Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már az este eszembe jutott, hogy valaki tuti kiírja és egész nap azon izgultam, hogy azzi/alister/te vagy valaki aki látta a filmet, feljön és elmondja a 42-t :3
am lévvi, mindenki kattintson rá! A fórumos összetartás végett :3
[Link]
am lévvi, mindenki kattintson rá! A fórumos összetartás végett :3
[Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-14 16:01:04
(#31241) Nem buktam meeeg~
Én akartam írni a 42-t. :T
Ja ha már bkv sztrájk. Ha jól számoltam, akkor összesen 30 perc 27 másodperc volt a hazaséta, buszmegállótól kapuig.
1. I’m in love 3:00
2. Kemuri no Sekai 3:05
3. Introduction 0:38
4. Surfin’ 3000 GTR 3:51
5. Time Flies 3:22
6. Pleasure 2008 ~ Jinsei no Kairaku 4:46
7. Isshinfuran 3:26
8. F.e.a.r 3:46
9. Ichibu to Zenbu 4:11
10. Liar! Liar! 3:22
____
30:27
Powered by B'z.
Én akartam írni a 42-t. :T
Ja ha már bkv sztrájk. Ha jól számoltam, akkor összesen 30 perc 27 másodperc volt a hazaséta, buszmegállótól kapuig.
1. I’m in love 3:00
2. Kemuri no Sekai 3:05
3. Introduction 0:38
4. Surfin’ 3000 GTR 3:51
5. Time Flies 3:22
6. Pleasure 2008 ~ Jinsei no Kairaku 4:46
7. Isshinfuran 3:26
8. F.e.a.r 3:46
9. Ichibu to Zenbu 4:11
10. Liar! Liar! 3:22
____
30:27
Powered by B'z.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-14 16:23:31
42
Ez.Tegnap már nekem is eszembe jutott, a 42 instant módon mindenre válasz, csak valaki lusta volt leírni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-14 14:25:03
(#31239) Az életnek tényleg nincs értelme, így általánosságban.
És ha az emberiség kihal, mi értelme, hogy bármi is fönnmaradjon utána?
A peewee's playhouse meg agyatlanabb, amit 2000 szilveszterén játszottunk és videóztunk le az unokatesóimmal...még abban is több értelem volt.
Az élet értelme a halál.
Egyénileg ...hosszú távon csak az boldogító, ha igyekszel a körülötted élőknek boldogságot okozni. Az általában megtérül. Minden más mulandó.És ha az emberiség kihal, mi értelme, hogy bármi is fönnmaradjon utána?
Csubakkáékon kívül nem nézegetné senki.
A peewee's playhouse meg agyatlanabb, amit 2000 szilveszterén játszottunk és videóztunk le az unokatesóimmal...még abban is több értelem volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-14 14:26:51
beküldve: 2010-01-14 13:43:27
(#31238) Micsoda filozófikus kérdések merültek fel...
Nagy a kísértés, hogy írjak egy hosszú monológot a véleményemről, de inkább visszafogom magam. XD
Viszont nem bírom megállni, hogy ne említsem meg: pont az a pozitívum a halálban, hogy nem kell az idők végezetéig ilyen kérdéseken agyalnunk, egyszerűen csak igyekszünk túllenni az életen és reménykedünk, hogy halálunkkor felvilágosulunk egy kicsit a 'miért is élünk?' tárgykörben.
De az ember nagy műve a szemét megszólalás nagyon tetszett. Találó volt.
Béla olvasott teóriája meg az ember mutáns létéről csak engem emlékeztet Adzsite (Árnybíróból) gondolatmenetére?
Nagy a kísértés, hogy írjak egy hosszú monológot a véleményemről, de inkább visszafogom magam. XD
Viszont nem bírom megállni, hogy ne említsem meg: pont az a pozitívum a halálban, hogy nem kell az idők végezetéig ilyen kérdéseken agyalnunk, egyszerűen csak igyekszünk túllenni az életen és reménykedünk, hogy halálunkkor felvilágosulunk egy kicsit a 'miért is élünk?' tárgykörben.
De az ember nagy műve a szemét megszólalás nagyon tetszett. Találó volt.
Béla olvasott teóriája meg az ember mutáns létéről csak engem emlékeztet Adzsite (Árnybíróból) gondolatmenetére?
beküldve: 2010-01-14 12:57:24
(#31237) és önvillogtatáskéntt, mielőtt Azzi vagy Alister észreveszi ezt a témát, kijelentem: Az élet értelme 42
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ezzel csak az a gond, hogy nem tudjuk, hogy mégis mi lenne a tökéletes. Vagyis persze, de, de ez szintén egyénfüggő, akkor pedig újra ott tartunk, hogy az ember a saját céljait akarja elérni az életben, ami igaz is, csak ugye nem egy ember életének az értelmére próbálunk itt rájönni, azt mindenki el tudja dönteni.
Magának az életnek, annak, hogy mi itt vagyunk, semmi értelme. Csak vagyunk, és rosszat csinálunk. Nagyon-nagyon régen (6-7 éve talán, 9-10 évesen) olvastam valami olyasmiről, hogy az emberi faj maga egy hiba az evolúcióban, aminek nem szabadott volna megtörténnie... Ezért nincs is értelme a dolognak.
Ha van is értelme, hülyék vagyunk ahhoz, hogy megértsük, mint ahogy ahhoz is hülyék vagyunk, hogy rájöjjünk, hogy hogy lett ez az egész, mi lesz belőle, merre halad, vagy akármi.
