Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"A Vérapó mindig a helyén van! És egyre erősebb!!!"
"- Figyelj, van egy érdekes új találmány. Borotvának hívják.
- Túl veszélyes. Véletlenül rád gondolok és felvágom az ereimet."
Az utolsó cserkész lenni metál
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
XD
Kénytelen vagyok most mp3ról hallgatni B'zt. Anyukám kvázi betiltotta egy hétre. Talán kicsit túlzásba estem XD
igazából erre most nem tudok többet mondani xD
Kénytelen vagyok most mp3ról hallgatni B'zt. Anyukám kvázi betiltotta egy hétre. Talán kicsit túlzásba estem XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-09 22:29:44
beküldve: 2010-01-09 22:24:50
(#30909) az se rossz. jut eszembe az aláírásodról egy idézet ugrik mindig az eszembe: "A Vérapó mindig a helyén van! És egyre erősebb!!!"
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-09 22:20:36
(#30907) én utoljára 6-8 éves koromban voltam lázas, akkor is csak 37.5 - 38 fok és annyi
szerintem az én testhőm nem megy feljebb
szerintem az én testhőm nem megy feljebb
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Amikor negyven fokos lázam volt, úgy aludtam, mint akit agyonvertek - mondjuk úgy is éreztem magam... XD
beküldve: 2010-01-09 22:05:39
(#30905) hideg ráz, csurog rólad a víz, hányinger, szédülés? ilyenekkel én se tudnék
39 °C körül van a lázam, és nem tudok aludni...
Szerk: Gilje-sama 2010-01-09 20:44:29
PSPvel PSPre és PSXre írt játékokat lehet lejátszani. Wiire írtakat nem...
PSXre biztos, hogy van One Piece játék, PSPre szerintem még nincs. Az a lényeg, hogy van olyan One Piece játék, amit el lehet indítani PSPn.
PSXre biztos, hogy van One Piece játék, PSPre szerintem még nincs. Az a lényeg, hogy van olyan One Piece játék, amit el lehet indítani PSPn.
39 °C körül van a lázam, és nem tudok aludni... Basszus.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-09 20:01:04
Köszönöm kedves igazából attól függ, hogy veszek-e PSP-t, hogy van-e hozzá One Piece játék. lány létemre egy igazi shonen anime a kedvencem, de aki belenézett már valaha a sorozatba ezen nem csodálkozik közben találtam torrentes linkeket, csak nem tudom ezek PSP-re valók-e, szerintem majd átnyálaztatopm őket egyik barátnőmmel. Jut eszembe, a PSP, Nintendo és Wii hogyan kapcsolódik össze egymással? mármint a Wii-s játékokat le lehet játszani PSP-vel is vagy valami? Röhögjetek ki nyugodtan, de nagyon amatőr vagyok ezekben a dolgokban
Kíváncsiságból én is utánanéztem ennek az említett PSP-s One Piece játéknak és isohunt-on nem találtam...
de PSP játék tutira van,csak One Piece nincs vmi végett fent,bocsi
am ha az említett oldal nem működne,akkor Google barát segít,csomó PSX játékot neki köszönhetően szedtem le PSX emulátorra,újabban azzal szenvedek a csodagyenge számítógépemen xD
de PSP játék tutira van,csak One Piece nincs vmi végett fent,bocsi
am ha az említett oldal nem működne,akkor Google barát segít,csomó PSX játékot neki köszönhetően szedtem le PSX emulátorra,újabban azzal szenvedek a csodagyenge számítógépemen xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Vizsgák,jajdejóóó lehet -.-
De azért kitartás
isohunt.com a megfejtés One Piece játékra,elvileg ott találsz sokmindent
De azért kitartás
isohunt.com a megfejtés One Piece játékra,elvileg ott találsz sokmindent
a torrentezést meg gondolom vágod
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-09 19:34:18
(#30897) Mééééég mindig a vizsgáimmal szenvedek pihenésképp One Piece játékot keresek PSP-re, lévén megszállott vagyok jut eszembe, nem tudna nekem segíteni valamelyikőtök? Keressetek nekem OP játékot PSP-re