Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mangát ajánlok: Vitamin. Tény,hogy erős lélek kell hozzá, de megéri elolvasni!
Valaki meg küldjön egy konkrét jelet arra vonatkozólag,hogy kezdjem el írni a könyvemet. Fejben már 60%-ra megvan, csak az a gond, hogy lusta vagyok, és inkább a time of your life-ot tanulom gityóra x3
Valaki meg küldjön egy konkrét jelet arra vonatkozólag,hogy kezdjem el írni a könyvemet. Fejben már 60%-ra megvan, csak az a gond, hogy lusta vagyok, és inkább a time of your life-ot tanulom gityóra x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nézz Queer as folkot IRL yaoi
FLCLt ugye úgy kritizálod, h láttad is?
én most kezdtem el 5-jére végignézni a YuYu Hakushot
FLCLt ugye úgy kritizálod, h láttad is?
én most kezdtem el 5-jére végignézni a YuYu Hakushot
-
Szerk: ∂z 2010-01-18 21:14:01
Yaven szenszej figyelmébe ajánlanám a következő animéket: Air gear,Samurai Champloo,Detroit Metal City,Afro Samurai Resurection,Jin-Roh: the wolf brigade.
Nemtudom,hogy miket láttál ezek közül,de ezek nézhetőek, annyi tuti
Nemtudom,hogy miket láttál ezek közül,de ezek nézhetőek, annyi tuti
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Gintamaaaa~ (vagy csak hogy neked is leessen... Gintoki animeeee~) Újabban néha már tanulság is van, a 189. rész meg tiszta dráma volt, meg is könnyeztem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Sztem itt van a legmegbízhatóbb infó róla:
[Link]
És a nagy kérdés: milyen animét ajánlotok megnézésre? Már hetek óta nem találok olyat, ami igazán lekötne (szégyenszemre visszatértem az amerikai sorozatokhoz), pedig hiányzik már, hogy legyen mit figyelni. Kritériumok: ne kodomo, ne hentai, ne yuri vagy egyéb férfi fanservice-szel tele lévő alkotás legyen, esetleg csöppnyi értelme/tanulsága legyen (ezt főleg az FLCL és társai kivédésére írom ) és ne aludjak be a nézése közben. Uhm azt hiszem ennyi.
[Link]
Am. az elmúlt napokban megint sikerült nagyon rákattannom a Heroesra. Valaki még esetleg innen fan?
És a nagy kérdés: milyen animét ajánlotok megnézésre? Már hetek óta nem találok olyat, ami igazán lekötne (szégyenszemre visszatértem az amerikai sorozatokhoz), pedig hiányzik már, hogy legyen mit figyelni. Kritériumok: ne kodomo, ne hentai, ne yuri vagy egyéb férfi fanservice-szel tele lévő alkotás legyen, esetleg csöppnyi értelme/tanulsága legyen (ezt főleg az FLCL és társai kivédésére írom ) és ne aludjak be a nézése közben. Uhm azt hiszem ennyi.
Szerk: Yaven 2010-01-18 20:51:05
beküldve: 2010-01-18 20:39:54
(#31313) Tényleg, valami hír az LM.C koncert helyéről? Marad a Diesel, vagy move to Pecsa?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-18 20:37:26
(#31312) Gilje: a babád tényleg nagyon szép; annak ellenére tetszik, hogy nem vagyok oda az ilyen kis sápadtbőrűekért. (mondom ezt úgy, hogy volt már, aki Hófehérkének nevezett ).
Fiszi: tudtam, hogy kiszemelsz majd vmi domina babát is. XD
Jackson tribute-tal kapcsolatban: én is azt hittem, hogy majd valami szuper igényes dolog lesz, ha már az "eredeti" nem lehet ott, e helyett a cikk tanulsága szerint Zs kategóriás volt. (Mondjuk sztem gyanús is, hogy Mo-on 4-5 koncertet akartak csinálni ) A PeCsa meg am. tényleg jó hely, ha nincs túl sok ember és a folyosók sincsenek elfoglalva.
Fiszi: tudtam, hogy kiszemelsz majd vmi domina babát is. XD
Jackson tribute-tal kapcsolatban: én is azt hittem, hogy majd valami szuper igényes dolog lesz, ha már az "eredeti" nem lehet ott, e helyett a cikk tanulsága szerint Zs kategóriás volt. (Mondjuk sztem gyanús is, hogy Mo-on 4-5 koncertet akartak csinálni ) A PeCsa meg am. tényleg jó hely, ha nincs túl sok ember és a folyosók sincsenek elfoglalva.
beküldve: 2010-01-18 19:27:09
(#31311) Jézusom, ez a Dzsekó tribjút dolog nagyon gáz...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Vááá, ez mekkora gáz... XD
Viszont az a LIL C mekkora arc!
Viszont az a LIL C mekkora arc!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A B'z nyáladzás meg már kezd cseppet idegesítő lenni. Van zene topic, több is. Köszöntem.
"roar"
Gwáháhá. És én még gondolkoztam is azon, hogy csak el kéne menni erre a Jackson tributera... milyen jó, hogy lukas az agyam és még lusta is vagyok hozzá. *special thanks to Hirano-sama*
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-18 14:45:54
(#31308) vagy aki szörnyülködni akar: [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
... meg itt
Figyelem! Erős idegrendszer, és pénztárca ajánlott.
Figyelem! Erős idegrendszer, és pénztárca ajánlott.
A B'z nyáladzás meg már kezd cseppet idegesítő lenni. Van zene topic, több is. Köszöntem.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-18 14:41:16
beküldve: 2010-01-18 13:43:08
(#31306) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-18 13:32:15
(#31305) Nem jött be a tanár. Megint. Szerdán akkor három vizsgám lesz.
És aaaaaww...egy ilyen baba kell:
vagy egy ilyen:
És aaaaaww...egy ilyen baba kell:
vagy egy ilyen:
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-18 13:40:14
megyek mindjárt az egy hete csúszó vizsgámra
Drukkolok! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."