Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ááá... még nem mer én hülye az utolsó számjeggyel kezdtem...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-04 16:14:50
(#30460) Dz, az a Pi Song nagyon metál. Már 3 órája hallgatom. Érzem ahogy tágul az agyam.
Szerk: Yoroi 2010-01-04 16:20:35
két vizsgám lesz a köv. 2 napon, és totál le vagyok punnyadva....legyen már 6-ka délután!
pontosan ugyan így vok most én is
-
De legalább hazaértél. Már azért tudsz ülni?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Főleg, hogy Yoroit legalább egy tucatnyiszor megtuktam a forgalmas tereken.
(Ugh, ezért meg ő fog kinyírni engem. )
Miért nyírnálak ki? Ami megtörtént az megtörtént.
Azért sokkolt hogy Nagytétényen ébredtem
beküldve: 2010-01-04 15:35:06
(#30456) Látom, jó sokat írtatok, amióta én nem voltam....most se tudok érdemi hozzászólással jönni, két vizsgám lesz a köv. 2 napon, és totál le vagyok punnyadva....legyen már 6-ka délután!
És a dm végre hívassa elő a rajzaimat, mert már egy hete leadtam őket, és ha ezt tudom, csak ma vittem volna őket előhívatni. Akkor kettővel több kész képem lenne csütörtökre...
És a dm végre hívassa elő a rajzaimat, mert már egy hete leadtam őket, és ha ezt tudom, csak ma vittem volna őket előhívatni. Akkor kettővel több kész képem lenne csütörtökre...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A Tokyo Babylon véletlen nem az X előzménye? Vagy valami összefüggés van a kettő között?
OMG,akkor nem fogsz most unatkozni egy darabig...
de az ha jól tudom animeenciklopédia barátnőmtől...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Háté: Szeretlek. Nem tudom már miért pontosan de egyik régebbi írásodért az tuti xD
Köszönöm szépen. Én is lávollak, csak szólj, ha Pest fele jársz, mert Byakuya vár, én meg Slash autobiográfiát akarok venni.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A Tokyo Babylon véletlen nem az X előzménye? Vagy valami összefüggés van a kettő között?
OMG,akkor nem fogsz most unatkozni egy darabig...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-04 14:54:49
(#30452) /random hozzászólás/: mikroöko puskaírás közben Tokyo Babylont nézek.
megállapítás 1: ez nagyon jó!!!
megállapítás 2: kell a manga meg a folytatások
- " - 3: be kéne fejezni ma a mikrot, mert még hátravan egy jogpuska meg egy társtöri
- " - 4: úgyhogy most megyek is! Hali!/random hozzászólás vége/
megállapítás 1: ez nagyon jó!!!
megállapítás 2: kell a manga meg a folytatások
- " - 3: be kéne fejezni ma a mikrot, mert még hátravan egy jogpuska meg egy társtöri
- " - 4: úgyhogy most megyek is! Hali!/random hozzászólás vége/
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nos mivel én éjjeli állat vagyok ezért most olvastam el a 20oldalnyi termést és akkor reagálnék is egyben xD
Állok elébe, jó is lenne..
Johnny Depp. Nem ejtenék rá több szót: Isten xD
Háté: Szeretlek. Nem tudom már miért pontosan de egyik régebbi írásodért az tuti xD
Yoroi: Téged mégjobban xD Csak tudom, h te engem nem
De jó! Sorostársra leltem! Legközelebb tényleg együtt kéne szilveszterezni és akkor csinálnánk egy igazi nem piálós, normális bulit, ahol jó zenék mennek és az emberek nem az alkoholtól lennének feldobottak, hanem a társaságtól! /naív fantáziálgatás off/
Állok elébe, jó is lenne..
Johnny Depp. Nem ejtenék rá több szót: Isten xD
Yoroi: Téged mégjobban xD Csak tudom, h te engem nem
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-04 04:39:14
Egyébként, ha jól emlékszem, az első magyar rádióállomást is Calypsonak hívták... Lehet azzal van összefüggésben, mert Gilje médiát, vagy mit tanul.
EDIT: Kicsit Gugliztam... Ez a rádió a betelefonálóknak zoknit osztogatott, nyilván innen a dolog.
EDIT: Kicsit Gugliztam... Ez a rádió a betelefonálóknak zoknit osztogatott, nyilván innen a dolog.
Újabb tökéletes megfejtés! Igen, ezt a rádióállomást hallgattam kint Tasson még Zsebszörnykoromban, és mindig ezzel jutalmazok mindenkit, aki valamit ügyesen csinált, a pirospont nekem már snassz ez meg nosztalgikus
Most mondjátok hogy nem izgi elemezni a "skizomat"?
Újabb rejtvény kedvéért beszúrom, hogy van egy koreai gömbizületes babám, akit Memphisnek hívnak és vérfarkas, és echte hangosan és telepatikus úton is beszélgetünk egymással van egy plüssmacskája, akit Mrs. Norrisnak hív, és szereti a zöld színt és Calecet
Apropó, énis szoktam kávézni alkalomadtán reggelente, de csak az íze miatt, és szeressem de a legtöbb reggelt egy nagy csetres teával és tejberizzsel/pudinggal indítom
Szerk: Gilje-sama 2010-01-03 22:58:03
Hány éves is vagy te?
Nem akarok erre a kérdésre válaszolni
Agyilag 13,annyi már biztos,kinézetre úgy 18.
A valóságban meg: 2x+2= 34/5.1x6.666666666-12.
Ha ezt kiszámolod,akkor rájössz,hogy hány évis is vagyok valójában.
Végső esetben,ha nem sikerülne megfejteni a rejtélyt,megsúgom: 22 a megoldás xD
Na mostmár én is elhúzom a belemet csicsikálni.
Jóéjt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-03 22:03:51
akkor kettőben esetleg szabad?
Hány éves is vagy te?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."