Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
am meg dz-nek igazavan. ha nem gyakorlod, nem ér a tanár se semmit. Leölsz Oblivion elé, nem raksz efl magyarítást és mire végzel, már jobban tudsz angolul. Anno én is annyit játszottam vele, és most meg megtanultam tök jó szavakat: kill, dead, taken, stolen, assasin, assasinated, dagger, claymore, sword, blade, blood, choped head, foul smelling ape!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-04 21:23:38
beküldve: 2010-01-04 21:22:35
(#30626) majdnem, Fruits Basket
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Risa meg egy Azumanga Daioh-s macska xD
Tökéletes választás
Tökéletes választás
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-04 21:19:59
(#30624) OMG!!!
HSSSSSSSSSSSSSSS!!!
HSSSSSSSSSSSSSSS!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
környéken nálunk egy rendes angoltanárolyan 1000-1200 körül van. én spec a város legjobbjához járok, heti 1x úgy,hogy elméletileg nyáron nyelvvizsgázok, és a nő 2300-at kér. ami tényleg kicsit sok, de azért megéri.. ő a legjobb a városban és hozzá szinte csak olyanok mennek, akik nyelvvizsgázni akarnak... gondolom te még nem, szal lehet jó áron is találni őket, nyugi ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nézz végig 100 sorozatot angolul, közben olvass érdekes cikkeket wikipedian sztaki szótárral és ollé tudsz angolul
én sem tanárnál/suliban tanultam meg
én sem tanárnál/suliban tanultam meg
-
Gramofon,Drakula,Géményseprő, vagy mi volt a neve az Egérfogóban?
Ja és az Macskafogó a legjobb anime!
Ja és az Macskafogó a legjobb anime!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-04 21:19:18
az angol oktatás elég drága csak úgy, megfizethetetlen
Megfizethetetlennek nem megfizethetetlen, de..
Nekem az. Ugyanis velem sztem egy angol tanár 2x többet kellene hogy foglalkozzon mint mással. Nem mintha hülye lennék, de azért baromi nehéz megtanulni egy másik nyelvet...
Mikor a saját anyanyelvem.. XD Beszédhibás vagyok egy kicsit. xd
MIANEVED?!
Vigyazz, mert velem van ő: [
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-04 21:15:28
az angol oktatás elég drága csak úgy, megfizethetetlen
Megfizethetetlennek nem megfizethetetlen, de tényleg nagyon drága... rá is ment a tanfolyam+nyelvvizsga+szótár hármasra minden spórolt pénzem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Megtaláltam a régi avámat ^^
jaj Úrihere
beküldve: 2010-01-04 21:11:54
(#30615) Igazad van, az a verbális kommunikáció egy csatáornája, amit a művelt emberek 60%-a ismer. Igazam van? ha nincs cáfolj meg :P
Nem vagyok művelt
Na jó, azért érdekemben szóljon: Általánosban kb. 8. osztályra kaptunk olyan tanárt aki tudott is angolul és be is járt tanítani.
Középiskolában meg szakmai nyelv volt, nem a lényeg..
Amúgy szégyenlem, hogy nem tudok, na jó azért egy picikét igen, meg ha beszél valaki azt megértem nagyjából mit akar, de válaszolni nem tudnék...
Amúgy szívesen tanulnék angolt ha lenne legalább egy ismerős aki tanít rá, az angol oktatás elég drága csak úgy, megfizethetetlen :S
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-04 21:08:27
(#30613)