Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kyane az olyan lányos név nem?
*pirul*
*pirul*
Nem tom, nekem egyből leesett, hogy férfi név de csak mert már tájékozott vagyok a nevek terén, főleg az Ichigo-val kapcsolatban
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Egyezzünk ki a transzvesztitában x)...
[Bár ezt csak finoman mondtam, rég jártam erre C:]
[Bár ezt csak finoman mondtam, rég jártam erre C:]
Szerk: miyu 2010-01-08 18:34:47
beküldve: 2010-01-08 18:26:31
(#30876) bazz nem is tudtam h van ilyen szmájli a mangafanon X'D
Ki mit keres, azt talál... *salálálá*
De most már elég lesz az agytágításból szerintem xD. Attól, hogy leírjuk még húszan, hogy ez a topic nem erre való, még nem fog halmozottan növekedni az IQ-szag xDDD...
Vagy igen? Oo
Szerk: miyu 2010-01-08 18:22:23
Bocs,hogy beszólok,de ez a topik a nevéből adódóan nem hinném,hogy anime és manga megjelenések,meg rész illetve kötetszámok miatt van kitalálva,meg az ezzel kapcsolatos kérdésekre és válaszokra.Kicsit szét kellene jobban nézni a témákban és talán van kimondottam az általad kérdezett műnek is topikja.
Am meg Dzke csak viccelődött,nem kell egyből mindent véresen komolyan venni,ha ebben a topikban szétnéztél volna jobban,akkor rájönnél,hogy itt azaz a Dumizzunk egy jót... rovatban csak a hülyülés megy.
Am meg Dzke jó választ adott.Csak egy kicsit érteni kéne a viccet.
Am meg Dzke csak viccelődött,nem kell egyből mindent véresen komolyan venni,ha ebben a topikban szétnéztél volna jobban,akkor rájönnél,hogy itt azaz a Dumizzunk egy jót... rovatban csak a hülyülés megy.
Am meg Dzke jó választ adott.Csak egy kicsit érteni kéne a viccet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-08 18:10:52
(#30873) Meg amúgy is, google-ban vagy wikipédián előbb megtalálod a választ, mint ha arra vársz, hogy hátha valaki tudja a választ és hajlandó is válaszolni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
elvileg ez az oldal azért van hogy a Mangákrol Animékröl beszélgessünk és lehetőleg segitsünk egymásnak.....
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Plusz még annyit tennék hozzá, hogy mielőtt más stílusát kritizálnád, a magadét is nézd meg. Ez a topic amúgy sem a mangákról/animékről szól... De ha már mindenképp azt szeretnéd, hogy segítsünk neked, akkor még hálás is lehetsz Dz-nek, mert a Google-os tanácsát nem csak ebben az esetben tudod majd hasznosítani, hanem az elkövetkezendő 158546 alkalommal is, amikor más mangák hosszúsága érdekel majd.
beküldve: 2010-01-08 17:47:03
(#30871) bazz nem is tudtam h van ilyen szmájli a mangafanon X'D
Gravity is a habit that is hard to shake off.
odaírtam, h 7, nem?
a kép pedig építő jellegű segítség volt, szóval nem tudom mi bajod
a kép pedig építő jellegű segítség volt, szóval nem tudom mi bajod
ez a post pont olyan, mint egy napiszar levél, csak hiányzik a végéről, h szedd le éjfélig, különben meghalsz k&cs&g
-
Szerk: ∂z 2010-01-08 17:45:45
1, új arcként nem kéne egyből beszólni a true-nak, mert bajok lesznek /nem általam/
2, igaza van, Google a barátod.
3, arroganciát hanyagolni kéne, mert következményei hasonlóak az 1, ponthoz.
2, igaza van, Google a barátod.
3, arroganciát hanyagolni kéne, mert következményei hasonlóak az 1, ponthoz.
és... Megszállott vagyok XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-08 17:37:14
beküldve: 2010-01-08 17:27:35
(#30868) Te mi a fas zt pofázol nem tőled van kérdezve...hülye gyerek
elvileg ez az oldal azért van hogy a Mangákrol Animékröl beszélgessünk és lehetőleg segitsünk egymásnak.....
Szerk: ∂z 2010-01-08 17:15:11