Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-12 15:02:29
(#31181) Jól teszed HoldfényCon után én is elmászok megvenni a Búcsúbáj hölgyeit
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nekem meg is van. Meg az első kiegészítője is, amivel már hatan is játszható (az alapjáték 3-5 fős). Jó játék, csak nehéz hozzá a sok embert összeszedni.
Amúgy a negyedik rész (Varjak lakomája) is megjelent mát magyarul - de a többi kötet sajnos még angolul se jött ki.
Amúgy a negyedik rész (Varjak lakomája) is megjelent mát magyarul - de a többi kötet sajnos még angolul se jött ki.
Kösz az infókat ;D A játék tényleg nagyon jó, és az ára is elég borsos. (De mit vár az ember..) A 4. részt pedig rohanok megvenni. Ahogy a Hollókirályt is. Lesz mit olvasnom a Demonata után úgy látom ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Hát én nem ismerem ezért nem tudok mit mondani '^^...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-12 12:25:40
(#31178) Tudom tudom. de ez a Saint Seiya miatt volt érdekes
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-12 11:42:16
(#31176) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 11:45:40
beküldve: 2010-01-12 09:50:23
(#31175) Két régebbi hozzászólásra szeretnék reagálni:
1. Anita Blake.
Már elég sokszor kifejtettem róla a véleményemet fórumtalikon, és Hamilton kisasszony másik művéről is, amiben csak annyi a különbség, hogy a pasik nem vérfarkasok/vérleopárdok stb és vámpírok, hanem tündérek, és a szex már rögtön a legelején központi téma. Mivel a cselekményt úgy kell benne keresgélni, nem igazán jön be. De az tény, hogy van stílusa, ami azért a többi hasonmás-kötetről nem mondható el.
2. Envy: "nő írta, mit vártok?"
Ez olyan szörnyű, de a legtöbb nőíró könyvéről valóban lesír, hogy nő írta, és ezt negatívan értem...Olvastam egyszer pl egy kriminek álcázott, borzasztó nyálas krimit, amiben a főszereplő egy "'elvált, kiábrándult ügyvédnő" volt. Woáh, ha egy izgalmasnak tűnő krimi hátulján ez a megjelölés áll, meneküljetek!
Olyan nőírók, akiknek a könyvei nem olyan tipikus "nőiesek": Rowling, Agatha Christie és egyes Fable könyvek. Most több kapásból nem jut eszembe.
Szerk: csatlakozom Alisterhez, olvassatok Jég éstűz dalát. Kicsit hosszú (eddig kb 3-4 ezer vagy több oldal, attól függ, melyik kiadás), de iszonyú jó!!!!! És majd a Hollókirályt kölcsönkérem.
Dz, marha jó az Emo vámpírdal
1. Anita Blake.
Már elég sokszor kifejtettem róla a véleményemet fórumtalikon, és Hamilton kisasszony másik művéről is, amiben csak annyi a különbség, hogy a pasik nem vérfarkasok/vérleopárdok stb és vámpírok, hanem tündérek, és a szex már rögtön a legelején központi téma. Mivel a cselekményt úgy kell benne keresgélni, nem igazán jön be. De az tény, hogy van stílusa, ami azért a többi hasonmás-kötetről nem mondható el.
2. Envy: "nő írta, mit vártok?"
Ez olyan szörnyű, de a legtöbb nőíró könyvéről valóban lesír, hogy nő írta, és ezt negatívan értem...Olvastam egyszer pl egy kriminek álcázott, borzasztó nyálas krimit, amiben a főszereplő egy "'elvált, kiábrándult ügyvédnő" volt. Woáh, ha egy izgalmasnak tűnő krimi hátulján ez a megjelölés áll, meneküljetek!
Olyan nőírók, akiknek a könyvei nem olyan tipikus "nőiesek": Rowling, Agatha Christie és egyes Fable könyvek. Most több kapásból nem jut eszembe.
Ha sikerülne megírnom a dark fantasy regényemet, megdönteném én is ezt a "nő írta" kategóriát Legalábbis nagyon igyekszem. Idegesítő, hogy nem tudnak máshogy írni, csak nyálasan, tisztelet a kivételeknek, akik viszont zseniálisak
Szerk: csatlakozom Alisterhez, olvassatok Jég éstűz dalát. Kicsit hosszú (eddig kb 3-4 ezer vagy több oldal, attól függ, melyik kiadás), de iszonyú jó!!!!! És majd a Hollókirályt kölcsönkérem.
Dz, marha jó az Emo vámpírdal
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-12 10:03:28
És már volt szerencsém játszani az ennek alapjára vetett társasjátékkal
Nekem meg is van. Meg az első kiegészítője is, amivel már hatan is játszható (az alapjáték 3-5 fős). Jó játék, csak nehéz hozzá a sok embert összeszedni.Amúgy a negyedik rész (Varjak lakomája) is megjelent mát magyarul - de a többi kötet sajnos még angolul se jött ki.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-11 22:36:11
(#31173) kikikikikikikikikikikiki
beküldve: 2010-01-11 22:26:20
(#31172) jó éjt mindenkinek!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-11 22:09:27
(#31171) byebye
én még itt leszek egy darabig, ráérek meg elnézegetem közbe a Roger nyúl a pácbant is
én még itt leszek egy darabig, ráérek meg elnézegetem közbe a Roger nyúl a pácbant is
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 22:15:12
viszont most megyek, úgyhogy jóóccakát
beküldve: 2010-01-11 22:06:54
(#31169) oké, egyszer játszhatunk egyébként a címről egyből a Szél és a fák dalára asszociáltam...vessetek meg érte
[Link]
és ez még kevesebb mint a fele az angolul megjelent köteteknek, de többről nem tudok magyarul. És még tart azt hiszem ;D
És már volt szerencsém játszani az ennek alapjára vetett társasjátékkal, aminek csak a szabályok megtanulása és a próbajáték emésztett fel egy napot ;D Az igazi játékot meg be se fejeztük... Ha lesz egy szabad heted próbáld ki mert egyébként nagyon jó xD
és ez még kevesebb mint a fele az angolul megjelent köteteknek, de többről nem tudok magyarul. És még tart azt hiszem ;D
És már volt szerencsém játszani az ennek alapjára vetett társasjátékkal, aminek csak a szabályok megtanulása és a próbajáték emésztett fel egy napot ;D Az igazi játékot meg be se fejeztük... Ha lesz egy szabad heted próbáld ki mert egyébként nagyon jó xD
Szerk: Shaun 2010-01-11 22:06:53
beküldve: 2010-01-11 22:01:59
(#31167) jaaaaa.... adj egy linket, utánnanézek. Most egy Lovecraft kötetre hajtok