Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
egy kérdésem lenne: hol?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szombaton lesz fórumtali???

Reméljük.

Miho: *csillogó arccal* Cunibogárnak szólítottál, ráadásul még csupa nagy betűvel is írtad! Micsoda megtiszteltetés!

Béla: bizony-bizony

Szerk: Yaven 2010-01-06 22:06:07
Nagyon remélem, mert megüzentem mindenkinek, hogy hétfőn már nem lesz bőgő nálam... Ha most mégsem adom vissza, akkor tényleg meg leszek ölve.
Pedig még a fekete pengetőt is megtaláltam.
Pedig még a fekete pengetőt is megtaláltam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
szerk: Szia Miho! *kacsint* Szombaton jössz fórumtalira?
Szia CUNIBOGÁR!XD Öhm, hát, izé... Hétfőn vizsgázom japánból, kedden világirodalomból... De igazából annyira reménytelennek érzem... Szóval elég nagy a kísértés, hogy a tanulás helyett - mivel édes mindegy, hogy mennyit készülök... - a Ti társaságotokban perverzk... élvezkedjek. (egyik szó se jobb, tekintbe, hogy én írtam le... így a két szó szinonímának minősülhet. XD)
Meglátjuk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-06 22:00:27
Muszáj volt ezt ebbe a topikba? Nem lenne amúgyis egyszerűbb megnézned a kívánt részt?
Am. én nem tudom a választ, másnak meg -gondolom- ugyanúgy utána kell néznie a dolognak. Akkor meg már megspórolhatnád a dolgot avval, hogy először nem ide írsz, hanem a google-ba.
Am. én nem tudom a választ, másnak meg -gondolom- ugyanúgy utána kell néznie a dolognak. Akkor meg már megspórolhatnád a dolgot avval, hogy először nem ide írsz, hanem a google-ba.

Szerk: Yaven 2010-01-06 21:49:28
beküldve: 2010-01-06 21:47:48
(#30815) Hm... A három legfontosabb dolog az életben...?
Nem szívesen korlátoznám le az életet három dologra. Túl kevés ez a három, mert túl sok jó dolog van, ami jelenleg az életem része.Mindenestre a Ti listáitokkal nagyjából egyetértek...
Nem szívesen korlátoznám le az életet három dologra. Túl kevés ez a három, mert túl sok jó dolog van, ami jelenleg az életem része.
Mondja ezt a többnyire életgyűlölő gót, muhaha.
Elszomorít azonban, hogy még Dz sem(!) emelte ki külön a futanarit!
Csalódtam benned.

Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-06 21:51:35
beküldve: 2010-01-06 21:42:09
(#30814) Bocsánat, hogy közbevágok valamibe, de SOS segítségre van szükségem. Hogy indokolja Rukia Ichigónak, hogy ott akarta hagyni az emberek világában az első évad végén? Kérlek, kérlek, fontos lenne megtudni.
Szerk: természetesen Bleachről van szó, csak lehagytam az előbb.
Szerk: természetesen Bleachről van szó, csak lehagytam az előbb.
F*ck reality!
Szerk: Bill Chr. 2010-01-06 21:43:39
beküldve: 2010-01-06 21:14:13
(#30813) Azta fiam, micsoda regény! A bőgő, nos neked valóban meghatározó tényeződ. Én most nem írok a szerintem három legfonotosabb dologról, mert még sose töprengtem ezen.
Mélyenszántó gondolkodás helyett itt ez a lightos, magyarra fordított nóta: [Link]
Yoroi: gratulálok, bár nem értem, hogy lehet ilyen gusztustalan tárgyakat szeretni....
Mélyenszántó gondolkodás helyett itt ez a lightos, magyarra fordított nóta: [Link]

Yoroi: gratulálok, bár nem értem, hogy lehet ilyen gusztustalan tárgyakat szeretni....

