Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-09 23:58:38
(#30926) mér nem rossz az! a második legnépszerűbb anime Japánban! És a poén kedvéért, az első a One Piece!XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ugye? belőlem is kijött az elmebeteg fangörl amikor megláttamXD
Végre valaki aki szereti innen a Bleach c. mások szerint baromi rossz sorozatot =)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-09 23:51:06
(#30924) amikor megvettem azt írták hogy a Cukorsüvegfenyő lassan nő. Ez itt egész jól halad
Tudtátok hogy most 12-én van Capricorn Shura születésnapja?
Tudtátok hogy most 12-én van Capricorn Shura születésnapja?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-09 23:57:31
beküldve: 2010-01-09 23:48:54
(#30923) Még most sem tudok aludni... Gyalázat. Pedig már nemrég sikerült egy fél órát...
Tanárúr: Ha most nem linkelem, el fogom felejteni... AC/DC - TNT
Tanárúr: Ha most nem linkelem, el fogom felejteni... AC/DC - TNT
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ugye? belőlem is kijött az elmebeteg fangörl amikor megláttamXD neki szuirkoltam ichigo ellenXD annyira muhahaha karakter! XD szeressem az ilyeneket, nemhiába Kenpachi az egyik kedvencem a Bleachből
Kénytelen vagyok most mp3ról hallgatni B'zt. Anyukám kvázi betiltotta egy hétre. Talán kicsit túlzásba estem XD
Ebbe belegondolni is szörnyű.
Csengőhang? Nekem az Emerald Sword refrénje. De már régót tervezem Michael Jackson Leave me alonejának refrénjét, csak rohadt lusta vagyok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
szadista vadállat
Vadista Szandál !
Nekem mondod ? Magamon kívül vagyok mikor genyózik =D
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-09 23:30:45
(#30919) Cukorsüvegfenyő-gyantát jaj Hichigot is nagyon szeressemXDXDXDDDDDDDD sokkal jobb mint Ichigo, szadista vadállat 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
beküldve: 2010-01-09 23:26:52
(#30918) beküldve: 2010-01-09 23:23:23
(#30917) rég olvastam yaoitxD jaj olyan régenXD már egy hete is megvanXD de most minden elvonási tünetem elmúlt!!!!! BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA!!!!!
Ennyire beütött? Vigyáznod kellett volna, ez erős anyag...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-09 23:18:16
(#30915) kunc
kunckunckunckunc
kükükükükükükükükükü kükükükü(Kamen no Maid Guy)
kolkolkolkolkolkolkol(Oroszors zág)
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHA!!!!!!!!!!!!(Kenpachi)
>: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kunckunckunckunc
kükükükükükükükükükü kükükükü(Kamen no Maid Guy)
kolkolkolkolkolkolkol(Oroszors zág)
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHA!!!!!!!!!!!!(Kenpachi)
>: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem egy mezei bolti riasztó a csengőhangom.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-09 23:02:57
(#30913) Beszállnék a témába... ha van ilyen egyáltalán ;D
Én nem linkelem be a csengőhangom mert frászt kapnátok...
Én nem linkelem be a csengőhangom mert frászt kapnátok...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-09 22:42:22
(#30912) jujjXD ez nagyon éskghldfrXD