Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az örökké tartót úgy értettem, mint egy jellegzetes dolgot, egy emlékművet, egy más fajoknak továbbadandó eszmét , egy valamit, amiről megemlékezhetnek rólunk. És itt nem szemétre gondoltam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Cinikus megjegyzés a velejéig, de mégse léphetek csak úgy át felette. Valami, ami fennmarad az emberiség után is, időtlen időkig: hulladék? Semmi más nem jut eszembe, amit annyira szorgosan termelnénk, hogy maradjon belőle azután is, hogy mi megszűnünk létezni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
igen, wells könyvének egy magyarázata van: Az elmélete szerint a társadalmi ellentétek a vagyonos polgárok és a nincstelen munkások között egyszer olyan élessé válik,hogy a 2 réteg 100%-osan elkülöníthető lesz majd, majd ez a rendszer felborul és eljő a káosz. utána történik valami, majd eltelik pár millió év, az ember eltűnik, a nap haldoklik, mindenfelé fura lények vannak, majd még pár évmillió és teljes sötétség borul a földre -> a bolygón az élet megszűnik, ezzel a föld és egyben az emberiség bevégeztetett. Ebből adódóan szerintem az emberi lét értelme az örökké fennmaradó megteremtése, ami még a föld halála után is ott marad, az idők végezetéig.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én miközben ezen gondolkozom feleszem azt a kérdést is magamnak, hogy egyáltalán a világnak mi értelme van?
Hát... Ha logikusan nézzük akkor szerintem én is a te válaszodra jutnék. "Az emberi élet értelme az örökké fent maradó dolognak az elérése/megteremtése."De ha a logika csak az emberek létezik? Akkor akár teljességgel értelmetlen is lehet az élet. Vagy csak nem vagyunk képesek felfogni.
Hát... Ha logikusan nézzük akkor szerintem én is a te válaszodra jutnék. "Az emberi élet értelme az örökké fent maradó dolognak az elérése/megteremtése."De ha a logika csak az emberek létezik? Akkor akár teljességgel értelmetlen is lehet az élet. Vagy csak nem vagyunk képesek felfogni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-13 21:31:55
beküldve: 2010-01-13 21:14:58
(#31223) Egy kérdés a filozofikusabb egyéneknek: Mi az élet értelme?
Én spec ezen először istenigazán H.G. Wells Időgépe után gondolkodtam el, és erre jutottam: Az emberi élet értelme az örökké fent maradó dolognak az elérése/megteremtése. Ami bizonyos szempontból logikus. nem?
Én spec ezen először istenigazán H.G. Wells Időgépe után gondolkodtam el, és erre jutottam: Az emberi élet értelme az örökké fent maradó dolognak az elérése/megteremtése. Ami bizonyos szempontból logikus. nem?
Pölö hogy megkeresse a készítőket (egy automata sörétes puskával) és "elbeszélgessen" velük...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-13 19:34:11
beküldve: 2010-01-13 19:33:07
(#31221) nekem az életkedvem vasárnap ment el. De kikecmeregtem belőle, mert hallgatttam sok beat crusedrs-t, meg elkezdtem írni az új könyvemet ^^
Kétségtelenül ad egy fajta hangulatot az embernek.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-13 18:10:37
(#31219) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-13 17:49:47
(#31217) DZ, te megkapod, amit mangafanon keresztül e-mailezek neked? Mert visszadobja, de most utolsó üziddel elgondolkodtattál, hogy talán mégis megkapod.
Amúgy heló mindenkinek!
Amúgy heló mindenkinek!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-01-13 15:34:32
(#31216) GWÁÁÁHÁÁÁ nem akarooom
Hülye spanyol
Hülye spanyol
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Így nálam működik...
Az Isteni balhét nő írta????? És magyar???? Olvastam, kicsit gyanús is volt, mert egyes részei a Fable-könyvekre emlékeztettek, de nagyon poénos volt. Még egy jó nőíró, éljen. A Farkastestvérrel meg találkoztam régebben könyvesboltban. Majd könyvtárban keresek tőle
A HP pedig az 5-ös részig érdekes, bár az 5-ben kicsit túl sok a "semmi nem történik" rész aztán hirtelen a végén egy gyors, kaotikus akciójelenet....nem az igazi. A 6-ban Voldemort gyerekkora volt jó, a 7-ben kb semmi.
Alister: ez a vers kicsit dalszövegszerű
Ja és nem tudnád nekem beszkennelni a múltkori szerepjátékos könyvből a végéről a poénos részeket? Főleg a főgonoszosakat
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-13 14:22:56
beküldve: 2010-01-13 12:22:38
(#31214) beküldve: 2010-01-12 23:35:02
(#31213) iiiiiiigen. a 4-5. kötet még télleg jó volt, azután én is megutáltam Harry-t, és az egész sztori már szinte rajta kívül történt. szó se róla, nem leszólom a HP-t, csak gondolkodom.
a jóslásos-sztorit is egy kis odafigyeléssel szépen ki lehetett volna dolgozni, valószínűleg az történt, hogy J.K-nak nem volt eredeti ötlete a sztori folytatásához, viszont ott volt rajta a rajongói és kiadói nyomás, ráadásul egyre inkább számított a pénz is gondolom. mert azért valljuk be, egy "igényesebb" sztori megírása azért nem egy évbe telik
a jóslásos-sztorit is egy kis odafigyeléssel szépen ki lehetett volna dolgozni, valószínűleg az történt, hogy J.K-nak nem volt eredeti ötlete a sztori folytatásához, viszont ott volt rajta a rajongói és kiadói nyomás, ráadásul egyre inkább számított a pénz is gondolom. mert azért valljuk be, egy "igényesebb" sztori megírása azért nem egy évbe telik
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\