Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
a szende szűzies mivoltom nem engedi hogy válaszoljak
*küzd a késztetés ellen, hogy erre válaszoljon*
Túl... magas... labda... *sziszegi elkínzottan*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-04 19:06:31
akkor gondolom ez sem lesz újdonság [Link]
Egy ilyen zenét ha valaki nem ismerne (mármint ilyen ismertet) az nem sokat hallgatna jó zenét...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
linkelnék neked vmit, de nem akarok bannt, szóval keress rá "goatse"-ra. SENKI MÁS NE, MER MEGHAL A LELKETEK!
TÉLLEG!!!!!444negyvennégy
"Upset after being Goatse'd? Don't worry: the person who Goatse'd you obviously got Goatse'd themselves; otherwise, they wouldn't have known of the site. " ED
TÉLLEG!!!!!444negyvennégy
"Upset after being Goatse'd? Don't worry: the person who Goatse'd you obviously got Goatse'd themselves; otherwise, they wouldn't have known of the site. " ED
-
Szerk: ∂z 2010-01-04 19:08:05
beküldve: 2010-01-04 19:02:36
(#30504) a szende szűzies mivoltom nem engedi hogy válaszoljak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ismerek egy honlapot ahol vmi forog és megy egy számláló és közben ennek a refrénje szól. sztem tudod mire gondolok
-
beküldve: 2010-01-04 19:00:57
(#30502) heheXD most mopndd hogy nem volt édi a rózsaszín kutyakaki!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az még a jobbik eset,mivel a csere 1 ezresből megoldható...
én a monitort okádtam le
én a monitort okádtam le
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-04 18:59:00
(#30500) akkor gondolom ez sem lesz újdonság [Link]
beküldve: 2010-01-04 18:55:56
(#30498) szívesen máskoris tess itt egy másik [Link]
Szerk: ∂z 2010-01-04 18:55:35
Szerepelhetek benne?
Bár a yuricont jobban szívlelném... MisaxSayuxMisa... ezzel még lógok neked édesapám. Dolgozom rajta.
[pervert]Kusanagi őrnagyot ne hagyd ki pls... [/pervert]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-01-04 18:50:09
(#30495) uye milyen öregek vagyunk? ennek örömére most beszúrom azt a számot, amit a temetésemen szeretnék hallani [Link]