Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 20:49:15
(#30252) jaj örültem hogy végre lejjebbment, erre újra behozzátok ezt a képetXD készXD
Nem, ez a Taccs! and Go samponmárka
Nem, ez a Taccs! and Go samponmárka
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 20:50:04
Olyan elbűvölő a mosolya.
Mert már ő is Amodentel mos fogat!
Azt hittem,hogy Szignállal.
Am tök ZSÍR a haja.
És a sampon,amit használ? (de az ő esetében nem használ)
(Szkín) hed end sólder?
Korpaniksz?
Esetleg Baba?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-02 20:49:08
Mert már ő is Amodentel mos fogat!
Yaven: Rendben csak akkor nyugodtam megmondhatod!^^
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 20:50:13
Nem, dehogy, csak vagy nem tudok mit hozzájuk fűzni, vagy amit írtam volna, az már rég elavult. Igyekszem mindenkire figyelni^^
Béla: sztem olvasd el a postjaidat, mielőtt elküldöd őket. Mert ebből bizony nem sokat értettem azon kívül, hogy Slash a khirály, az én zeném meg fos. Mondjuk az is igaz, hogy ettől az együttestől csak ez a néhány másodperc tetszik, de az nagyon.
Ha mindeképp szóló gitárt akarsz hallgatni, akkor tessék: [Link]
Béla: sztem olvasd el a postjaidat, mielőtt elküldöd őket. Mert ebből bizony nem sokat értettem azon kívül, hogy Slash a khirály, az én zeném meg fos. Mondjuk az is igaz, hogy ettől az együttestől csak ez a néhány másodperc tetszik, de az nagyon.
Ha mindeképp szóló gitárt akarsz hallgatni, akkor tessék: [Link]
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:49:35
Yaven: Akkor potyára kezdtem megtanulni..? Ez szomorú. Pedig az első pár hang olyan szép akusztikuson... *^*
Egyébként remélem azt tudod, hogy azon kívül, hogy Slash bele van zúgva a vibratoba, és hogy a Broken Social Scene nótában jobban hallatszik a ritmusgitár, meg úgy az egész zenekar, nem sok különbség van köztük...? Egymás után játszott hangok sora, akkordbontás, meg ilyesmi. A szóló az szóló. Az már más dolog, hogy Slash tud is szólózni (ezzel most örökre elástam magam... De ez az igazság, na.).
Egyébként remélem azt tudod, hogy azon kívül, hogy Slash bele van zúgva a vibratoba, és hogy a Broken Social Scene nótában jobban hallatszik a ritmusgitár, meg úgy az egész zenekar, nem sok különbség van köztük...? Egymás után játszott hangok sora, akkordbontás, meg ilyesmi. A szóló az szóló. Az már más dolog, hogy Slash tud is szólózni (ezzel most örökre elástam magam... De ez az igazság, na.).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-02 20:43:32
(#30245) hmm...ő... nos, mivel éppenséggel nem rendelkezem a megfelelő hormonakkal, ezért a yaois, dögöspasis kérdésen gondolkodni kell ,keményen... hmm... kigyúrt pasi vs soványka... hmmm.... .... nem, én inkább őt választom:
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ténleg Yaven létszi válaszolj már valamit a hsz-eimre mondjuk elég egy bakfitty" vagy mert feljött a zégre a hód vagy valami... Mert így azt hiszem hogy haragszol rám vagy jól gondolom?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-02 20:38:13
(#30242) miből van ez a kép? kicsit gyomorforgatóXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
emberek, elhanyagolva érzem magam....
Már megint itt vagy büdös kölyök? Igyekszünk mi rád figyelni, csak pont akkor írogatsz, amikor más nincs fent, utána meg még ha írunk is választ, akkor sem olvasod. De most itt a lehetőséged belefolyni ebbe a roppant magasröptű beszélgetésbe ;)
Béla: az előző h.sz.-ben írtam választ.
Gilje: én inkább a fiús testalkatnál maradnék. Ezek a kigyúrt férfiak megijesztenek.
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:37:55
beküldve: 2010-01-02 20:32:07
(#30239) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 20:33:49
beküldve: 2010-01-02 20:31:11
(#30238) emberek, elhanyagolva érzem magam.... senki se figyel rám, pedig mindig írogatok fel, és figyelmen kívül vagyok hagyva.... Követelem, hogy legalább szidjatok meg a gyerekességeimért, a perverzkedéseimért, és legalább egy " Má megint itt vagy büdös kölyke?! " választ követelek egy posztomraaaaa
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-02 20:31:19