Magának az életnek, annak, hogy mi itt vagyunk, semmi értelme. Csak vagyunk, és rosszat csinálunk. Nagyon-nagyon régen (6-7 éve talán, 9-10 évesen) olvastam valami olyasmiről, hogy az emberi faj maga egy hiba az evolúcióban, aminek nem szabadott volna megtörténnie... Ezért nincs is értelme a dolognak.
Ha van is értelme, hülyék vagyunk ahhoz, hogy megértsük, mint ahogy ahhoz is hülyék vagyunk, hogy rájöjjünk, hogy hogy lett ez az egész, mi lesz belőle, merre halad, vagy akármi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ajánlom, hogy olvasd el ezt a mangát, ha eddig még nem volt meg. Nem visz nagyon előre a témában, de lényegében arról szól, hogy az emberiség megpróbál emléket állítani a jövő számára önmagáról.
Vagy magyarul.
Vagy magyarul.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-01-13 22:06:05
beküldve: 2010-01-13 22:00:26
(#31234) Igazából végtelen elméletet lehetne generálni, de azzal csak a világot kényszerítjük bele az agyunk öntőformájába.
Erre a kérdésre az emberek nem tudnak kielégítő választ adni.
Erre a kérdésre az emberek nem tudnak kielégítő választ adni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Ez velem szokott megtörténni, csak a meditálást követően kumite jön, ahol az ország 3-ik legjobb kyus kumite-ével vok párban, aki nem fél akkorát behúzni, amitől elfelejtem az igét
inni? én? ugyan már...
meditáltam és gondolkodtam, csak hirtelen akkora tudás árasztott el, h kiütött és másnapra már elfejtettem.
meditáltam és gondolkodtam, csak hirtelen akkora tudás árasztott el, h kiütött és másnapra már elfejtettem.
-
Magyarul sokat ittál, rókát kergettél, majd teafű híján hányásból olvastad ki a jövőt?
beküldve: 2010-01-13 21:47:40
(#31230) ez a szemét dolog tetszik. elég jól jellemez minket. szemetet eszünk, szeméttel vesszük körül magunkat, betakarjuk vele az egész bolygót.
am én néhányszor már rájöttem az élet értelmére, csak másnapra mindig elfelejtettem és fájt a fejem
am én néhányszor már rájöttem az élet értelmére, csak másnapra mindig elfelejtettem és fájt a fejem
-
erre azt az eszmefuttatásra azt vágom rá kapásból,hogy akkor a tökéletesség eléréseéletünk alatt, nem? Az embert lehet tekinteni atomnak, ami a hiányzó elektronjait keresi, minden adandó alkalmon rajtakapva,hogy elérje a "tökéletességet" ( nemesgázszerkezetet)
Az életnek nincs értelme.
Az ember állít fel egyéni célokat ugye, amiket szeretne elérni (ez lehet bármi), de közös, magasztos cél, ami mindenkire vonatkozik, szerintem nincs.
Olyan dolgot, ami "örökre" fennmarad, nincs sok értelme alkotni, mert a Föld sem lesz itt örökké, ahogy a naprendszerünk se. Persze mi sokkal gyorsabban kipusztulunk majd, de évmilliárdok kérdése (amit mi persze elég nehezen fogunk fel), és a Föld is eltűnik majd, amikor a Nap vörös óriássá nőve bekebelezi a hozzá közelebb keringő bolygóit (vagy valami ilyesmi, 2-3 éve is volt már, hogy erről olvastam)... Így ha alkotunk is valamit ezen a bolygón, az nem lesz örök.
Mivel jelenleg azon görcsölünk, hogy embert küldjünk a Marsra, és magáról a világűrről fogalmunk sincs nagyjából (olyan bámulatos dolgokkal dobálózunk, mint "fekete valami", meg "sötét anyag"), nem valószínű, hogy a Földön kívül tudnánk valami igazi monumentálisat alkotni...
Lehetne erről oldalakat írni, de egyrészt nem vagyok a megfelelő tudás birtokában (nem vagyok asztrológus, pedig szeretnék az lenni, milyen fasza is lenne), másrészt hülye vagyok az ilyesmihez, nem szeretek ilyen magasztos gondolatok után loholni. Az a lényeg, hogy az életnek nincs értelme.
Az ember állít fel egyéni célokat ugye, amiket szeretne elérni (ez lehet bármi), de közös, magasztos cél, ami mindenkire vonatkozik, szerintem nincs.
Olyan dolgot, ami "örökre" fennmarad, nincs sok értelme alkotni, mert a Föld sem lesz itt örökké, ahogy a naprendszerünk se. Persze mi sokkal gyorsabban kipusztulunk majd, de évmilliárdok kérdése (amit mi persze elég nehezen fogunk fel), és a Föld is eltűnik majd, amikor a Nap vörös óriássá nőve bekebelezi a hozzá közelebb keringő bolygóit (vagy valami ilyesmi, 2-3 éve is volt már, hogy erről olvastam)... Így ha alkotunk is valamit ezen a bolygón, az nem lesz örök.
Mivel jelenleg azon görcsölünk, hogy embert küldjünk a Marsra, és magáról a világűrről fogalmunk sincs nagyjából (olyan bámulatos dolgokkal dobálózunk, mint "fekete valami", meg "sötét anyag"), nem valószínű, hogy a Földön kívül tudnánk valami igazi monumentálisat alkotni...
Lehetne erről oldalakat írni, de egyrészt nem vagyok a megfelelő tudás birtokában (nem vagyok asztrológus, pedig szeretnék az lenni, milyen fasza is lenne), másrészt hülye vagyok az ilyesmihez, nem szeretek ilyen magasztos gondolatok után loholni. Az a lényeg, hogy az életnek nincs értelme.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute