Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Neked szobrot fogok állítani...
ez TÖKÉLETES
ez TÖKÉLETES

köszönöm

Am a másik oldalon éppen ezt élvezgetem...Olyan fini , selymes az íze... biztos a tejszínhab zsírvai és a tökéletes mentáscsoki miatt

szerk: 2 dlog. 1: Ezt a csodát el KELL nevezni valami névvel... ÖTLETEKET VÁROK!!
2: Jobban belegndolva a mentacsokit fel lehetne váltani jó minőségű mentasziruppal és 65-ös étcsokival... De jó mentacsokival is kiváló.... <3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-05 21:28:11
Méghozzá csokoládéból!
Am egyetértek
Am egyetértek

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
azta
ez fincsa lehet
ki kell próbálni

ki kell próbálni

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Neked szobrot fogok állítani...
ez TÖKÉLETES
ez TÖKÉLETES

hatalmas mázli hogy mindenből volt itthon...még nesquick volt...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-05 21:26:54
beküldve: 2010-01-05 21:16:40
(#30727) Emberek!! Megvan a TÖKÉLETES kakaó receptje!!!
FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ SOROK MEGZAVARHATJÁK AZ ÍZLELŐBIMBÓK NYUGALMÁT!!
Végy egy nagy bögrét. töltsd meg HIDEG tejjel, úgy hogy a bögre pereme és a tej között csak 1-2 cm legyen. ízlés szerint kakaózd meg a tejed és törj be NÉHÁNY darab mentés csokit. ( a márka nem lényeg, a lényeg az, hogy az íze tesztelve legyen). ezt az egészet tedd be mikróba, úgy hogy ne legyen túl meleg! Mikor kiveszed azt tapasztalod, hogy a kakaópor és a csoki szép, sötétbarnás színt ad az egésznek. Tegyél bele 2 kockányi barna/nád cukrot. alaposan keverkesb, hogy a cukor feloldódjon! Fújj rá tejszíhabot, majd néhány szál NESTQUIK ÉTCSOKISZIRUPOT csíkozz rá! Végezetül szórd meg egy csipetnyi fahéjjal, éppen annyira, hogy érződjön az íze. ínyencek még szórhatnak ró paprikaport, de azt még nem próbáltam.
Kedves egészségetekre
szerk: Souichiro: A Barna hang egy többé kevésbé tudományos dolog. a lényege az,hogy olyan mély rezonanciájú hang,amely ellazítja a beleket, ezáltala szar kijön a belekből. Eredetileg úgy tudom katonai célokra akarták használni, úgy,hogy nagy helikopterekkel, teli hangszórókkal repültek ellenséges vonalak mögé és ezt a hangot sugározták, amiben az a jó, hogy az ember csak a rezgést érzi, a hangot nem. Elméletben működik... Gyakorlatban nem...
FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ SOROK MEGZAVARHATJÁK AZ ÍZLELŐBIMBÓK NYUGALMÁT!!
Végy egy nagy bögrét. töltsd meg HIDEG tejjel, úgy hogy a bögre pereme és a tej között csak 1-2 cm legyen. ízlés szerint kakaózd meg a tejed és törj be NÉHÁNY darab mentés csokit. ( a márka nem lényeg, a lényeg az, hogy az íze tesztelve legyen). ezt az egészet tedd be mikróba, úgy hogy ne legyen túl meleg! Mikor kiveszed azt tapasztalod, hogy a kakaópor és a csoki szép, sötétbarnás színt ad az egésznek. Tegyél bele 2 kockányi barna/nád cukrot. alaposan keverkesb, hogy a cukor feloldódjon! Fújj rá tejszíhabot, majd néhány szál NESTQUIK ÉTCSOKISZIRUPOT csíkozz rá! Végezetül szórd meg egy csipetnyi fahéjjal, éppen annyira, hogy érződjön az íze. ínyencek még szórhatnak ró paprikaport, de azt még nem próbáltam.
Kedves egészségetekre

szerk: Souichiro: A Barna hang egy többé kevésbé tudományos dolog. a lényege az,hogy olyan mély rezonanciájú hang,amely ellazítja a beleket, ezáltala szar kijön a belekből. Eredetileg úgy tudom katonai célokra akarták használni, úgy,hogy nagy helikopterekkel, teli hangszórókkal repültek ellenséges vonalak mögé és ezt a hangot sugározták, amiben az a jó, hogy az ember csak a rezgést érzi, a hangot nem. Elméletben működik... Gyakorlatban nem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-05 21:20:34
beküldve: 2010-01-05 21:00:15
(#30726) Egyet értek a nem dohányzó részleggel =))
+ a feleslegesen viszi a pénzt. 2-3-4 doboz árából már mangát veszek!!
Dz-nek találtam valamit:

