Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hjajj, ne bókolj nekem cunibogár, zavarba jövök...
Ne is mondd... Hol van már az ártatlan ifjúság. Szörnyű, hogy már az óvodában megtanulják mi az a tentacle hentai, mert egyesek kikukucskálnak a bokor mögül és nyalókát kínálgatva odacsalják őket, ésésés... T____T
Ne is mondd... Hol van már az ártatlan ifjúság. Szörnyű, hogy már az óvodában megtanulják mi az a tentacle hentai, mert egyesek kikukucskálnak a bokor mögül és nyalókát kínálgatva odacsalják őket, ésésés... T____T
Úgy mennek vissza a többi még ártatlan játszótársukhoz, hogy már azt is tudják mi az a shotacon...
*flesss OFF*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-10 11:55:57
beküldve: 2010-01-10 11:51:06
(#30985) egyetértek XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Halálos kis Miho... *kajánvigyor*
Itt nem fog megrontódni senki ... már.
Itt nem fog megrontódni senki ... már.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Csak legyen Spoiler alatt, nehogy itt megrontódjanak az ifjúság éretlen/értetlen/nem felvilágosult egyedei.;)
késő ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Amikor meg hentai képek linkelődnek be "véletlen" ide,az se sokkal jobb
Szerintem nincs azzal semmi probléma...
Csak legyen Spoiler alatt, nehogy itt megrontódjanak az ifjúság éretlen/értetlen/nem felvilágosult egyedei.;)
beküldve: 2010-01-10 11:44:18
(#30981) na azt is régen néztem nem tudjátok, a Kamen no Maid Guynak lesz második sorozata? továbbnézném már
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ohayou gozaimasu!
Én is egyetérek,bár sztem nem vitték túlzásba a Yaoi dolgokat ebben a témában,meg egy csomó idiótaság párosul hozzá xD Amikor meg hentai képek linkelődnek be "véletlen" ide,az se sokkal jobb
Ha meg már inkább fankodásba megy át,akkor én is javaslom az erre kitalált témát használatba venni.
Én is egyetérek,bár sztem nem vitték túlzásba a Yaoi dolgokat ebben a témában,meg egy csomó idiótaság párosul hozzá xD Amikor meg hentai képek linkelődnek be "véletlen" ide,az se sokkal jobb
Ha meg már inkább fankodásba megy át,akkor én is javaslom az erre kitalált témát használatba venni.
Nem vagyok Yaoi fan,de nem is ócsárolom.
Hentai-t a Yo!népnek!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-10 11:40:50
beküldve: 2010-01-10 11:15:09
(#30978) asszem igazad van, egész átmentünk egy "na? meg mered nézni? meddigbírod még?" túlélőjátékba egyébként mostjöttem rá, hogy egyik barátnőm majdnem teljesen úgy néz ki mint Kinomoto Sakura a CardCaptor Sakurából. bemásoltam neki és kiröhögött de végre haladunk valahogy a Saint Seiyás cosplayeinkkel
beküldve: 2010-01-10 11:04:05
(#30977) Csivava!
Na most bunkó leszek, csókolom, DE:
Én nem vagyok semmi jónak elrontója meg homofóbnak sem tartom magam /csak szimplán nem tetszik/ viszont azért lehet hogy nem kéne ezzel a yaoi cuccal elárasztani az egész fórumot. Azt hittem ezért csináltatok külön topikot rája.
/nem trollkodás, konstruktív, bár lehet kicsit erős - lehet csak a másnap hozta ki/
Na most bunkó leszek, csókolom, DE:
Én nem vagyok semmi jónak elrontója meg homofóbnak sem tartom magam /csak szimplán nem tetszik/ viszont azért lehet hogy nem kéne ezzel a yaoi cuccal elárasztani az egész fórumot. Azt hittem ezért csináltatok külön topikot rája.
/nem trollkodás, konstruktív, bár lehet kicsit erős - lehet csak a másnap hozta ki/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-10 11:04:31
Ez valami örökzöld téma nálunk....
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-10 10:52:51
(#30975) akkor gondoljatok bele mi lesz ha már hárman lesznek?
csak erős embereknek
vagy elvadult yaoistáknak
utolsó figyelmeztetés, még nekem is megterhelő volt! biztos vagy benne?
legyen hát [Link]
Miért hittem eddig, h ez yaoi ?
Vagy az is csak én lánynak nézem a kisebbet ?
Már meg is válaszoltad.^^ Bár nem tudom hogy nézted lánynak... Azért a szaftos jeleneteknél - még a cenzúrázott verziókban is - látszik, hogy a gyatyóból bizony valamiféle férfiasság kerül elő. XD Vagy Te azon szerecsések közé tartozol, akik ezekig a jelenetekig nem jutottak el? De jó Neked.
Apró helyesbítés: nem sima yaoi; shotacon.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-10 10:33:12
beküldve: 2010-01-10 09:34:35
(#30973) ki, bevallom, kidőltem a tsuretette - t amég Picora értettem, mert ez a 3. op szövege, a jelentése meg konkrétan: Tegyél magadévá. Amúgy jó reggelt gyerekek
beküldve: 2010-01-10 02:37:33
(#30972) Nem tudom, de egyre jobban tetszik a B'Z zene..
Jó a hangzásuk.. Csak a szöveget nem értem >.<
az mit jelent Gilje ? Vagy ne akarjam tudni ?
szerk: natessék! Kidőltetek.
Jó a hangzásuk.. Csak a szöveget nem értem >.<
az mit jelent Gilje ? Vagy ne akarjam tudni ?
szerk: natessék! Kidőltetek.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-10 02:59:55