Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
300 emberből 228-at buktattak meg
Az finom "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-12 21:01:52
(#31196) köszi! már nálam is
hu, asszem ők jönnek HoldfényConra is...
hu, asszem ők jönnek HoldfényConra is...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 21:02:41
nekem nem tölti be az oldalt
Igen van az úgy de én sajnos nem tehetek róla...(max. átszerkesztem)...
Kösz Háté-chan a helpért...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-12 21:01:59
Így nálam működik...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-12 20:59:17
(#31193) Nálunk más fincsiség van. 300 emberből 228-at buktattak meg szociálpszichológiából, vagy jogból, nem tudom pontosan
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 20:56:13
(#31192) És igen, megint elkezdődött a szokásos félév végi kavarás az órarenddel! Az újdonság kedvéért most az egyik óránkat ki sem írták, de van itt még friss vizsgaszabályzat változtatás és egyéb nyalánkságok is...
Mi a fenéért kell ezt minden félévben eljátszani?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !
Esetleg vannak itt még sorstársak, akikkel kicseszett a neptun/etr már 2010-ben?
Mi a fenéért kell ezt minden félévben eljátszani?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !
Esetleg vannak itt még sorstársak, akikkel kicseszett a neptun/etr már 2010-ben?
beküldve: 2010-01-12 20:53:56
(#31191) nekem tem tölti be az oldalt
Itt van J. Goldenlane összes munkája:[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Sajnos csak itt érhető el minden kötet mert a fordítás felénél csődbe ment a Valhalla.
Ismerős, nekem is van kedvenc könyvem, amiből az utsó kettő nem fog megjelenni...sajnos, én viszont nem bírok gépről olvasni. Bár a húgom mp4-e tud ebook funkciót, majd egyszer kipróbálom.
És örömmel hallom, hogy még egy írónő, aki nem skatulyázza be a nemünket a műveivel!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-12 20:15:54
beküldve: 2010-01-12 16:39:44
(#31187) Mary Shelley - Frankenstein
Margaret Atwood
Charlotte Brontë - Üvöltő szelek
Anne Frank
Szapphó
Virginia Woolf
hirtelen csak ők ugranak be
és bár mangaka, de ide sorolnám Yuki Kaorit is
Tényleg totál meghalt a fórum vagy csak én látom így?
jé, szintet léptemXD haha
Margaret Atwood
Charlotte Brontë - Üvöltő szelek
Anne Frank
Szapphó
Virginia Woolf
hirtelen csak ők ugranak be
és bár mangaka, de ide sorolnám Yuki Kaorit is
Tényleg totál meghalt a fórum vagy csak én látom így?
jé, szintet léptemXD haha
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:05:09
Olyan nőírók, akiknek a könyvei nem olyan tipikus "nőiesek": Rowling, Agatha Christie és egyes Fable könyvek. Most több kapásból nem jut eszembe.
Margaret Weis
Többek közt a Dragonlance, és a Halálkapu sorozatok társszerzője /Tracy Hickmannel/. Csak az utóbbit olvastam /még/. Rá nem jöttem volna hogy nő írta. Ha lól emlékszem, egy deka szerelmi szál sincs benne, de gondolkodnivaló annál több. Ajánlom ám
Sajnos csak itt érhető el minden kötet mert a fordítás felénél csődbe ment a Valhalla.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-12 16:42:09
Ezt pont a kommented után olvastam a közgáz tankönyvemben: "Egészséget, vagyont és az élvezetükhöz szükséges időt!" ~spanyol jókívánság
Élek.
Ez remek hír! Holnap spanyol vizsga.
Hm, akkor még nem teszem el az imamalmot "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-12 16:00:17
beküldve: 2010-01-12 15:58:50
(#31183) Élek.
Holnap spanyol vizsga.
Holnap spanyol vizsga.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Olyan nőírók, akiknek a könyvei nem olyan tipikus "nőiesek": Rowling, Agatha Christie és egyes Fable könyvek. Most több kapásból nem jut eszembe.
Goldman Juli alias J. Goldenlane. Szintén zseniális szerző, aki főleg a klasszikus és az urban fantasy műfajokban tevékenykedik. Ő írta a legjobb vámpíros regényt (Éjfél), amit valaha olvastam.
Ráadásul a Vizek sodrásában című sosem megjelent Codex-regénye innen a szező engedélyével leszedhető, ha valaki nem akar pénzt áldozni egy ismerkedésre és könyvtárból már minden könyvét "örökbe fogadták". Először egy nap (=délután+éjszaka+éjjel+virr adat) alatt olvastam ki, a gép előtt ülve...
És majd a Hollókirályt kölcsönkérem.
Feljegyezve
De azért majd emlékeztess is rá még... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."