Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 22:59:40
(#30357) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-02 22:57:02
(#30356) Mi ez a kurvanagy pörgés?
Nem adom.
Igen, ezt a tisztséget már kinéztem magamnak!
Nem adom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A kép az szerintem jobb, ha ott marad örökre, akármi is van rajta. Sokkal jobb... Szegény Tsuna.
És én nem megyek akkor fórumtalira, amikor te is ott leszel. A mai este után nem. A bőgődet majd postázom, vagy valami.
És én nem megyek akkor fórumtalira, amikor te is ott leszel. A mai este után nem. A bőgődet majd postázom, vagy valami.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 22:58:05
Sajnos ezen te nem szerepelsz, pedig azt a jelenetet is szívesen megörökítettem volna.
Váá, róla jut eszembe....a mobilomon lévő kép miatt asszem mindenki bele fog egyezni, hogy véglegesen nevezzük át Yaoira.
Gilje: jön még a Slash-mániás bishi sztárunk is, szóval nem fogsz unatkozni. XD
Gilje: jön még a Slash-mániás bishi sztárunk is, szóval nem fogsz unatkozni. XD
Szerk: Yaven 2010-01-02 22:54:31
beküldve: 2010-01-02 22:51:51
(#30351) köszönöm, kérek egy Kagamiya Lent is Ultros nem elégszik meg egy áldozattal
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ott lesz Yoroi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-02 22:49:41
(#30349) télleg, ez már elsütött poén?? pedig azt ittem eredeti vagyok no nem baj, jön még kutyára úthenger ha tudok elmegyek, de hozzatok shotákat *rape face*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hogyne, ezt már a reklámban is elsütötték anno!
Régebben, amikor még jártunk a zöld teknős teázóba, mindig olyan teát rendeltem, mert poén volt felemlegetni. Aztán karácsonyra is Mozárt golyóit kaptam az egyik barátnőmtől.
És csatlakozom Dz-hez; gyere fórumtalira!
Régebben, amikor még jártunk a zöld teknős teázóba, mindig olyan teát rendeltem, mert poén volt felemlegetni. Aztán karácsonyra is Mozárt golyóit kaptam az egyik barátnőmtől.
És csatlakozom Dz-hez; gyere fórumtalira!
Szerk: Yaven 2010-01-02 22:46:39
Jujj.
De tényleg. Ez tényleg csak úgy spontán jött?
De tényleg. Ez tényleg csak úgy spontán jött?
Szerk: Háté 2010-01-02 22:45:56
beküldve: 2010-01-02 22:39:49
(#30345) Belegondoltatok már abba ilyen perverz szemmel hogy Mozart-golyócskák? MOZART GOLYÓCSKÁK!!!
asszem ezzel kiütöttem mindenkit nyam nyam
asszem ezzel kiütöttem mindenkit nyam nyam
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 22:42:05
Költői kérdés: vajon miért bizonyul ilyen gyakran az első skizoid megérzésem helyesnek?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."