Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: ∂z 2010-01-04 23:54:45
beküldve: 2010-01-04 23:53:17
(#30700) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-04 23:48:45
(#30699) Ki emlegeti folyton azt a Slasht?
Az ugyanaz a Slash akinek énekelt Inaba-sama? [Link] Mer akkor az kúl.
Az ugyanaz a Slash akinek énekelt Inaba-sama? [Link] Mer akkor az kúl.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-04 23:47:13
(#30698) vizsgázni. jajj annyira várom már a Kuroshitsuji második évadját... *csillogtatja beduzzadt szemeit...*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
miből, hova, mér megyek?
bocs, kicsit halott vok. csinálok is egy kvt
kávééééééééé
bocs, kicsit halott vok. csinálok is egy kvt
kávééééééééé
-
Szerk: ∂z 2010-01-04 23:47:11
beküldve: 2010-01-04 23:42:43
(#30696) bváh, fujj:P te miből mész legközelebb?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
de jól esne most egy cseresznyés djarum
no mind1
vizsgaidősza után megpróbálok megint leszokni. reméljük most jobban megy mint múltkor.
no mind1
vizsgaidősza után megpróbálok megint leszokni. reméljük most jobban megy mint múltkor.
-
beküldve: 2010-01-04 23:29:36
(#30694) én egy negyed cseresz7nyés cigit szívtam eddig és helo
Hehe tudod nekem magyarázhatsz a jó füstről =)
Életemben egy fél slukkot se szívtam a sima cigiből sem.. xd
Életemben egy fél slukkot se szívtam a sima cigiből sem.. xd
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-04 23:26:21
(#30691) ráadásul ott a cikk is a BJD-kről! hujjujjuj de megvenném már most Muhahaha!
nem. nagyon szép zöld és jó füstje van. szegényke meg kicsit ratyi. attól még lehet szeretni
de van még egy fiú pipám azóta, meg 3 év után megtaláltam a kis 18 centis loli pipát is
és szívni
de van még egy fiú pipám azóta, meg 3 év után megtaláltam a kis 18 centis loli pipát is
-
Szerk: ∂z 2010-01-04 23:28:34
beküldve: 2010-01-04 23:23:55
(#30689) Hehe DZ
És nem érezted hirtelen, hogy gyorsan le kell cserélni?
És nem érezted hirtelen, hogy gyorsan le kell cserélni?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-04 23:20:44
(#30687) Cifra palota, zöld az ablakaaaaaaa... biztos azért mert tele van még érintetlen, éretlen shotácskákkal... jaj asszem fáradok agyilag
jaja, már néztem mondoforumon teccik nagyon!
jaja, már néztem mondoforumon teccik nagyon!
Szerk: Gilje-sama 2010-01-04 23:21:23