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
lol
am a második képet nem aggya be vmi végett...
és a mai nap feladványa: keresd meg az Engemet!
[Link]
am a második képet nem aggya be vmi végett...
és a mai nap feladványa: keresd meg az Engemet!
[Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-06 21:14:14
beküldve: 2010-01-06 21:08:07
(#30811) A három legfontosabb dolog az életben... Ilyesmiről még sosem próbáltam meg okosan írni. Itt az ideje. Úgy se fog sikerülni, de segáz.
Alvás. Mert aludni jó. Kikapcsolja az embert, megnyugtató, meg minden. Aludni nem is jó, gyönyörű.
Muzsika. Akármilyen (persze nem a mainstream dolgokra gondolok, amikkel elborultabb pillanatokban egyesek összehozzák a zenét). Kifejezőbb, mint akármi más. Lehet száz oldalakon keresztül ízlelgetni egy gondolatot, több órás filmet csinálni róla, egyik sem biztos, hogy fog annyit adni, mint egy normálisan megírt, 3-4 perces nóta. Nem mintha egy könyv vagy egy film egyetlen gondolatot járna végig... Rossz példa volt, de nincs probléma.
Nem jut eszembe semmi más (milyen egy egyszerű paraszt is vagyok, nem is kéne ilyen magasztos dolgokkal foglalkoznom, ilyen mélyenszántó gondolatok után kapkodnom), így legyen a bőgő. Ezer hangszerre akartak már ránevelni, szólógitártól kezdve zongorán át a furulyáig, de én tántoríthatatlan vagyok. Az a négy húr az élet értelme. Nincs szebb, jobb hangszer. Nincs. Én sem értettem soha, hogy miért, amikor a zenében, amit hallgatok, alul van értékelve (nem úgy, mint a jazzben, ahol szólókat játszanak rajta~), nem lehet vele villogni... Nyilván benne van az, hogy négy húr kevesebb, mint hat, és a ritmusszekcióban, a gitár(ok) és a vokál mögé bújva nem akkora gond az, ha az ember néha nem rendesen fog oda élőben, és ez imponál egy olyan ingyenélő, lusta g__inek, mint én, de ennek nem szabadna elégnek lennie. Mindegy, a basszusgitár gyönyörű.
Amúgy meg basszus, mire találtam rá véletlenül... Silent Hill OST. De kéne már újra játszani valamelyikkel...
Újabb kisregényt írtam, csodálatos. Mondjuk rég volt már ilyen.
Alvás. Mert aludni jó. Kikapcsolja az embert, megnyugtató, meg minden. Aludni nem is jó, gyönyörű.
Muzsika. Akármilyen (persze nem a mainstream dolgokra gondolok, amikkel elborultabb pillanatokban egyesek összehozzák a zenét). Kifejezőbb, mint akármi más. Lehet száz oldalakon keresztül ízlelgetni egy gondolatot, több órás filmet csinálni róla, egyik sem biztos, hogy fog annyit adni, mint egy normálisan megírt, 3-4 perces nóta. Nem mintha egy könyv vagy egy film egyetlen gondolatot járna végig... Rossz példa volt, de nincs probléma.
Nem jut eszembe semmi más (milyen egy egyszerű paraszt is vagyok, nem is kéne ilyen magasztos dolgokkal foglalkoznom, ilyen mélyenszántó gondolatok után kapkodnom), így legyen a bőgő. Ezer hangszerre akartak már ránevelni, szólógitártól kezdve zongorán át a furulyáig, de én tántoríthatatlan vagyok. Az a négy húr az élet értelme. Nincs szebb, jobb hangszer. Nincs. Én sem értettem soha, hogy miért, amikor a zenében, amit hallgatok, alul van értékelve (nem úgy, mint a jazzben, ahol szólókat játszanak rajta~), nem lehet vele villogni... Nyilván benne van az, hogy négy húr kevesebb, mint hat, és a ritmusszekcióban, a gitár(ok) és a vokál mögé bújva nem akkora gond az, ha az ember néha nem rendesen fog oda élőben, és ez imponál egy olyan ingyenélő, lusta g__inek, mint én, de ennek nem szabadna elégnek lennie. Mindegy, a basszusgitár gyönyörű.
Amúgy meg basszus, mire találtam rá véletlenül... Silent Hill OST. De kéne már újra játszani valamelyikkel...
Újabb kisregényt írtam, csodálatos. Mondjuk rég volt már ilyen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Közös apánk....
<3

ez a könyv, amiben ez a kép van, megvan. Lehet, hogy egy újabb dokumentum a csládunkról?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-06 21:06:08
(#30809) Fiszi: "Komolyan, már arra gondoltam, hogy egy tehetséges író milyen jó thrillert írhatna a levegő, génmanipulált kaják, mikrohullámú sütők és mindenféle testápolók által mutálódott emberekről."
Ez is milyen jó ötlet!
Mentás csoki: Egy újabb érv Anglia ellen.
Kyane: "a világ legjobb anime karaktere Kakashi Hatake és aki azt mondja nem annak nincs igaza "
Vagy csak több animét látott, mint te ;)
Az öt legjobb dolog a világon (nem sorrendben, csak ömlesztve): olvasás, alvás, evés, szeretet, siker.
Gilje: Tavaly ilyenkor volt 15 vizsgám. Valahogy túléltem, de nehezen... XD
Ez is milyen jó ötlet!

Mentás csoki: Egy újabb érv Anglia ellen.

Kyane: "a világ legjobb anime karaktere Kakashi Hatake és aki azt mondja nem annak nincs igaza "
Vagy csak több animét látott, mint te ;)
Mondjuk a Narutóban tényleg ő a legjobb.
Az öt legjobb dolog a világon (nem sorrendben, csak ömlesztve): olvasás, alvás, evés, szeretet, siker.
Gilje: Tavaly ilyenkor volt 15 vizsgám. Valahogy túléltem, de nehezen... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
-
Szerk: ∂z 2010-01-06 21:08:04
beküldve: 2010-01-06 21:04:44
(#30807) Kyane: hú bocsi, én is lánynak néztelek....
Bár ez nem először fordul elő velem, de ez a név megtévesztő.
DZ: az a kép...Azzi, ugye?
Alig mertem rákattintani....
És a széthajtogathatós Pikachum mellett van még egy kabalám: egy szép műanyag unikornis. Charlie-nak neveztem el.

DZ: az a kép...Azzi, ugye?

És a széthajtogathatós Pikachum mellett van még egy kabalám: egy szép műanyag unikornis. Charlie-nak neveztem el.
Szerk: Fiszi 2010-01-06 21:06:00