Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 22:36:55
(#30342) hú ezt már 12 éves koromban is kérdezték tölem, de azt hiszem csípőből jön mint amikor elkezdtem hülyülni textilórán hogy ha van kézfejem meglábfejem akkor ez itt felül, mivel mindent irányít (a fejem) akkor ez az Anyahajó, és a Szojuz űrhajó kering az ereimben
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-02 22:33:46
(#30341) Gilje: Én nem szeretnék lassan közeledni, megkérdezem azt, ami mindenkit érdekel: Mi okozza ezeket a víziókat? Vagy magyarosabban... Mit szívsz? Adsz nekünk is?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-02 22:33:42
(#30340) pooooontosan! tehát láttad a deviantomat Childermass-t és Blacket szerettem még nagyon, nameg Norellért is odavoltam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tényleg nem XD
Apropó... Bogáncspihe... szintén Hollókirály-fan?
Apropó... Bogáncspihe... szintén Hollókirály-fan?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-02 22:31:41
(#30338) de álmodtam már azt is h fiúlány voltam de ekkor francia voltam, szóval ez nemszámít
jóéjt Chopper, és utólag is boldog szülinapot
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 22:30:04
én spec egyszer álmodtam olyat, hogy testet cseréltem egyik ismerősnőmmel... hmm... egész jó kis álom volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-02 22:27:35
(#30334) télleg, álmodban fiú vagy?
nem, csak néha. ezeknél lány voltam Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beírom kedves barátnőm msn-szövegét mivel épp idevág
Engem meggyőzött...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Neem, ennek olyan mély értelme van aminek megismeréséhez egy élet is kevés lenne... ezért ne is foglalkozzunk vele, csak nézzük
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Köszönöm kedves moderátor legalább 1 postot szánj a válaszra...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-02 22:21:05
(#30329) azt hogy "jólvan lányom, csak így tovább!"? és most beírom kedves barátnőm msn-szövegét mivel épp idevág: "Nem akarom, hogy bármi is legyen köztünk... se ruha, se levegő..."
Te vagy az én emberem.. Végre más is elmerül kóckaságában... Na jó8 all...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!