskám. EGYSZER. A hülye kedves partnerem meg lebeszélt a puszta kézzel történő gyilkolásról, pedig nem túl valószínű, hogy ebben az életben mégegyszer ilyen közel kerülök a célszemélyhez.
De amúgy a tea finom volt.
Meg a Sherlock film is nagyon tetszett.
Most megyek és kikúrálom magam egy kis B'zzel. Lassan fél órája szállingózok oda meg vissza a lakásban üveges tekintettel és csak rázom a fejem "nem, nem, ugyan, nem". Ez nem egészséges. És mindig nekimegyek a kurva ajtónak, lehet ki kéne nyitni.
Ma nem vagyok humoros.
Nem érzem jól magam. *sóhaj* De én azt hittem, hogy ssssz áh.
*autista dőlöngélős mód on*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-23 18:35:59
beküldve: 2010-01-23 18:02:12
(#31493) a magyar 3. feladatát most vettük nemrég stilisztikából - illetve hasonlót
hmm szerntem a magyar nem volt vészes de a matekot meg se merem nézni mert egy egyszerű összeadásnál is el tudok hasalni... :P
hmm szerntem a magyar nem volt vészes de a matekot meg se merem nézni mert egy egyszerű összeadásnál is el tudok hasalni... :P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 18:06:01
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-23 17:53:50
(#31491) Belbet szerint olyat, amit a királynő szolgált fel neked. őáŰŰÚáű
De ha citromos, akkor megértelek, azt nem szeressem:P
De ha citromos, akkor megértelek, azt nem szeressem:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 17:55:13
beküldve: 2010-01-23 17:49:09
(#31490) Eh... de most... mneh... de mi...
áh inkább hagyjuk
de most eh... hogy a... én ehm...
náh, hagyjuk
Mindenki hármat tippelhet, hogy milyen teát ittam.
De eh.
Azt hiszem kicsit leépültem szellemileg.
áh inkább hagyjuk
de most eh... hogy a... én ehm...
náh, hagyjuk
Mindenki hármat tippelhet, hogy milyen teát ittam.
De eh.
Azt hiszem kicsit leépültem szellemileg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-23 17:46:04
(#31489) kaphatok 1 linket, a kérdésekhez, meg a megoldókulcshoz? a tavalyit 7-es fejjel röhögve oldottam meg. kíváncsi vagyok, idén milyen volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Irodalom könnyű volt, a matek viszont nehéz, hugom szerint...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Megnéztem a megoldókulcsot. Szar lett.
beküldve: 2010-01-23 15:32:53
(#31486) Nemár, lehet h csak az idegesség miatt érzed úgy nem? Nem mehetett olyan rosszul, küldtük neked a Furiokut!
beküldve: 2010-01-23 15:28:13
(#31485) Ilyen szar felvételit még életemben nem írtam. Nem mintha írtam volna másikat. De még ha írtam is volna akkor is ez lett volna a legszarabb.
beküldve: 2010-01-22 21:47:04
(#31484) én se értem mért nincs még fenn8D pedig direkt eljátszottam a szado-mazo áldozatot 8D