Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 22:00:27
(#30312) nem volt az sem :) de az sem komoly ecchi hanem elmeroggyanás
ajánlom figyelmetekbe a következő mangát:[Link]
ha ez nem tetszik feladom na jó nem, a ka lózok sosem adják fel
ajánlom figyelmetekbe a következő mangát:[Link]
ha ez nem tetszik feladom na jó nem, a ka lózok sosem adják fel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
én a Bokusatsu Tenshi Bokuro-chan óta képtelen vagyok megnézni még 1 ilyen agyhalált... azon a napon mikor megnéztem minimum 10 pontot tuti esett az IQ-m..
hát kb. én is hasonlóan jártam...
de attól még király anime! xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-02 22:00:34
beküldve: 2010-01-02 21:59:20
(#30310) Nem fogom könnyekbe lábadt szemekkel védelmezni az FLCL-t, de ami jó az egyszerűen jó, akármilyen mély, meg hűde hihetetlen is a Desznót, a Kód Gáz, vagy az Elfen Lied. //Insert random favorite here
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
tény,hogy a dokuro nagy baromság, de annak legalább értelme van
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:06:33
olvastatok Mondot? volt benne egy cikk a világ legrosszabb animéiről
Sry Fiszi
Dokuro-chan benne volt? Nem az hogy elb@szott csak sztem elég nagy idiótaság... még 1x sry fisziLolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 21:58:21
beküldve: 2010-01-02 21:57:15
(#30307) az volt az első anime amit végignézettem a szobatársammal és újra végignézném bármikor kedves lakótársam azóta már túlvan egy YuuYuu Hakusho-n, egy Kaleido-n, egy Nanán és egy Ouranon büszke vagyok magamra
Bocsi, itt a Dokuro-chanra gondoltam
Bocsi, itt a Dokuro-chanra gondoltam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 21:58:17
amúgy baromira nem komoly ecchinek szánták, hanem elmeroggyantásnak szerintem
Akkor kicsit tévedtem xD
Tévedni emberi dolog,és a sündisznó leszált a drótkeféről...
Én ennek olvastam a mangájából egy csomó fejezetet! És tényleg szörnyen rossz volt; de az tartotta bennem a lelket, hogy vajon lehet-e még rosszabb is? És lett. De befejeztem annál a résznél, amikor a kiscsávó megismerésére a seme hörcsögökről szóló könyvet vett.
Viszont szerintem ennél sokkal kiborítóbb volt a Papa to kiss in the dark. Az egészből annyi maradt meg, hogy a kiscsávó azt fantáziálja, hogy menyasszonyi ruhában (!) az apja/vőlegénye nyakába ugrik.
Viszont szerintem ennél sokkal kiborítóbb volt a Papa to kiss in the dark. Az egészből annyi maradt meg, hogy a kiscsávó azt fantáziálja, hogy menyasszonyi ruhában (!) az apja/vőlegénye nyakába ugrik.
Am. roppant ügyesen tudjuk a témát a yaoi felé vinni.
beküldve: 2010-01-02 21:55:06
(#30304) én a Bokusatsu Tenshi Bokuro-chan óta képtelen vagyok megnézni még 1 ilyen agyhalált... azon a napon mikor megnéztem minimum 10 pontot tuti esett az IQ-m..
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-02 21:50:23
(#30303) hza traumát akarnál átélni javaslom a Boku no Pico-t... az még engem is megviselt, pedig yaoista shotafan vagyok
Yaven, ha annyi beteg dolgot végignéztél már, mint én napjában 5x hallgatod h "SZERETLEK KEFKAAAAAAAAAAAAAA!"
akkor neked is tetszeneXD csak edzés kérdése az egész, meg hülyeségé.
Az Eikenben meg direkt vannak tőgyek, ez a poén benne, a helyzetszituációkra alapoztak amúgy baromira nem komoly ecchinek szánták, hanem elmeroggyantásnak szerintem
Yaven, ha annyi beteg dolgot végignéztél már, mint én napjában 5x hallgatod h "SZERETLEK KEFKAAAAAAAAAAAAAA!"
akkor neked is tetszeneXD csak edzés kérdése az egész, meg hülyeségé.
Az Eikenben meg direkt vannak tőgyek, ez a poén benne, a helyzetszituációkra alapoztak amúgy baromira nem komoly ecchinek szánták, hanem elmeroggyantásnak szerintem
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 21:55:14
Ezt ugye te is csak viccnek szántad? Ugye? *reménykedő tekintet* Az egy elviselhetetlenül irritáló alkotás, aminek semmi értelme. Már az is rejtély számomra, hogy hogyan bírtam végignézni 1 egész részt.
Béla: na végre valamiben egyetértünk.
Béla: na végre valamiben egyetértünk.
Szerk: Yaven 2010-01-02 21:51:25
olvastatok Mondot? volt benne egy cikk a világ legrosszabb animéiről, és azt hiszem a második vagy a harmadik volt az Eiken. Nos, nekem az az egyik kedvenc animém annyira beteg elmeroggyantság, hihettelen nem értem miért húzták le ennyire
Olvastam ám.
Az Eiken-ről előszőr én azt hittem,hogy vmi fincsi kis Ecchi lesz,pofáraesés következett.Az még jó,hogy tele volt idétlen szituációkkal,de még a mellméretek is el voltak számozva,de olyannyira,hogy ez szó szerint nyálcsorgató volt (hip-hop,jön vukk!) Hát madjnem jött...
Kicsit elb*szarintották,de biztos jó,ha az ember végignézi xD
Azt én is remélem... Körülöttem halálra volt dicsérve, szóval belenéztem... De olyan traumatikus élményben még nem volt részem. Nem is mertem elmondani senkinek, hogy én abból láttam akármit is.
Ohh, szomorú. Pedig az én életemet tönkretette.
Ohh, szomorú. Pedig az én életemet tönkretette.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 21:48:59
beküldve: 2010-01-02 21:47:50
(#30298) nem volt, az FLCL szintén jó anyime