Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-01-04 20:22:57
(#30566) eddig is úgy gondoltam,hogy ronda, de ennyire...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez nem ez Edvárd a Tvájlájtból?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez mind lol de mit keres ott az a fránya zacsi hát én elemezem...; E?NDA-s az alsó szöveg így elsőre lehetetlen...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
De ez a k__sög, nem a fekete. A fekete itt van
Souichiro linkelte, szóval tárgytalan. A legjobb.
Inkább nem illesztem be, nem tudom, hogy pontosan hogy működik ez a képbeillesztés dolog (van-e automata átméretezés, ilyesmi), a kísérletezés meg nem az én stílusom...
Souichiro linkelte, szóval tárgytalan. A legjobb.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-04 20:19:38
Áj vánt tu cséndzs dö vörd...
beküldve: 2010-01-04 20:18:30
(#30559) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-04 20:15:45
(#30557) tess a világ legjobb Álarcos Férfi cosplaye
Nóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóó xD
Nát dö fet ván xD
És aki a tavalyi SakuraConon férfi léttére,meg 196cm-es magasságával a Kenpaci hadnagyának öltözött? Az hol van? xD
A neve most hirtelen a kiscsajnak nem ugrik be...
Nát dö fet ván xD
És aki a tavalyi SakuraConon férfi léttére,meg 196cm-es magasságával a Kenpaci hadnagyának öltözött? Az hol van? xD
A neve most hirtelen a kiscsajnak nem ugrik be...
Szerk: Souichiro 2010-01-04 20:17:29
És az afroamerikai InuYasha hol marad..? Egy ilyen gyűjteményből nem maradhat ki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-04 20:13:37
(#30553) ezt én már láttamXD