Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mi kísért rajta? Szerintem szimplán undorító, pedig nekem anyám-apám és ismerőseim nagy része is dohányzik... Semmi gond azzal, ha valaki dohányzik, de hogy valakit maga a dolog tud csábítani úgy, hogy 22 éves koráig megúszta nélküle...
Nem pattogni akarok, komolyan érdekel.
Nem pattogni akarok, komolyan érdekel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-05 14:02:47
(#30715) Azt álmodtam, hogy átnevezték a "rangokat" (a True Mangafant, Új arcot stb). Nem emlékszem már, melyiket mire, de hülyén hangzottak.
A dohányzásról: engem valahogy sose csábított. Apám dohányzik, az akkori osztályunknak is több mint a fele. Én egyrészt nem szerettem az oszt.társaimat, és ki akartam lógni közülük, másrészt tudom, hogy egészségtelen nekem és másoknak is, drága, sokszor csövesül néz ki és még megenni se lehet.
A dohányzásról: engem valahogy sose csábított. Apám dohányzik, az akkori osztályunknak is több mint a fele. Én egyrészt nem szerettem az oszt.társaimat, és ki akartam lógni közülük, másrészt tudom, hogy egészségtelen nekem és másoknak is, drága, sokszor csövesül néz ki és még megenni se lehet.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hajrá,szurkolunk ^.^
Bár nem egy könnyű dolog a dohányzással felhagyni...mondja az,aki rá se szokott,de kipróbálta azért De a kísértésnek alig bírok ellenállni sokszor...de kibírom!
Bár nem egy könnyű dolog a dohányzással felhagyni...mondja az,aki rá se szokott,de kipróbálta azért De a kísértésnek alig bírok ellenállni sokszor...de kibírom!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
vizsgaidősza után megpróbálok megint leszokni. reméljük most jobban megy mint múltkor.
Jó lenne, szeretnék Rád büszke lenni!
beküldve: 2010-01-05 10:47:27
(#30712) Lehet én vagyok fáradt így délelőtt,de má megint esik a hó?
Ultra brutál death metál banda: [Link]
Am a hörgés tőllem való,a videón látható banda meg a valóságban nem is létezik...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-05 08:31:17
(#30711) Sziasztok :)
nem tudja valaki h a mennyei dallamoknak hány része van vagy lesz?? mert nekem megvan az első két része és még a hármat sehol se láttam.
nem tudja valaki h a mennyei dallamoknak hány része van vagy lesz?? mert nekem megvan az első két része és még a hármat sehol se láttam.
Az ugyanaz a Slash akinek énekelt Inaba-sama? [Link].
Igen, ő az. Ez a nóta a szólólemeze japán kiadására készült, ha jól emlékszem.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-05 01:13:55
(#30709) Majd drukkolok nektek ma meló közben!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-05 00:23:51
(#30708) mellesleg ez kémia igaz?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
előbb inkább megtanulom, meg iszom még1 kvt
és végigtúrom a szekrényeim egy tartalékcigiben reménykedve
és végigtúrom a szekrényeim egy tartalékcigiben reménykedve
-
Szerk: ∂z 2010-01-05 00:33:28
beküldve: 2010-01-05 00:19:01
(#30706) hadd jöjjön...de nem garantálom, hogy felfogom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
sztem csak alszik a nép
de ha nagyon unatkozol leírom, h bizonyították ba, h nem létezik az éter
de ha nagyon unatkozol leírom, h bizonyították ba, h nem létezik az éter
-
beküldve: 2010-01-05 00:08:04
(#30704) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-05 00:16:01
várom már a Kuroshitsuji második évadját...
Azt én is
Kiscsávó meg nagyon tud. Vajon mennyit játszik ezen naponta ?
Hanon: A linkelt számok közül most hallgatom a 2.at, tetszik
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-04 23:57:43
(#30702) az az. én holnap nyelvvizsgázom németből:P
Kuroshitsujiiiiiiiiiiii....... ................
Kuroshitsujiiiiiiiiiiii....... ................
Szerk: Gilje-sama 2010-01-05 00:01:03