Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-06 15:16:23
(#30761) fél pont az nem is sok ezen ne akadj ki
nyelvtan 2es..hmm..végre nem vagyok egyedül van valaki más is aki nem jó nyelvtanból bár 2esem még nem volt belőle sose de akkor is
nyelvtan 2es..hmm..végre nem vagyok egyedül van valaki más is aki nem jó nyelvtanból bár 2esem még nem volt belőle sose de akkor is
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Én nemrég fél pontot szereztem összesen, szóval ne problémázz ilyesmin, Tsuna.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
a kettes nyelvtandogámmal?
mondjuk a helyesírás az hibátlan...
mondjuk a helyesírás az hibátlan...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-06 15:00:16
(#30757) Félpontot elvesztettem a fizika TZn T_T
Szerk: ∂z 2010-01-06 14:47:53
Sziasztok ^^ a nevem Kyane és új vagyok ,remélem jól kijövök veletek és új barátokra lelek ^^
kis naív - "új barátokra lelek"
Ez elég "bunkó" hozzászólás volt ránk nézve.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-06 13:54:09
(#30754) A kakaórecepthez annyit tennék hozzá, hogy a tűzhelyen forralt tejnek valamivel jobb az íze.
Yaven: ha ott vagy léci hívj fel, mert már 4x próbáltalak és foglaltat jelez
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Úgy tűnik valaki már látta a fórumtalis képeket.
Kyane: mi is reméljük! Addig is néhány fontos infót légyszi ossz meg magadról: milyen animéket/mangákat szeretsz? Mi a véleményed a yaoiról? ... (itt most kevésbé bizalomgerjesztő kérdések jöttek volna, de visszafogtam magam XD)... és végsősoron: hogyan is képzelted el ezt a félig sárkány félig ember dolgot?
Exiled: wow, ez nagyon jól hangzik! Már amúgyis kezdtem unni a kakaó receptemet (3 kanál kakaópor+1 kanál tej XD). Csak kár, hogy az alapanyagok 70%-a nem leledzik most nálunk.
Kyane: mi is reméljük! Addig is néhány fontos infót légyszi ossz meg magadról: milyen animéket/mangákat szeretsz? Mi a véleményed a yaoiról? ... (itt most kevésbé bizalomgerjesztő kérdések jöttek volna, de visszafogtam magam XD)... és végsősoron: hogyan is képzelted el ezt a félig sárkány félig ember dolgot?
Exiled: wow, ez nagyon jól hangzik! Már amúgyis kezdtem unni a kakaó receptemet (3 kanál kakaópor+1 kanál tej XD). Csak kár, hogy az alapanyagok 70%-a nem leledzik most nálunk.
Szerk: Yaven 2010-01-06 13:10:06
Sziasztok ^^ a nevem Kyane és új vagyok ,remélem jól kijövök veletek és új barátokra lelek ^^
kis naív - "új barátokra lelek"
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Gyere fórumtalira De előtte szoktasd magad itt a hülyeségekhez. Addig a képeket se merem belinkelni....
Yoroi, Exiled: nekem se esett le először, hogy mi a mentacsoki, de msot már megvan....nyammmmm. Én holnap egy olasz tésztareceptet próbálok ki.
Ja, érdemesnek tartom megemlíteni, hogy a múltkori házidolgozatomat az internetes közösségekről írtam, és fontosnak tartottam megemlíteni a fórumokat (közben erre a fórumra gondoltam ) és kitértem a fórumtalálkozókra is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-06 08:32:32
(#30750) Sziasztok ^^ a nevem Kyane és új vagyok ,remélem jól kijövök veletek és új barátokra lelek ^^
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
jajj de jó^^
(biztos az vagy ne szerénykedj)
jaja én is zúzok!
jóéjt^^
igen mester.Én is Yoroival együtt fogok tanulni.És egyszer túlszárnyaljuk önt
(biztos az vagy ne szerénykedj)
jaja én is zúzok!
jóéjt^^
igen mester.Én is Yoroival együtt fogok tanulni.És egyszer túlszárnyaljuk önt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Természetesen ^^
(nem vagyok valami nagy művész )
Viszont én is megyek... megyek s összenyálazom a párnámat meg az egész padlót.
Jóéjt^^
The Exiled: Jó éjszakát, Mester. Szorgalmasan fogok tanulni, hogy egy nap olyan lehessek, mint maga.
(nem vagyok valami nagy művész )
Viszont én is megyek... megyek s összenyálazom a párnámat meg az egész padlót.
Jóéjt^^
The Exiled: Jó éjszakát, Mester. Szorgalmasan fogok tanulni, hogy egy nap olyan lehessek, mint maga.
Szerk: Yoroi 2010-01-05 22:15:16
Yoroi:segíthetek??
The Exiled:jóéjt!! 'mester'
The Exiled:jóéjt!! 'mester'