Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-10 01:04:50
(#30941) én végignéztem a soul e-t, mostmár a manga érdekel. nekem egy Tamaki plüssöm van még az Ouranból, és remélem egyszer beszerezhetek egy Hyogát vagy egy Aldebarant is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
aha-aha... japánul már majdnem végig néztem, ezért is nem néztem szinkronosan. Minek végülis, csak röhögnék.
a naruto epizódokat most hanyadik részig adják majd?
(ej de tájékozatlan lettem e téren)
a naruto epizódokat most hanyadik részig adják majd?
(ej de tájékozatlan lettem e téren)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-10 01:03:23
-
beküldve: 2010-01-10 00:57:22
(#30938) XD barátnőm is Bájkula fabgörl, de én mekkora visítást rendeztem amikor megvettem a Gin plüsst...még a nyálam ks kifolytXD
egyébként szerintem a szionkronok egyre jobban javulnak, de a japán szinkronnal természetesen nem veheti fel semmi a versenyt, elvégre ott nem kis szinten oktatják isXD Excaliburnak Takehito Koyasu például tökéletes, csakúgy mint Kidnek Miyano Mamoru
egyébként szerintem a szionkronok egyre jobban javulnak, de a japán szinkronnal természetesen nem veheti fel semmi a versenyt, elvégre ott nem kis szinten oktatják isXD Excaliburnak Takehito Koyasu például tökéletes, csakúgy mint Kidnek Miyano Mamoru
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 01:00:05
én viszont mindjárt ülve elalszom xD
mostanában leszoktam az animaxről, és ahogy látom jött pár új dolog. És az is durva hogy szinkronosan még nem láttam Soul Eater részt ;O úgyhogy majd meg kéne nézni egyet hogy legyen ok fikázni a szinkront
mostanában leszoktam az animaxről, és ahogy látom jött pár új dolog. És az is durva hogy szinkronosan még nem láttam Soul Eater részt ;O úgyhogy majd meg kéne nézni egyet hogy legyen ok fikázni a szinkront
Ichimaru Gin plüssöm
Nekem Byakuya plüssöm lesz Háté jóvoltából Neki nem kell és megveszem tőle xd
Jajj valamikor már tényleg fel kell mennem pestre, átvenni tőle a cumót. KELL a plüss xd
(nemtom minek amúgy mert nem Bya a kedvenc, de azért még szeressem, és jobb ha olyannál van aki szereti is xd)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-10 00:51:58
(#30935) én most nyakaltam be a vermutom maradékát szóval elleszek egy darabig. lehet kihozom az Ichimaru Gin plüssömet is, ha már bleachről beszélünkXD
beküldve: 2010-01-10 00:49:11
(#30934) ** mondjuk amiről eddig beszéltem "áprilistól" az a rendes heti 1rész Japánból.. Ott is áprilisban indul be az, amire már 1éve várunk xd (manga..)
Kegyetlen lesz, ez tuti.
Gilje: Itt vagyunk, itt vagyunk, én sztem reggelig itt is leszek..
Épp instant ramen-t csinálok magamnak
Kegyetlen lesz, ez tuti.
Gilje: Itt vagyunk, itt vagyunk, én sztem reggelig itt is leszek..
Épp instant ramen-t csinálok magamnak
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-10 00:50:15
beküldve: 2010-01-10 00:47:01
(#30933) jé ti még ébren vagytok? XD azt hittem mindenki elment aludni
még csak az első két évadot láttam... XD[/OFF]
Te még pont azt láttad ami nem olyan jó, főleg a a bounto-s filler...
Az egy gyalázat, nem Bleach...
Ami epic lesz, az az ami most jön majd a Soul Eater után (ez is o.O) áprilistól :P
Bár neked picit többet kell várnod rá mint másnak, Animax hiány miatt ha jól tudom..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-10 00:48:14
a Bleach
Én is szeretem de ez egyesek szerint nem számít, mert még csak az első két évadot láttam... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-10 00:43:17
én addig jutottam egyelőre, mikor Nel átvált az igazi alakjára, azóta nem néztem pedig akartam
Elég sokról lemaradtál akkor. Nem fogok Spoilerezni, de pont ezek után jöttek azok a részek, melyek a múltat mutatták...
Most ugye fillerezés van de áprilistól visszatér a manga story és erősen Rulzani fog !! EZ 100%.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-10 00:42:29
beküldve: 2010-01-10 00:33:22
(#30929) én addig jutottam egyelőre, mikor Nel átvált az igazi alakjára, azóta nem néztem pedig akartam
anyám szeretném már olvasni a My Balls új fejeztétXD
anyám szeretném már olvasni a My Balls új fejeztétXD
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 00:38:16
én is szeretem, csak már elég rég néztem és kijöttem belőle
Pedig a mostani filler arc nem rossz.
Meg ami majd Áprilistól jön.. Lesz húú meg háá!!!!
MIANEVED?!
én is szeretem, csak már elég rég néztem és kijöttem belőle