Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Asszem csak 3-an videóztak
Kérünk YouTube-linket! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-22 21:38:35
beküldve: 2010-01-22 21:26:35
(#31482) igazán nincs mit... ichigoXD
macamoto nagyon nagy volt, a színpadon is rám mászott a Con után és megszégyentelenített. Asszem csak 3-an videóztak
macamoto nagyon nagy volt, a színpadon is rám mászott a Con után és megszégyentelenített. Asszem csak 3-an videóztak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 21:36:42
beküldve: 2010-01-22 21:21:31
(#31481) Mindenki:
Letettem a narancsövvizsgát, kösz mindenkinek aki drukkolt ^^
* megjegyz: már ki tudom mondani gyorsan,hogy szuripomiszokutochudanushirouram awashigyakuzuki no renraku waza *
Gilje: Egy fárasztó vizsga után, pont egy ilyen képre volt szükségem
Letettem a narancsövvizsgát, kösz mindenkinek aki drukkolt ^^
* megjegyz: már ki tudom mondani gyorsan,hogy szuripomiszokutochudanushirouram awashigyakuzuki no renraku waza *
Gilje: Egy fárasztó vizsga után, pont egy ilyen képre volt szükségem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-22 20:39:19
(#31480) na hogy tecc?
XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 20:44:21
beküldve: 2010-01-22 20:30:43
(#31478) éljen! én meg találtam egy képet amin Matsumoto épp megront engemXD
fel tudtam venni 8 kreditel. MÖTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ L
asszem most iszom egy whiskeyt...
asszem most iszom egy whiskeyt...
-
beküldve: 2010-01-22 20:25:02
(#31476) Dz, nálam is Pontosan ugyanez a helyzet
beküldve: 2010-01-22 20:17:34
(#31475) nem hittem volna, h valaha is visszasírom a neptunt, de most enyhén felb@szta az agyam az etr.
nem bírom felvenni azokat a tárgyakat, aminek az előkövetelményét még nem teljesítettem. van még egy hét hátra vizsgaidősuckból és a 2 tárgyam, amire kb az összes többi épül még nincs meg. neptunban fel lehetett venni, max ha mégsem sikerült teljesíteni az előkövetelményt, akkor a rendszer levágott.
ennyit a szép gondosan összeállított órarendemről.
nem bírom felvenni azokat a tárgyakat, aminek az előkövetelményét még nem teljesítettem. van még egy hét hátra vizsgaidősuckból és a 2 tárgyam, amire kb az összes többi épül még nincs meg. neptunban fel lehetett venni, max ha mégsem sikerült teljesíteni az előkövetelményt, akkor a rendszer levágott.
ennyit a szép gondosan összeállított órarendemről.
-
beküldve: 2010-01-22 20:09:23
(#31474) XDXDXD ez nem én vagyokXD Mayuri betámadta a gin plüssömetXD
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 20:12:17
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-22 19:48:58
(#31472) Tess ez vagyok én
omg... Piton Mpreg...XXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD
Hát most új szót alkottam: JAJ + ÚRISEN = YURISTEN!
omg... Piton Mpreg...XXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD
Hát most új szót alkottam: JAJ + ÚRISEN = YURISTEN!
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 19:53:09
Most már rád is egyre kíváncsibb vagyok élőben...
Valószínűleg ez az én titkos vezeklési módszerem, amúgy
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-22 19:35:01
(#31470) nincs mitXD most fogom kiütni magamXD Harry Potteres Mpregeket nézekXDXDXDDDDDDDDDDD és rajtatok fogom kitölteni minden hülyeségemetXD
Hát valahogy úgy XD
Ja és én is szorítok a... húgodnak. Remélem jól emlékszem.
Ja és én is szorítok a... húgodnak. Remélem jól emlékszem.
Megmondom neki, örülni fog. XD
Egyébként nem kell pánikolni, ha tanultál rá, borzasztó könnyű lesz (persze, ezt az mondja aki anno hetekig stresszelt felvétel előtt, érettségi előtt meg hónapokig...aztán jött a 480-ból 392 pont, két emelt szintűvel, olyan büszke vagyok rá )
Szóval nem kell izgulni, csak a leghülyébbeknek nehéz, de a készítők rájuk is gondoltak....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.