Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-18 09:42:37
(#31303) te is jólcsináltad, grat hozzáXD a babákat meg köszönjük, innen [Link] és innen [Link] vannak. [Link] [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-18 08:30:50
(#31302) OMG ezek a babák gyönyörűek!! Gondolom, az áruk is megfelelően borsos... Pedig vennék egy csapatot, és körberaknám velük az ágyamat (a legtöbbet persze a könyvszereplőim képére formálnám, milyen cuki lenne egy Garel vagy Garm-baba....*nyál csorog*)
Egyébként drukkoljatok, megyek mindjárt az egy hete csúszó vizsgámra. Remélem, ott lesz a tanár, és az a kevés, amit tudok, pont elég lesz. (2 db órán voltam benn össz-vissz....)
Egyébként drukkoljatok, megyek mindjárt az egy hete csúszó vizsgámra. Remélem, ott lesz a tanár, és az a kevés, amit tudok, pont elég lesz. (2 db órán voltam benn össz-vissz....)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-18 08:31:52
beküldve: 2010-01-17 23:04:23
(#31301) Barátnőm vett előbb, én nem is tudtam addig róluk. Aztán mutatott pár babás oldalt, mert teljesen odavoltam az övéért. egyébként róla van szó: , nekem pedig ő van:
Megtaláltam az oldalt, és megrendeltük, feladtuk a pénzt és heló. kb másfél hónap és itthon volt. Látogass el a [Link] weboldalra
Megtaláltam az oldalt, és megrendeltük, feladtuk a pénzt és heló. kb másfél hónap és itthon volt. Látogass el a [Link] weboldalra
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-17 23:06:34
Koreában, és ha neten rendelsz. nekem van menj fel Dollydreams.extra.hu-ra
és te hogyan szerezted? én is akarok 1-et am kössz az infót
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-17 23:49:04
Vajon milyen érzés lehet ezt átélni?
Földön túli. Én már átéltem..
Gilje: Az jó. =)
Szerintem mentem volna ha Pesten lett volna. =(
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-17 15:54:48
Helló gyerekek. Most jöttem meg HoldfényConról. Csak annyit: Qrvajó volt. Komolyan nemmtudom mikor voltam utoljára ilyen jó Conon. Még az elsőn se
Nauszika:
Nauszika:
sziasztok, tudom h ez nem a témához kapcsolódik de Valaki nem tudja véletlenül h hol lehet BJD-et kapni?
Koreában, és ha neten rendelsz. nekem van menj fel Dollydreams.extra.hu-ra*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-17 09:12:48
Szondofdzsapan? Jé hát itt van Djinn is.
Ha ez megtörténne... megkeresném a kandikamerát. Vagy vennék egy napijegyet a Szigetre.
Ha ez megtörténne... megkeresném a kandikamerát. Vagy vennék egy napijegyet a Szigetre.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-16 21:15:13
(#31295) Egyre jobb.
Ésss nem akarjátok véletlen ezen a szóndofdzsapanon is hírdetni az igét? Sose tudhassa az ember, ugye.
Egyre gyakrabban tűnik elő mostanság elmémben az a kép, ahogy gyanútlanul sétálva az utcán egyszercsak meglátok egy Sziget fesztivál plakátot, és valahol középtájt, kis betűkkel az van odaírva, hogy B'z. Vajon milyen érzés lehet ezt átélni? Olyan, mint mikor a Alucardot láttam előbukkani egy bejelentés visszaszámlálónál, vagy talán jobb?
/beteg ábrándozás off
Ésss nem akarjátok véletlen ezen a szóndofdzsapanon is hírdetni az igét? Sose tudhassa az ember, ugye.
Egyre gyakrabban tűnik elő mostanság elmémben az a kép, ahogy gyanútlanul sétálva az utcán egyszercsak meglátok egy Sziget fesztivál plakátot, és valahol középtájt, kis betűkkel az van odaírva, hogy B'z. Vajon milyen érzés lehet ezt átélni? Olyan, mint mikor a Alucardot láttam előbukkani egy bejelentés visszaszámlálónál, vagy talán jobb?
/beteg ábrándozás off
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A B'z jó ^^
Basszus ezen a DVD-n az összes album meg single rajta van Eddig erről miért nem tudtam?
Basszus ezen a DVD-n az összes album meg single rajta van Eddig erről miért nem tudtam?
Szerk: Yoroi 2010-01-16 20:40:21
beküldve: 2010-01-16 20:27:12
(#31293) Höm, meg van az LM.C koncertre a jegyem.
Viszont a B'z-vel megfertőztetek. Imáádom.~ Most is éppen Runaway-t hallgatom. ^^
Viszont a B'z-vel megfertőztetek. Imáádom.~ Most is éppen Runaway-t hallgatom. ^^
Nem találom azt a CDt amire ki lettek írva.
Megtaláltam^^
ISTENEM!!! Azt hiszem meghaltam és ez a mennyország Ezen minden rajta van.
áhh~
Háté-chan: Édesanyám ugyanezeket mondta. De hozzá tette hogy mivel egy fülhallgató mondjuk 1 évig jó akkor nem kapok többet 21 éves korom előtt, szóval osszam be.
Megtaláltam^^
ISTENEM!!! Azt hiszem meghaltam és ez a mennyország Ezen minden rajta van.
áhh~
Háté-chan: Édesanyám ugyanezeket mondta. De hozzá tette hogy mivel egy fülhallgató mondjuk 1 évig jó akkor nem kapok többet 21 éves korom előtt, szóval osszam be.
Szerk: Yoroi 2010-01-16 20:21:04
16 nap alatt lestrapáltál hat fülhallgatót? Ahhoz azért tehetség kell...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Újra legálisan hallgathatok B'zt itthon ^^
Ezt megünneplem. Egy teljes Eleven album lement már. Most a The Circle van soron.
Ezt megünneplem. Egy teljes Eleven album lement már. Most a The Circle van soron.
Ezt örömmel hallom.
Hát a kettő közt lévő Green meg Big Machine? Velük mi lesz?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerintem ez velem nem fog megtörténni. Ebben az évben már a hatodik fülhallgatómat fogyasztom. Sanda gyanúm hogy anyám az életbe többet nem fog fülhallgatót venni nekem.
Csodálom a veled együtt élők kitartását.
Csak nehogy úgy járj, mint én... Nemrég egy Les Claypool album után apám elment, és vett nekem egy fülhallgatót. Félreérthetetlen célzás.
Csak nehogy úgy járj, mint én... Nemrég egy Les Claypool album után apám elment, és vett nekem egy fülhallgatót. Félreérthetetlen célzás.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute