Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem 3 és fél éve basszusgitárom, de még nincs neve. Nem is fogok neki adni, Ő ettől egyéniség. Am. én is csak nemrég szántam el magam, hogy könyvet vegyek hozzá és elkezdjek rajta gyakorolni.
A tanítást pedig a helyedben gyorsan visszavonnám, mielőtt egy bizonyos vörös hobbit "szolgálatra" jelentkezne.
Béla: sejthettem volna....
A tanítást pedig a helyedben gyorsan visszavonnám, mielőtt egy bizonyos vörös hobbit "szolgálatra" jelentkezne.
Béla: sejthettem volna....
Szerk: Yaven 2010-01-04 22:56:44
beküldve: 2010-01-04 22:50:43
(#30671) nekem 2 éve van gitárom de még nem tudok rajta játszani... Lukácsnak hívják
én spec örülnék ha valaki tanítana
én spec örülnék ha valaki tanítana
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-04 22:54:55
Visszakapod, ha szombaton lesz szektagyűlés, akkor akkor... A fekete pengetőt is megtalálom addig. Vagy ha nem, akkor veszek egy másikat addig.
De most már nem akar tanítani, azt mondja, hogy ilyen hozzáállással nem lehet. Hát LOL. Lehet, hogy szegény tényleg komolyan gondolta, én meg letöröm az optimizmusát... Egy gitártanári karriert öltem most meg.
De most már nem akar tanítani, azt mondja, hogy ilyen hozzáállással nem lehet. Hát LOL. Lehet, hogy szegény tényleg komolyan gondolta, én meg letöröm az optimizmusát... Egy gitártanári karriert öltem most meg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-04 22:51:39
Ilyen hamar letettél a basszusgitározásról?
Kérem is vissza az én Drágaságomat! *Gollam hangon sziszegi*
Kérem is vissza az én Drágaságomat! *Gollam hangon sziszegi*
beküldve: 2010-01-04 22:48:00
(#30668) az első megjelenésénél nagyon jó volt a belépőzenéjeXD ja, de a név ejtése sem frenki hanem frankiXD jójó tudom a Frankenstein miatt... nincs mit gyerekek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-04 22:48:41
Az első megjelenésénél szvsz ezerszer epicebb a tánc. Mondjuk ez a komoly engrish gyaláz. Right-Reft-Right-Reft...
Nemrég közöltem egy sráccal, aki gitározni akar tanítani engem, hogy az akkordok unalmasak, és azóta csendben van... Pedig ez az igazság, tényleg unalmasak.
Nemrég közöltem egy sráccal, aki gitározni akar tanítani engem, hogy az akkordok unalmasak, és azóta csendben van... Pedig ez az igazság, tényleg unalmasak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-04 22:46:40
Elképzelem Csaba-samát nindzsa felszerelésben.... ...nem túl meggyőző.
Gilje: arigatou! Az utsó videót meg már tegnap láttam. Elég is volt belőle annyi. Most inkább egy kis mangóra vágyom.[Link]
Gilje: arigatou! Az utsó videót meg már tegnap láttam. Elég is volt belőle annyi. Most inkább egy kis mangóra vágyom.[Link]
Szerk: Yaven 2010-01-04 22:47:27
beküldve: 2010-01-04 22:43:59
(#30665) nem tudok ma leszakadni erről a videóról, úgyhogy belinkelem támadásnak [Link]
5 oldalon keresztül végig azt vártam, hogy valaki védelem címszó alatt berakja egy koton képét, de semmi.
Legjobb védekezés a támadás
és egy belinkelt erőszakolós videóért nem csak simán kibannolnák a delikvenst, de le is vadásztatnák a Mangafan nindzsáival...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
én voltam máskoris
beküldve: 2010-01-04 22:39:24
(#30662) Nem emlékszem már, hogy ki linkelt be ide vmi Panic! at the disco számot, de hála érte! Az egyik számukat pont azidőben hallgattam, amikor rákattantam az Alexander filmre és ez szép emlékeket idézett....amikor még új voltam a fanfiction.net-en....amikor megírtam az első -természetesen yaoi témájú- ficemet....és amikor gyorsan le is szedtem. X'D
Júúj, de rég is volt már, kemény másfél éve
Asszem most újranézem az egész Alexander Revisited filmet.
Am. meg nem értem, hogy mi történt veletek...5 oldalon keresztül végig azt vártam, hogy valaki védelem címszó alatt berakja egy koton képét, de semmi. Persze más ocsmányságok voltak bőven (még mindig a középkorú szőrös Sailor Moon cosplayer a kedvencem ), de ez pont nem.
Júúj, de rég is volt már, kemény másfél éve
Asszem most újranézem az egész Alexander Revisited filmet.
Plusz fél óra tele Bagoassal! Remélem kifolyt a szemetek fiúkák. *muhahah*
Am. meg nem értem, hogy mi történt veletek...5 oldalon keresztül végig azt vártam, hogy valaki védelem címszó alatt berakja egy koton képét, de semmi. Persze más ocsmányságok voltak bőven (még mindig a középkorú szőrös Sailor Moon cosplayer a kedvencem ), de ez pont nem.
beküldve: 2010-01-04 22:34:36
(#30661) de mégis bejöttXD
beküldve: 2010-01-04 22:33:46
(#30659) attól függ a ló élvezi-e
Szerk: ∂z 2010-01-04 22:34:26