Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
matek a legkirályabb
jó dolog az, de azért nem az első...
dz: a 2-ikkal fogjuk rá, hogy igazad van, a z alkohollal kapcsolatban , meg mondjuk azt,hogy már ittam, és mondjuk 7-8-iknak be lehet tenni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szerintem nem
én jobban csípem a bioszt meg az angolt
én jobban csípem a bioszt meg az angolt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-06 16:21:52
(#30773) Apátok lol XD ti betegebbek vagytok mint 100 örült nő egybe véve XD de jó h kb én is en vok XD csak én egyedül überellek titeket XDXD ja yaoi ... hát ... bocs de nem vok buzi XD ... egybk is Naruto az alap , ill. azt néztem egy ideig manapság nem nézek mangát/anime-t ,de a világ legjobb anime karaktere Kakashi Hatake és aki azt mondja nem annak nincs igaza
KKKAAAKKKAASHHIIIIIIII FOR EEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR R (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) XDXDXDXD
KKKAAAKKKAASHHIIIIIIII FOR EEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR R (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) XDXDXDXD
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
A matek..? OMG, tényleg nem vagytok emberek. Járjatok helyettem is iskolába, ha lehet...
A második ponttal meg várj még pár évet, Mester.
A második ponttal meg várj még pár évet, Mester.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-06 16:18:03
azta ez deszép..bár tőled nem is várhatunk mást csak szép dolgokat egyébként az elképzelés jó de a 2. és a 4. helyre ink mást írnék
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Ti nem vagytok emberek... Én a 10% körüli eredménynek is örülni szoktam.
most mi van? A fizika a világ 5-ik legjobb dolga. az első a karate. a második a szex, a harmadik a Száműzöttek csokija, a 4-ik a matek, és az 5-ik a Fizika
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
társulok..bár én azért kicsit jobbat akarok de nem mindig jön össze vajon miért?
Ti nem vagytok emberek... Én a 10% körüli eredménynek is örülni szoktam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
valahogy nekem is sikerült 100% felett egyszer... már nememlékszem...
Azzal a linkkel meg nemtom mi a baj... XD
Azzal a linkkel meg nemtom mi a baj... XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-06 15:59:35
(#30764) Yoroi: Én büszkén kijelenthetem,hogy már egyszer sikerült 113%-os fizikadogát kiadnom a kezeim közül
Kyane: Üdv itt. 2 dologra kell itt odafigyelned: 1: Vigyázz a yaoista lányokkal, mert egyszer meg fogod bánni.
2: Ha valaki berak ide egy linket, amire töbször is ráírja,hogy csak 18 fölött, azt csak akkor nézd meg, ha szereted a hentai-t, vagy ha nagyon erős a gyomrod ( több visszajelzét is kaptam a legutóbbi linkemről... tényleg megfontolandó tanács xD)
Kyane: Üdv itt. 2 dologra kell itt odafigyelned: 1: Vigyázz a yaoista lányokkal, mert egyszer meg fogod bánni.
2: Ha valaki berak ide egy linket, amire töbször is ráírja,hogy csak 18 fölött, azt csak akkor nézd meg, ha szereted a hentai-t, vagy ha nagyon erős a gyomrod ( több visszajelzét is kaptam a legutóbbi linkemről... tényleg megfontolandó tanács xD)
Fél ponton a világ múlik. Nekem minimum 120%osra kellett volna megírnom...
nyelvtan meg... fujj... az egyetlen amiből töksötét vagyok...
nyelvtan meg... fujj... az egyetlen amiből töksötét vagyok...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Sziasztok ^^ a nevem Kyane és új vagyok ,remélem jól kijövök veletek és új barátokra lelek ^^
kis naív - "új barátokra lelek"
Ez elég "bunkó" hozzászólás volt ránk nézve.
Ezt magamra értettem, mert mi már ismerjük egymást.....
Tu me fais craquer, mon chardomeret...