+ a feleslegesen viszi a pénzt. 2-3-4 doboz árából már mangát veszek!!
Dz-nek találtam valamit:

MIANEVED?!
Neeee,bármit,csak Bógi Gusztit neee xD
ne csak engem tessék lefejezni

Ugyan már bogaram, nem bántottalak, csak leírtam a véleményem. Hidd el, ha bántani akarlak, azt meg fogod érezni.

" - Skacok, skacok, megtaláltam!!!
- Mit?
- A barna hangot!"
Hogyne, képben vagyok.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-05 18:29:06
Na ezt jól mondod: amíg nem szólnak meg,hogy én is csokit zabálok ész nélkül,addig engem sem izgat különösképpen a cigiimádatuk.
A dohányzásnak is van egy bizonyos kultúrája?
Mint a japánoknál a teaszertartás?
Jaja xD Én pl a piálásba,vagy autóbalesetben döglöm majd meg,előbbit pedig nem végzem rendszerességgel,utóbbit meg nem nekem kell majd köszönni (vmi "profi" autós vágódik majd frontálisan belém),annyira béna azért nem vagyok,hogy elfelejtsek vezetni 2 hét alatt xD
A dohányzásnak is van egy bizonyos kultúrája?
Mint a japánoknál a teaszertartás?

Jaja xD Én pl a piálásba,vagy autóbalesetben döglöm majd meg,előbbit pedig nem végzem rendszerességgel,utóbbit meg nem nekem kell majd köszönni (vmi "profi" autós vágódik majd frontálisan belém),annyira béna azért nem vagyok,hogy elfelejtsek vezetni 2 hét alatt xD
A Raj tagok is ralliznak az útcánkban jó kis ezerkettes Zsigával...fusson ki merre lát!
Vki hallott már a Barna Hangról? South Park nézők? Vki?
Szerk: Souichiro 2010-01-05 18:37:21
beküldve: 2010-01-05 16:39:31
(#30722) Fisi: kjájj, ötletett adtál...~xD
Nekem a dohányzásról amolyan semleges a véleményem. A baráti körömben nekem is szinte mindneki cigizik, családból senki. De én úgyvagyok vele, hogy amíg ők nemszólnak be azért, hogy naponta megeszek 3 tábla csokit, addig engem se fog zavarni hogy ők cigiznek.
Különben a dohányzásnak / a nikotin miatt nyilván/ valóban van kis idegcsillapító hatása, persze nyilván attól is függ, milyen környezetben cigizel, elvégre a dohányzásnak is van egy bizonyos kultúrája.
Nekem a dohányzásról amolyan semleges a véleményem. A baráti körömben nekem is szinte mindneki cigizik, családból senki. De én úgyvagyok vele, hogy amíg ők nemszólnak be azért, hogy naponta megeszek 3 tábla csokit, addig engem se fog zavarni hogy ők cigiznek.
Különben a dohányzásnak / a nikotin miatt nyilván/ valóban van kis idegcsillapító hatása, persze nyilván attól is függ, milyen környezetben cigizel, elvégre a dohányzásnak is van egy bizonyos kultúrája.
Szvsz, valamibe úgyis bele kell dögleni, és hát kinek a pap, kinek a papné..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-01-05 15:56:13
(#30721) Én igazat adok neked....
De sajnos igaz, hogy mindenhol mérgező a levegő.
Komolyan, már arra gondoltam, hogy egy tehetséges író milyen jó thrillert írhatna a levegő, génmanipulált kaják, mikrohullámú sütők és mindenféle testápolók által mutálódott emberekről.

