Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-04 23:20:44
(#30687) Gilje: Less csak rá az új Mondo címlapjára a szomszédos topikban!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
eltörött a kerámia (amibe a dohány kell pakolni) és elmentem a "szír élelmiszer" boltba az utcánkban, h kéne kerámia a pipához. kérdezi az eladó h fiú-e vagy lány. nézek rá mint nagymama az internetre. erre mutatott 2 pipát.
[Link]
a képen egyy lány pipa látható, mivel a rész (2es), amihez a kerámia csatlakozik, úgy van kialakítva, h bele kel helyezni a kerámiát.
az enyémből viszont szépen férfiasan kiáll egy kemény fémrész és arra fogja az ember és ráhúzza a kerámiát, mint tentacle monstaaa a lolit. na így tudtam meg
Gilje: szegényke hatalmas nagy ryb@nc. mondjuk mit vár az ember, ha Yulianak nevez el egy fiút
[Link]
a képen egyy lány pipa látható, mivel a rész (2es), amihez a kerámia csatlakozik, úgy van kialakítva, h bele kel helyezni a kerámiát.
az enyémből viszont szépen férfiasan kiáll egy kemény fémrész és arra fogja az ember és ráhúzza a kerámiát, mint tentacle monstaaa a lolit. na így tudtam meg
Gilje: szegényke hatalmas nagy ryb@nc. mondjuk mit vár az ember, ha Yulianak nevez el egy fiút
-
Szerk: ∂z 2010-01-04 23:21:22
beküldve: 2010-01-04 23:18:34
(#30684) Dézécske: bármennyire is rossz legyen a véleményed a yaoista lányok ízléséről, de ez a fehéres megjegyzés még nekünk sem volt szekszi. (Főleg nem úgy, hogy közben más ablakban sokkal jobb műsor megy ;))
beküldve: 2010-01-04 23:15:04
(#30682) *ezt a yaoifangörl most nem üti ki a dolog mert tudja h béna volt a poénja*
akkor ez egy ryb@n*pipa
nekem bevallom az LGT hozta meg a kedvemet bocs minden metálostól
akkor ez egy ryb@n*pipa
nekem bevallom az LGT hozta meg a kedvemet bocs minden metálostól
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-04 23:16:33
Nagyon jó döntés, az önképzés a lehető legjobb módszer. Ha hallgatsz Satrianit, Gilbertet, Malmsteent vagy Slasht <3, és elképzeled, hogy soha a büdös életben nem fogsz így játszani, az nagyon inspiráló.
EDIT: Gyáhh, kihagytam Bucketheadet...
EDIT: Gyáhh, kihagytam Bucketheadet...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-04 23:16:49
mit?
Gilje: nem is egyszer, addig szívtam amíg telelett a szám fehérrel. remélem most minden yaoifangirl k@rva elégedett...
am őt a fórumosok közül már jó sokan leápolták
pfff. ez volt a 2000. postom
Gilje: nem is egyszer, addig szívtam amíg telelett a szám fehérrel. remélem most minden yaoifangirl k@rva elégedett...
am őt a fórumosok közül már jó sokan leápolták
pfff. ez volt a 2000. postom
-
Szerk: ∂z 2010-01-04 23:43:01
beküldve: 2010-01-04 23:10:21
(#30679) én a teknősömet Laurának. aztán úgy jártam vele mint te a vizipipáddalXD
Te Dz, és bekaptad?
Te Dz, és bekaptad?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-04 23:10:55
beküldve: 2010-01-04 23:09:05
(#30677) én eddig csak a vizipipámat neveztem el, Yulia-nak. később kiderült, h szegényke fiú pipa
-
beküldve: 2010-01-04 23:01:26
(#30676) oks akkor önképző módon zajongok majd a laptopomat meg Ludwig Herczog von Mohn nagy Liechtensteinnek hívják
hahaha
Elképzelem Csaba-samát nindzsa felszerelésben.... ...nem túl meggyőző.
Nos...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem fél éve van, és nem tudok rajta játszani, pedig napi 2-3 órát egymás társaságában töltünk. A neve Gróf Alajos Krisztina, Yaven basszusgitárját pedig Dárknesz Józsefnek hívtuk, amíg próbáltunk vele, mert kb. minden fekete volt, ami jött vele.
A tanárok nem érnek semmit. Korlátozzák a zenei szabadságod. Ráadásul ott ugye tanulni kell, csinálni kell valamit a random pengetésen kívül. Szabályok vannak. Szörnyű. És az akkordok unalmasak. Az akkordváltás meg nehéz, és tiszta pain in the ass.
Yaven: Ne bánts, meg fogom találni... Tényleg meg fogom. Nem olyan nagy ez a lakás.
A tanárok nem érnek semmit. Korlátozzák a zenei szabadságod. Ráadásul ott ugye tanulni kell, csinálni kell valamit a random pengetésen kívül. Szabályok vannak. Szörnyű. És az akkordok unalmasak. Az akkordváltás meg nehéz, és tiszta pain in the ass.
Yaven: Ne bánts, meg fogom találni... Tényleg meg fogom. Nem olyan nagy ez a lakás.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-04 23:01:16
beküldve: 2010-01-04 22:57:48
(#30673) jaj ez a Béla...folyton a tangás modellünk jut róla eszembe...