Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én meg megcsinálom a szobrodat és leöntöm csokival
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-05 21:57:28
(#30745) yoroi: az ilyesmi a szakterületem
ha lesz egy szabad napom, fogom magam,. mindenből veszek nagytételben, és kiszámolom a tökéletes forrócsoki alapanyagainak számát. a jók lesztek, és lejutok con-ra, akkor lehet,hogy termoszban viszek le kakaót, megy tejszínhabot, meg fahéjt, meg szirupot és kipróbálhatjátok, a matematikailag és gasztonómiailag is tökéletes csokit. Ha meg nem jutok le, akkor con napján itt feltétlen közzéteszem.
nah, csokifüggő barátaim, viszlát,holnap naaaagyon nehéz napom lesz, ami naaaaaagyon korán kezdődik... szal jóéjt ^^
ha lesz egy szabad napom, fogom magam,. mindenből veszek nagytételben, és kiszámolom a tökéletes forrócsoki alapanyagainak számát. a jók lesztek, és lejutok con-ra, akkor lehet,hogy termoszban viszek le kakaót, megy tejszínhabot, meg fahéjt, meg szirupot és kipróbálhatjátok, a matematikailag és gasztonómiailag is tökéletes csokit. Ha meg nem jutok le, akkor con napján itt feltétlen közzéteszem.
nah, csokifüggő barátaim, viszlát,holnap naaaagyon nehéz napom lesz, ami naaaaaagyon korán kezdődik... szal jóéjt ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
a franc..holnap bevásárolok..mert mentás csokika nincs itthon ohh..nagyon kedves vagy köszi..postán is megteszi
The Exiled:valóban..egy nagyon szép megfogalmazás!
The Exiled:valóban..egy nagyon szép megfogalmazás!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-01-05 21:55:39
megcsináltam hát! mikor láttam hogy minden alapanyag megvan nem állhattam meg... ~
Szívesen adnék mert még van XD
The Exiled: Gyönyörűen megfogalmaztad a mentacsoki jelentését
Szívesen adnék mert még van XD
The Exiled: Gyönyörűen megfogalmaztad a mentacsoki jelentését
Szerk: Yoroi 2010-01-05 21:53:10
Láma kérdés: Milyen az a menta csoki ?
Életemben nem hallottam ilyenről xd
a mentacsoki a csokifűggők etalonja. a lényege, egyszerű csokiba töltenek mentát. 2 fajtája van: vagy gyárilag kevernek a csokiba mentaaromát, vagy menta szószt/szirupot/krémet tölteneg a csokiba. Parasztoknak: Olyan mint a szaloncukor, csak belül nem zselé van,hanem menta!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
:P <3
Yoroi:miért te megcsináltad ne tedd ezt velem!
Envy:nagyon finom ám..ha nem ettél még feltétlen próbáld ki
Yoroi:miért te megcsináltad ne tedd ezt velem!
Envy:nagyon finom ám..ha nem ettél még feltétlen próbáld ki
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
^^ <3
Hisa-chan: Hát még ha megcsináltad volna... és megkóstoltad volna...
Envy: hát... after eight-et se ettél még? XD
Hisa-chan: Hát még ha megcsináltad volna... és megkóstoltad volna...
Envy: hát... after eight-et se ettél még? XD
beküldve: 2010-01-05 21:43:52
(#30739) Láma kérdés: Milyen az a menta csoki ?
MIANEVED?!
huh..ne csináld..teljesen bekomázok tőle
wááá...én is akaroook
wááá...én is akaroook
beküldve: 2010-01-05 21:40:11
(#30737) Istenem... Nem tudok betelni ezzel a selymes érzéssel a nyelvemen... ez a csoki jobb mint a drog^^
igen Yoroi én is ezen az elven vagyok félek lefeküdni a szoba közepén egy nyáltócsa lesz
Szerk: Hisa-chan 2010-01-05 21:36:44
nemtudom... megbénította az agyamat ez a csoda... ~
beküldve: 2010-01-05 21:34:59
(#30734) Mit szólnátok, a Száműzöttek Csokija-hoz?
Souichiro: A Barna hang egy többé kevésbé tudományos dolog.Elméletben működik... Gyakorlatban nem...
Jaja,de azért ne próbálja ki senki sem,hogy műkszi-e vagy sem xD
Max szorulás esetén ajánlott...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
The Exiled? XD
fúúú fúúú... asszem mire reggel felébredek egy hatalmas nyáltócsa lesz mellettem XD
fúúú fúúú... asszem mire reggel felébredek egy hatalmas nyáltócsa lesz mellettem XD