Komolyan, már arra gondoltam, hogy egy tehetséges író milyen jó thrillert írhatna a levegő, génmanipulált kaják, mikrohullámú sütők és mindenféle testápolók által mutálódott emberekről.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ilyen indokkal az utcára se lépj ki, sőt, ne vegyél többet levegpt, csak a Himalája tetjén. Ott talán elég tiszta ahhoz, hogy ne kerüljön a tüdődbe rákkeltő szennyanyag.
Nagy tapsot kérünk! xD
Levegőt meg ne vegyen az,aki nem érdemli meg! xD
Én csak megközelítőleg minden nemdohányos véleményét írtam le,szal ne csak engem tessék lefejezni

Sokan meg még azt állítják,a dohányzás megnyugtató tud lenni.
Pedig engem meg szokott nyugtatni. Amúgy nem dohányzom, de stresszes időszakokban be szokott csúszni egy-két szál/doboz.Hát engem az,ami a halálhoz közelebb juttat,egyáltalán nem nyugtat meg xD
Ilyen indokkal az utcára se lépj ki, sőt, ne vegyél többet levegpt, csak a Himalája tetjén. Ott talán elég tiszta ahhoz, hogy ne kerüljön a tüdődbe rákkeltő szennyanyag.beküldve: 2010-01-05 14:31:27
(#30718) Hogy engem valaki nagyon rühell az Égiek közül, már eddig is nyílvánvaló volt számomra. De ez a mostani kib*szás nagyon nem tetszik, fel fogok lázadni mostmááár!!!*durci arc*
Holnap vizsgázom egy potyaötösszerző tantárgyból, amihez a tanár még jegyzeteket is küldött egy közös g-mailes címre. Mit jegyzetek! A konkrét féléves anyag!
Belépek a postafiókba... ÉS NINCS OTT A CUCC!!!O___x
Ilyenkor mi a fene van?! ÁÁÁ~
Kikészülök. Hogy a futanarim szorulna bele annak a popójába, aki eltávolította ama értékes dokumentumot...!
Holnap vizsgázom egy potyaötösszerző tantárgyból, amihez a tanár még jegyzeteket is küldött egy közös g-mailes címre. Mit jegyzetek! A konkrét féléves anyag!
Belépek a postafiókba... ÉS NINCS OTT A CUCC!!!O___x
Ilyenkor mi a fene van?! ÁÁÁ~
Kikészülök. Hogy a futanarim szorulna bele annak a popójába, aki eltávolította ama értékes dokumentumot...!
Pl: újonc,közlegény,tizedes,száz ados,tízezredes,csőrmester,tá bornok?
Vagy: kezdő,mégkezdőbb,legkezdőbb, postás,vasutas,rendőr?
xD
Azt kegyetlen rühellem,amikor a haverok bagóznak és a cigarette füst állandóan rámszáll,meg még pár nem dohányzó társunkra...aki nem bagózik,az akkor miért legyen cigiszagú?
Sokan meg még azt állítják,a dohányzás megnyugtató tud lenni. Hát engem az,ami a halálhoz közelebb juttat,egyáltalán nem nyugtat meg xD
Háté: mivel írtam,hogy kipróbáltam,így nem csoda,hogy alig bírok ellenállni.Meg a kipróbálásból majdnem rászokás lett.
De azért van akaraterőm,így nem hinném,hogy az életem hátralevő xy évében már rá fogok gyújtani.
Anyám bagós,mostohafater bagós,ismerősök nagy része szintúgy...
Vagy: kezdő,mégkezdőbb,legkezdőbb, postás,vasutas,rendőr?
xD
Azt kegyetlen rühellem,amikor a haverok bagóznak és a cigarette füst állandóan rámszáll,meg még pár nem dohányzó társunkra...aki nem bagózik,az akkor miért legyen cigiszagú?
Sokan meg még azt állítják,a dohányzás megnyugtató tud lenni. Hát engem az,ami a halálhoz közelebb juttat,egyáltalán nem nyugtat meg xD
Háté: mivel írtam,hogy kipróbáltam,így nem csoda,hogy alig bírok ellenállni.Meg a kipróbálásból majdnem rászokás lett.
De azért van akaraterőm,így nem hinném,hogy az életem hátralevő xy évében már rá fogok gyújtani.
Anyám bagós,mostohafater bagós,ismerősök nagy része szintúgy...
Szerk: Souichiro 2010-01-05 14:12:32