Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Pontosabban egy cyber zonit! XD
De miért kell nekünk Gilje skizóját kibogozni?
De miért kell nekünk Gilje skizóját kibogozni?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ez a rádió a betelefonálóknak zoknit osztogatott, nyilván innen a dolog.
Köszönöm! Köszönök mindent! (lol)
Szóval van egy zoknim amit nyertem =|
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-03 18:51:55
Nimfa volt a görög mitológiában. Odüsszeuszt hét évig tartotta fogságban, amiért nem akart vele örök szerelemben a szigetén maradni, vagy valami ilyesmi.
Egyébként, ha jól emlékszem, az első magyar rádióállomást is Calypsonak hívták... Lehet azzal van összefüggésben, mert Gilje médiát, vagy mit tanul.
EDIT: Kicsit Gugliztam... Ez a rádió a betelefonálóknak zoknit osztogatott, nyilván innen a dolog.
Egyébként, ha jól emlékszem, az első magyar rádióállomást is Calypsonak hívták... Lehet azzal van összefüggésben, mert Gilje médiát, vagy mit tanul.
EDIT: Kicsit Gugliztam... Ez a rádió a betelefonálóknak zoknit osztogatott, nyilván innen a dolog.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-03 18:46:14
Legutóbbi Tudomásom szerint Calupso egy Görög vagy Római istennő volt, szal ki tudja mi lesz ebből...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
De mi az a Calipso-zokni?
Hát gondolom egy zokni... A Calipso pedig lehet egy skizo (ruha vagy zokni) márka vagy egy karakter vagy nem tom de én erre tippelek..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Elvtárs Főhadnagyúr, Kérem Alássa, Hogy Holnap Kimehessek Elvtárhóembert építeni!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tudtamén
Ha ez megnyugtat én ezt néztem arcnak : ._.
Ezt pedig két fülnek: * *
Ezt pedig két fülnek: * *
Ott a pont! és nyert Calipso-zokni!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azt hiszem pont tegnap papáztam le kétszer is, szóval most már mindenképp rosszabb.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Remek újévi fogadalom
Azt nehéz is elfelejteni.
Nos... fogalmam nincs. Kérdezd meg. Tippem szerint még rosszabb.
Azt nehéz is elfelejteni.
Nos... fogalmam nincs. Kérdezd meg. Tippem szerint még rosszabb.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-03 15:00:59
Újévi fogadalomként visszatértem ;D
A yaoit illetően másra gondoltam, konkrétan arra az epic pillanatra, de mind1 ;P
Miho még mindig
A yaoit illetően másra gondoltam, konkrétan arra az epic pillanatra, de mind1 ;P
Miho még mindig
18+
F***os csaj?
Halihó Mikami.
Nocsak. Rég láttalak fórumon.
Persze h emlékszem. Mi az a yaoi? Az a nevem ha nem tudnád. Jó melegen tart így télen.
Nocsak. Rég láttalak fórumon.
Persze h emlékszem. Mi az a yaoi? Az a nevem ha nem tudnád. Jó melegen tart így télen.
Szerk: Yoroi 2010-01-03 14:52:25
Hello Yoroi.
Te ugye emlékszel még rám? ;D Mi az a yaoi? ;D
Te ugye emlékszel még rám? ;D Mi az a yaoi? ;D
beküldve: 2010-01-03 14:35:23
(#30404) Juhú van netem.
Ismét ledöbbentem hogy eddig nem hallgattam B'z-t. Szinte hihetetlen. Pont ezt nem találtam meg a zenék közt...
Szerk: Édesanyámnak már több mangája van mint nekem.
Ismét ledöbbentem hogy eddig nem hallgattam B'z-t. Szinte hihetetlen. Pont ezt nem találtam meg a zenék közt...
Szerk: Édesanyámnak már több mangája van mint nekem.
Szerk: Yoroi 2010-01-03 14:42:14
The Exiled Közlegény Elvtárs, A Jelentését Nyugtáztuk! Pihenj!
Gilje:
Gilje:
Megin elloptam anyám csillogó testápolóját! Aaaaaaaah, most tiszta bishonennek érzem magam... *._.*
Mert a bisódzsót még érteném....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-03 14:19:42